Šta je novo?

Lokalni izbori 2008

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo Coraxa za republički nivo:
corax.gif

A i malo za gradski:
frontpage1_1.jpg

Za ovo pod 4 sam već malo i rekao gore, ali dodajmo ovako, šta je bilo sa Beorgadom kad su se Koštunica i Nikolić našli na istoj bini? Ne mislim da bi bile tako drastične stvari, ali to bi bio signal nekim, pre svega nacističkim, organizacijama da mogu slobodnije delovati. Homer Jay je napisao šta je Vučić radio na NBG kad je bio mlađi, a on se toga nije odrekao kao gradonačelnik Rima. To će pre svega biti upućeno ka raznim diskriminisanim grupama, i onima koji ne misle "kako treba", odnosno koji su "anti-Srbi" itd. Setimo se Dejana Anastasijevića, i onoga šta je Vučić rekao. Nije li Nataša Jovanović rekla da će se obračunati sa "anti-srpskim medijima"? Šta je Vučić radio kao min. informisanja?
Kako beše, Nikolić je rekao da mu nije žao što je ubijen Ćuruvija?
Uostalom, treba čitati Pravdu, šteta što nema online izdanje, pa moram da ima dajem pare.. :/

A pod 3, je više metaforično. Npr. kiosci nazad na ulice, rentiraće sebi plato Zorana Đinđića za 2 dianra da grade glavni hedkvorter, postepeno uništavanje gradskog prevoza, legalizacija nemogućeg, ponovno plansko pravljenje "humanih" naselja bez struje, kanalizacije i vode.. Itd. itd.

Kontaš?

"Daj čoveku vlast pa ćeš videti kakav je." - važi i za radikale.

A što se tiče mosta :D , pošto to, je li, pratim, :D jedino su iz SPSa kategorički ostali na stavu da će preispitati i konkurse i ugovore i projekat. Ostali su prvo dizali prašinu, pa su videli da to može da im šteti u kampanji i u finišu su eskivirali tu temu.

Vučićeva konačna na tu temu je da će, ako on bude gradonačelnik, most izgraditi za 2 (slovima: dve) godine, izjavio i u Glasu i u Utisku nedelje.
Slovenci su po ugovoru dužni da ga predaju na upotrebu nakon 40 meseci. :p

Nakon svega čega sam se sve naslušao u ovoj kampanji, jasno mi je da niko od njih u stvari nema pojma o projektima o kojima pričaju: mostovi, Žirafe, metro, LRT, tvrdi metro, zaobilaznica....

Na kraju se sve opet svede na podelu mesta u upravnim odborima, direkcijama, komisijama...

Ima jos nade za Beograd

LDP: Razumevanje za vladu ZES-SPS

Lider LDP-a Čedomir Jovanović izjavio da će ta stranka učiniti sve da pomogne DS-u da postigne dogovor sa SPS-om. U suprotnom, biće formirana paralelna vlada, kaže on.

"Ako Srbija dobije antievropsku vladu, dužni smo da formiramo paralelnu evropsku, koja bi vršila kroz svoje predstavnike u parlamentu konstantni pritisak na vlast i širila uticaj u društvu, koji će pre ili kasnije dovesti do novih izbora na kojima će biti pružena podrška za jednu jasnu evropsku politiku koja nam je neophodna", rekao je Jovanović.

Lider LDP je rekao u emisiji televizije Pink da je uveren da će i druge stranke imati razumevanja za tu politiku, što, prema njegovom mišljenju, ne znači i uvod u neke sukobe, nacionalne demonstracije, već se "moramo služiti onim metodama koje su prisutne u savremenim demokratijama".

Prema njegovim rečima, LDP ne može uticati na odluku socijalista, ali zbog situacije u kojoj se nalazi zemlja, kako je naveo Jovanović, ta stranka će učiniti sve, kako bi omogućila DS-u postizanje dogovora sa SPS-om.

Taj dogovor socijaliste bi trebalo da uputi ka evropskoj politici i odvoji ih od antievropske sa "kojom trenutno vode razgovore", rekao je on.

Pomoć LDP-a Demokratskoj stranci se, pre svega, ogleda u sprečavanju dolaska radikala na vlast i istovremeno osigurava odlazak Vojislava Koštunice, jer je to, smatra Jovanović, ono što su građani i želeli na izborima.

