Ja sam bio veoma zainteresovan za ovaj projekat. Isao na par razgovora, detaljno procitao predugovor i odustao. Prelomna tacka je predugovor. Naime, svako ko ga malo detaljnije procita ne znam kako je u stanju da ga potpise. Isti je napisan iakljucivo u korist investitora. Moze da radi sta mu se prohte. A najveca kazna mu je da vrati kaparu, sto u uslovima rastucih cena bas i nije nesto zbog cega ce suzu da pusti. Takodje u alucaju kasnjenja duzan je da plati nadoknadu cini mi se za 6 meseci, a posle toga moze i 10 godina da kasni nikakvu odstetu necete dobiti. Nasuprot tome kupci kada bi nesto prekrsili naravno da investitor ima pravo na nadoknadu stete u vidu zadrzavanja kapare. Takodje vi se predugovorom, a kasnije i ugovorom odricete prakticno svih prava nad zajednickim prostorijama zgrade. Investitor sam bira upravnika i ima prava na svim zajednickim prostorijama koje nisu hodnik i lift (dvoriste, krov,...). Moze prakticno da radi sta hoce.
A pogledajmo ko su investitori ovog projekta- Ostoja Mijailovic (40%), WD concord West (20%) i Sasa Grand Popovic (40%). Za treceg ne znam, ali za prva dva sam siguran da ni u kakvim uslovima dobijanje gradjevibske dozvole ne bi bio problem. Pa makar zfradu pravili u trafou ili koritu reke. Sta je drugo u pitanju, i koji im je interes u ovom odugovlqcenju ne znam. Najvise tipujem da im je cilj da podignu spratbost, pogotovo ukoliko bi se realizovao planirani montrum od solitera dijagonalno od njih.
A sto se profesionalnosti tice, o zastupniku prodaje ne bih trosio reci. Mlade fine devojke bez mnogo odgovora na konkretna pitanja.