ako ne objave to sutra u 14h, ima krvi da ti se napijem sto si me ovako strasno strecnuoHomer Jay":34tp1aog je napisao(la):!!!!!!URGENT!!!!!!URGENT!!!!!!URGENT!!!!!
VUCIC JE GRADONACELNIK. KOALICIJA SRS-SPS-DSS. SUTRA CE SVE OBJAVITI ZVANICNO NA KONFERENCIJI ZA STAMPU U 14H!!!!!
Cestitam
Izvor: TanjugBEOGRAD , 14. maja - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je danas Tanjugu da je ta stranka podržala Aleksandra Vučića iz Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda.
"D S S je održala dva kruga konsultacija o konstituisanju vlasti u glavnom gradu i podržala Vučića za gradonačelnika", rekao je Mladenović.
On je juče rekao da je na sastanku delegacija D S S-NS i SRS dogovoreno da Vučić za danas zakaže konsultacije o formiranju gradske vlasti u Beogradu.
Radikali su danas, u stranačkoj centrali, razgovarali sa predstavnicima koalicije SPS-PUPS-JS o formiranju vlasti u Beogradu.
To su ranije danas novinarima potvrdili predstavnici radikala i socijalista, Nemanja Šarović i Aleksandar Antić.
Na lokalnim izborima u Beogradu, održanim u nedelju istovremeno kada i parlamentarni izbori, lista "Za evropski Beograd - Boris Tadić" osvojila je 45 mandata, SRS 40, D S S-NS 12, LDP sedam i koalicija SPS-PUPS-JS šest.
Gradska skupština ima 110 odbornika.
Ne.jovanovm":33tklmio je napisao(la):Ne, ozbiljno, mora da postoji odredjeni broj potpisa koji omogucava ponavljanje lokalnih izbora
koji crni nezadovoljni glasači, šta pričaš ti?relja":36zpwhfa je napisao(la):U bre, ala se vi ljudi lako userete, da izvinete na izrazu.
Ne znam šta je vama toliko čudno, to je volja birača (građana i građanki, kako neki vole da kažu).
Da su birači bili zadovoljni radom ove vlasti, ne bi glasali za SRS, prosta stvar.DS je počeo da veruje u svoju propagandu a Vučić je znao šta ljude boli....i tu smo gde smo.
’97 sam verovao da gamad nikad više neće vladati Beogradom. Na kraju ih Beograđani izabrali :lool:
Ne.jovanovm":36zpwhfa je napisao(la):Ne, ozbiljno, mora da postoji odredjeni broj potpisa koji omogucava ponavljanje lokalnih izbora
Izbori su bili pošteni.
Dečače, pratiš me još od teme sa biciklističkim stazama.barrcode":1lyld727 je napisao(la):[
koji crni nezadovoljni glasači, šta pričaš ti?
Izvor: http://www.b92.net/info/izbori2008/pokrajinski-lokalni.php?nav_id=298705GIK poništio izbore na dva mesta
Gradska izborna komisija usvojila prigovor liste Za evropski Beograd i poništila izbore na biračkim mestima 41 u Starom gradu i biračkom mestu 125 na Savskom vencu.
U Starom gradu je utvrđeno je da je bilo više listića nego glasača, a na biračkom mestu na Savskom vencu utvrđene su nepravilnosti u sproveđenju izbora, kaže se u saopštenju komisije. Izbori će biti ponovljeni u nedelju 18. maja.
Kako bre nije u beograd ulagano 50 godina????!!!! Mislim da je istrosen argument kako se nesto nadoknadjuje i da se vecito za stanje krive 90-te. Bilo je kako je bilo tada, a sada je nesto drugo. Koja godina mora da bude da bi prestalo da se vadi na 90-te? 2150? Malo fali da se po vladavini izjednace.......ivana-bg":1mb2wwv9 je napisao(la):Jeste, mozda su bili spori ali ne zaboravi da u BG nije bilo ulagano vise od 50godina. Tako da je imalo dosta da se nadoknadi. Sada, Vucic ce samo da nastavi tamo gde su ovi stali tj.gde je vec napravljeno ..i ima tri opcije: usporiti dosadasnji proces ili ostati na istom ili malo ga ukakiti...i na kraju ce da prica eto, kako je sve bilo ok. ne moze da porusi sigurno ovo sto su ovi prethodni napravili. moze da se nadoveze i da malo usere, kao sto to radikali vec znaju da rade...
ma bre, nece vucic biti! ne dam! beograd je moj grad!
Polusvet....otisao si predaleko.Taj kao elitisticko-snobovski stav. Mislim kako oni tamo zive u 'gradu buducnosti' a nemaju ni trotoar, ni kanalizaciju, ni osvetljenje, ni asfalt....nemaju nista...bas su uzasni.... :bash:barrcode":etw1yoqw je napisao(la):koji crni nezadovoljni glasači, šta pričaš ti?
Vučića i Mordor koji sledi za njim su izabrali Sopot, Lazarevac, Mmladenovac, Grocka, Surčin.
Ustvari, taj polusvet je vaistinu nezadovljan - oni bi da se vrate u onaj primitivni oblik kasabe jer oni u 1 gradu ne umeju da žive.
Gradske opštine BG je DS dobila glatko, sa preko 45%. Sve zadovoljni glasači.
Da li će smeti da pevaju na 'EUrosongu' ovi iz zemalja koje su priznale Kosovo?stylenbgd":2cdnfnue je napisao(la):Радикали и ДСС и СПС су зло за себе, али ајде да видимо шта ће они да ураде ...