On je naveo da parlamentarna većna svakako donosi odluke i besmisleno je organizovati izbore u Srbiji, ukoliko nismo spremni da poštujemo volju građana.

"Ne mislimo da osporavamo pravo nekome da donese odluke u parlamentu kroz podršku koju dobije i formira svoju vladu. Ali, niko nama ne može oduzeti pravo da javno zastupamo interese građana koji su za nas glasali", rekao je Jovanović.

Čedomir Jovanović će većeras biti gost u Poligrafu B92.
izvor B92
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=16&nav_id=298895

Kontam da ovo isto moze da vazi i za BG, ako se SPS ne dogovori sa drugom stranom. Ocigledno da je gradskom odboru DSS dosla naredba da ne smeju da udju u koaliciju sa DS-om (sa cime se gradski odbor bas i ne slaze, ali partijska je poslednja, inace svidja mi se kako su prokomentarisali izostanak Popovica u pregovorima sa SRS, gistro bolestan je), ali je zato moguce da se nekako SPS privoli da napravi vlast sa DS i LDP. Znam da je DS na nivou grada ponudio SPS-u da ce naci posao za njihove ljude u opstinama u kojima SPS nije presao cenzus na lokalu, e sada sta su im ovi iz SRS-a ponudili stvarno ne znam. Pitanje je samo koliko je SPS spreman na koaliciju u BG sa LDP-om, ipak ce moci da opravdaju to da se ne radi o drzavnoj politici vec o lokalnim pitanjima. Inace vezano za republicku vladu, moja saznanja su da SPS ide 99% sa ZES-om, izvor je bivsi SPS-ov ministar (koji doduse vise nije u politici) uglavnom je imao tacne informacije, nadam se da me nije zavrnuo. I za kraj da pohvalim LDP sto su shvatili da je vrag odneo salu i da moraju ipak u politici biti malo pragmaticni, postujem njihove principe, ali ipak treba biti svestan okolnosti u kojima zivimo i biti spreman na odredjenu vrstu ustupaka (sto ne znaci automatski da su principi izdati), jer je druga opcija mnogo gora.

Evo čitave Čedomirove priče:

15.05.2008 , TV Pink
Transkript govora gostovanja Čedomira Jovanovića u Nacionalnom dnevniku
Podrška ali i jaka opozicija
Gostujući u Nacionalnom dnevniku na TV Pink-u, Predsednik Liberalno demokratske partije potvrdio je da LDP neće ulaziti u Vladu sa SPS-om, ali da će kao konstruktivna opozicija podržati svaki proevrospki zakon i predlog vlade DS i SPS-a.

"Bićemo istovremeno i podrška, ali i korektiv svakom skretanju sa evropskog puta te Vlade, ukoliko se ona formira, u čemu ćemo pomoći DS-u" izjavio je Jovanović.

Najvažnije je da u ovom trenutku treba povesti računa o onome što zaista žele građani, mislim da se to polako gubi iz vida pred svim ovim što svakodnevno gledamo suočeni sa tim međustranačkim razgovorima. Naravno da mi razgovaramo, da postoje kontakti, jasno je s kim možemo da razgovaramo, ne zbog toga što mislimo da nemamo pravo da uvažimo mišljenje druge strane, nego zbog toga što nas obavezuju glasovi građana i poslovi koje u Srbiji želimo da uradimo.

Mislim da su na izborima, i to je svako valjda jasno, građani glasali za demokratske promene, da su dali onu snagu koja je potrebna toj evropskoj opciji u Srbiji. Jasno je da DS i LDP govore o istom cilju - o evropskoj Srbiji, da razllike koje među nama postoje pre svega proizilaze iz različitih pogleda na brzinu i način kojim ćemo doći do tog cilja, a svakako ne iz nekih međusobnih nesuglasica oko toga šta je budućnost Srbije.

U ovom trenutku ne postoji mnogo opcija na stolu, a ono što se desilo nakon izbora zapravo je izraz onoga o čemu smo govorili tokom cele izborne kampanje, da postoje čvrsti dogovori Radikala i DSS-a. Oni su na tim izborima zajedno osvoijili 107, a evropska politika DS i LDP 115 mandata.

Danas je između nas SPS koja će, to je tačno, opredeliti budućnost te vlade. Vladu će formirati parlamentrarna većina. Mi činimo sve kako bi omogućili Demokratskoj stranci koja danas pravi te dogovore sa SPS-om, da osigura evropsku budućnost zemlje, mi činimo sve kako bi na svoj način doprineli jednom takvom epilogu. Loše je vratiti zemlju unazad, danas se praktično trasira budućnost našeg društva i mi tome dajemo svoj doprinos u meri u kojoj je to moguće i na nivou Republike i na nivou grada i brojnih opština po Srbiji.

Ono što moramo razumeti jeste činjenica da će vladu formirati parlamentarna većina, da ta parlamentarna većina zaista proizilazi iz glasova koje su stranke i njihove liste dobile na ovim izborima, da se ne sme gurnuti u stranu to ipak većinsko opredeljenje, atmosfera koja je stvorena u zemlji. Srbija je glasala protiv politike Koštunice i samim tim je osudila i SRS, to su dve stranke koje su pretrpele neuspeh uprkos nastojanju da nakon izbora kroz međusobne dogovore sa socijalistima tako nešto isprave.

SPS će odlučiti u skladu sa svojim interesima i ono što LDP u ovom trenutku može da uradi zapravo jeste i ono što mi činimo, pokušavamo da damo svoj doprinos zajedno sa DS ostvarenju tog ideala našeg društva i osiguranju puta ka Evropi, na način na koji to sada možemo da uradimo. Jasno je da postoje velike razlike između onoga što želi da uradi LDP i onoga što je do sada radio i radi SPS, ali je isto tako jasno da ne postoji puno prostora za drugačiji put od onog kom bi se ta evropska politika suočila i sa SPS i to je tako između Koštunice i SPS-a.

Naravno da mi želimo da pomognemo DS kako bi ona formirala vladu sa SPS. Naš osnovni cilj na ovim izborima je bio obezbedjivanje evropskog pita Srbije kroz smenu Koštunice sa mesta predsednika vlade i sprečavanje dolaska Radikala na vlast. Tako se ponašamo i u ovom trenutku uz obavezu da i mi, kao i DS naravno, doprinesemo ostvarenju tog osnovnog cilja a to je stvaranje modernog društva kroz obavljanje svih onih evropskih poslova koje godinama ostaju nezavršeni ovde.

Postoje prepreke na putu i one nisu tu zato što mi imamo neke hirove, prosto mi znamo šta predstavlja SPS, bez njih ne može biti formirana vlada koja bi makar delimično ostvarila želje građana ispoljene na ovim izborima. Bilo bi bolje da je drugačije, ljudi su glasali na izborima i sada u granicama realnog mi moramo naći adekvatne odgovore.

Ono što je važno je da će LDP u svakom trenutku pružiti podršku svim evropskim nastojanjima u zemlji. Mi smo toliko puta do sada rekli da ćemo podržati i Koštunicu u situaciji u kojoj on želi da uradi u društvu ono što smatramo i želimo da uradimo i mi sami. Smatram da je tako nešto normalno i mislim da to razumeju ljudi koji su za nas glasali.

S druge strane mi nećemo pristati na banalizovanje tih izbora i nećemo dozvoliti ponavljanje onog scenarija koji praktično nedelju dana posle predsedničkih izbora u drugi plan gurnu ono za šta su ljudi glasali stvarajuci novi haos u zemlji.

Parlamentarna većina donosi sve odluke i bilo bi besmisleno organizovati izbore u Srbiji ukoliko nismo spremni da poštujemo volju građana. S druge strane mi ne mislimo da osporavamo nekom pravo da donese odluke u parlamentu i kroz podršku da formira svoju vladu. Isto tako nama niko ne može oduzeti pravo da mi javno zastupamo interese građana koji su za nas glasali i mislim da će realizacija one politike koja je ovu zemlju i distancirala od Evrope biti istovremeno znak za nas i za one koji su zajedno s nama tražili podršku građana za evropsku politiku da adekvatno na to odgovorimo i da aktivno delujemo.

Ja sam uveren da će i druge stranke imati razumevanja za tu politiku, to svakako ne znači uvod u neke sukobe, u nasilne demonstracije, ali mislim da se moramo služiti oniim metodama koje su prisutne u savremenim demokratijama. Ako Srbija dobije antievropsku vladu mi smo dužni da formiramo paralelnu evropsku koja bi vršila, kroz svoje predstavnike u parlamentu, konstantni pritisak na tu vlast i sa druge strane svojim inicijativama širila uticaj u našem društvu koji će pre ili kasnije morati opet da izađe na izbore i na tim izborima pruži podršku koja nam je neophodna za jednu jasnu evropsku politiku.
Izvor: LDP
Link: http://www.ldp.org.yu/info/news.jsp?id=1265

Ako sam ja dobro shvatio, LDP će podržavati manjinsku valdu DS-SPS.. :/ Možda je to ipak najmanje loša kombinacija.. :|

haha..dobro ne preteruj..inace taj dacic je mnogo bolji lik nego sto je cobe bio...ustvari, cobe je bio ocaj..
elem..
bice veoma interesantno ako se spoje sa DS..mozda je to bolje jer kad bi bile same demokrate na vlasti, onda bi radile sta zele..uvek je dobro imati opoziciju da balansiraju ...

Potpisan prvi sporazum o funkcionisanju lokalne vlasti u Sremu
Koalicija DS i SPS u Inđiji
Inđija - Od svih sremskih opština u Inđiji je pao prvi koalicioni dogovor o funkcionisanju vlasti na loklanom nivou. Praktično ovde se ništa neće bitno menjati, jer su socijalisti i u prethodne četiri godine podržavali demokrate, tačnije listu Gorana Ješića. Sada je i zvanično potpisan koalicioni sporazum između DS - ai SPS - a, a potpisali su ga ispred DS - a aktuelni predsednik Opštine Inđija Goran Ješić i Sreten Jovanović, predsednik ovdašnjeg SPS - a. Pomenute dve stranke imaju 21 odborničko mesto od ukupno 37 koliko ima Skupština opštine Inđija - demokrate 18, a socijalisti tri odbornička mesta.
Pred potpisivanje koalicionog sporazuma Goran Ješić se zahvalio biračima i najavio formiranje Skupštine odmah nakon zvaničnog saopštavanja izbornih rezultata.
- Sa socijalistima smo sarađivali poslednjih sedam godina i postigli ovakve rezultate zahvaljujući profesionalizmu i izboru ljudi prema kvalitetu što je bilo ispred stranačkih interesa. Očekujem da se i dalje profesionalno odnosimo prema svom poslu, a posla je puno pred nama, pre svega da rešimo problem nezaposlenosti, da dovršimo zaobilaznicu oko Inđije, izgradimo sportsku halu, kanalizaciju u Beški... rekao je, između ostalog, Goran Ješić.
Biračima liste SPS - dr Đuro Kalinić, zahvalio se predsednik socijalista Sreten Jovanović kao i sam nosilac liste.
- Sami predizborni slogani - Za opštinu bolju od svih i Da nam svima bude bolje, pokazuju naš cilj i naše želje, a građani su nam za to pružili šansu za naredne četiri godine. Ostaje isti tim ljudi, koji je radio i u prethodnom periodu, da gradi Inđiju kao grad budućnosti, rekao je, između ostalog, Sreten Jovanović.
Biračima se zahvalila i kandidatkinja za narodnog poslanika iz redova DS - a Borka Popović izražavajući zadovoljstvo što je većina građana podržala evropsku perspektivu razvoja Srbije i Inđije. Kada je reč o drugom krugu izbora za poslanike u Skupštini APV po većinskom sistemu, u drugi krug idu Goran Ješić (DS) sa osvojenih 47 odsto glasova i Miloš Dišić (SRS) sa osvojenih 23 odsto glasova. J. Zurković
Izvor: Danas
Link: danas.co.yu

У праву си Ивица по свом делу више личи на ДС, зар нису баш њега ухватили у оној афери кофер, нешто око подмићивања, а он избегао за десетак минута хапшење...

^^
Захваљујући Михајлову који му је јавио да се склања, можда отуд и ова "коректност" СПС према ДСС :D

Наравно да би и једни и други волели да могу без Ивице, али пошто овде никад не може да буде чиста ситуација радиш са оним што имаш. Па ево и Папандреу нуди Ивици учлањење у Интернационалу ако крене са ЗЕС-ом.

Што би реко песник: "Да ли је то комедија, да ли је то трагедија..."

Ako je Indjija nekakav reper kako bi funkcionisala zajednicka vlast DS-a i SPS-a than go for it :D

PS Svima se izvinjavam zbog strecanja, ali u ponedeljak uvece sve je delovalo veoma izvesno.... Evo dobrovoljno dajem 300gr svoje krvi, grupa 0-, pa se svi lepo napijte :D

Не разумем проблем? Лепо пише да је ДС постављен за пуноправног члана, заједно са СДП-ом (Човић), а СПС-а нигде нема. Практично ДС може да се заложи да приме СПС у интернационалу ;)

Podela javnih preduzeća važna stavka u koalicionim pregovorima
Sa novom vlašću dolaze novi kadrovi
Ukoliko u Beogradu bude formirana koalicija između SRS, DSS, SPS-PUPS-JS, izvesno je da će i cela
garnitura rukovodećih ljudi u Gradu biti promenjena. Pored članova Gradskog veća, novi kadrovi će doći
na čelo svih preduzeća čiji je osnivač Grad, kao i u 14 sekretarijata. ... itd.
ceo text : http://www.blic.co.yu/beograd.php?id=41941

2c50700191.jpg

http://www.politika.co.yu/rubrike/Sport/intervjui/Izazivam-Tadica-na-mech-jedan-na-jedan.sr.html
Intervju sa Mrkonjićem, sve je super, lepo, ali ipak:

Шта СПС још тражи?

Рехабилитацију Слободана Милошевића, укидање судских тужби и потерница за његовом супругом Миром Марковић и сином Марком Милошевићем, као и ново суђење Драгољубу Милановићу, бившем генералном директору РТС.

Pa nek se Tadic lepo izvini za 5. oktobar, nek kaze da je sve bila jedna velika greska pa da pocnu stvarno ti pregovori o vladi, a i da 'Blic' prestane da se bruka vise ovako.... :/

Ljudi, iza paravana je toliko veselo, ali kontam da je dosta ljudi ovde preko kuma-strica-brata upuceno u neka desavanja za zelenim stolom. Ono sto je zahebano jeste to sto s jedne strane nista nije sigurno jer se stvari menjaju iz sata u sat, a s druge strane, sto je vrlo moguce, da partije namerno spinuju pustajuci u etar nesto off the record sto je kao "bomba vest", a ustvari jedno veliko nista.

Ono sto je sigurno jeste da ez obzira sto se po novinama prica "evo ga koalicioni sporazum, samo sto nije", stvari uopste nisu toliko jednostavne i necemo u skorije vreme dobiti gradsku vlast, a moguce da nece ni biti ona koja se ocekuje, ali je opet ta izglednija za sada :D

Povodom kolumne "Nerazumno doba"
Šešeljevi spisi nisu nikakva nauka
Zagorka Golubović
Ne bih reagovala na tekst Alekseja Kišjuhasa (Danas, 15. maja), jer su mi ideje ovog mladog talentovanog sociologa vrlo zanimljive i bliske, da nije napravio jednu značajnu omašku, posluživši se jednom floskulom (koju zlorabe ne samo radikali) o "briljantnom doktorantu i plodnom autoru" Vojislavu Šešelju. Da je to politički izmišljena titula, ali i vređanje doktoranata društvenih nauka, želim da argumentujem iz prve ruke (budući da sam godinama bivala na naučnim skupovima sa Vojislavom Šešeljem i imala prilike da se upoznam sa njegovim spisima).
Prvo, tema njegovog doktorata je bila "Opštenarodna odbrana i društvena samozaštita" (ONO i DSZ), što nema nikakve blage veze sa naukom, a i da ne govorimo o briljantnosti takvog doktorata. Drugo, treba pogledati brojne knjige Vojislava Šešelja (kaže se čak 100), pa i same njihove naslove, da bi se uočila jasna razlika između "plodnog autora" i skribomana i vulgarnog ideološkog mrzitelja (preporučujem Alekseju da se, eventualno, time pozabavi, na solidan način kako to, inače, radi u obradi različitih tema u Danasu). Prema tome, Vojislav Šešelj nije slučajno zalutao među one koji su "smatrali rat i ubijanje jednom... ne isuviše tragičnom stvari".
Izvor: Danas
Link: http://www.danas.co.yu/20080519/dijalog1.html#6

Sekijevi bestseleri :lol:

Engleski pederski ispljuvak Toni Bler, Galski picopevac Zak Sirak, Vatikan glavno satanino gnezdo...
Ovo je sada vec verovatno obavezna lektira u DSSu.

Sad sam na Cobissu gledao ima preko 200 odrednica, a neka od njegovih poslednjih izdanja su:
Очерупана хашка ћурка Кристина Дал, 2008
Мафија убила свог лидера, 2008
Убиство мафијашког премијера Зорана Ђинђића, 2008
Политички ортаклук курве дел Понте и курве дел Коштунице, 2007 (ovo je zanimljivo za danas)
Римокатолички злочиначки пројекат вештачке хрватске нације, 2007
Афера Хртковци и усташка курва Наташа Кандић, 2007
Цијин мајор Грујица Спасовић, 2006
Холандски курвин син Алфонс Ори, 2006
Подмукли галски пицопевац Жак Ширак, 2006
Римска курија вечито жедна српске крви, 2006
Лажљива хашка педерчина Џефри Најс, 2005
Континуитет радикалске доследности, 2005 (ovo takođe)

Nikolić: Ili SRS-DSS-SPS ili izbori
11. maj 2008. | 23:49 | Izvor: Beta
Beograd -- Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da će Srbija imati vladu SRS-DSS-SPS sa još nekim manjinama ili će biti novih izbora.

Nikolić je novinarima u sedištu stranke rekoa da će SRS biti otvorena za razgovore sa DSS-om i SPS-om, kao i da će već sutra inicirati razgovore sa Vojislavom Koštunicom.
Izvor: B92
Link: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=11&nav_id=298070

Inače, krajnji rezultati za grad:
Ukupno je upisanih u birački spisak milion i 517.783 Beograđana. GIK je izneo konačne rezultate izbora, koji će biti proglašeni ukoliko ne bude prigovora. Prema izveštaju koji je sinoć usvojio GIK, za koaliciju "Za evropski Beograd - Boris Tadić" glasalo je 354.462, odnosno 39,21 odsto birača, za Srpsku radikalnu stranku 316.357, odnosno 35 odsto glasača.

Koalicija DSS-NS osvojila je 100.459 glasova, što je 11,11 odsto, a sledi LDP sa 62.419, odnosno 6,91 odsto, i SPS-PUPS-JS sa 47.266 glasača, 5,23 odsto.

Cenzus nisu prešle Zelena stranka sa 3.738 (0,41 odsto), Pokret snaga Srbije - Bogoljub Karić sa 2.698 (0,30 odsto) Romska partija ujedinjenja 1.452 (0,16), Romske partije - Srđan Šajn, Romska partija ujedinjenja i Romski pokret obnove 1.404 (0,16), Narodna radikalna stranka - Narodni pokret Beograd 1.230 (0,14).

Zamenik predsednika Gradske izborne komisije Miloš Janković izjavio je da GIK na sinoćnoj sednici nije prihvatio dva prigovora na regularnost ponovljenih izbora na tri biračka mesta u Beogradu.

On je kazao da političke stranke imaju rok od 24 sata od objavljivanja ukupnih rezultata za podnošenje prigovora, a, ako ih bude, GIK mora o njima odlučivati u roku od 48 sati.

GIK navodi da je od ukupnog broja građana upisanih u birački spisak (1.517.783) na biračkim mestima glasalo 903.900 (59,55 odsto), a van biračkog mesta 7.942 birača.

Ukupan broj primljenih glasačkih listića bio je 1.517.419, nevažećih listića bilo je 11.810 (1,31odsto), a broj važećih glasačkih listića 891.485 (98,63 odsto).
Izvor: B92
Link: http://www.b92.net/info/izbori2008/pokrajinski-lokalni.php?nav_id=299487

Лажљива хашка педерчина Џефри Најс, 2005 :lol: Kako "haska",zar nije "engleska"? :)

Hahaha... Ove knjige moram bar da prelistam, zvuce jako primamljivo! :lol:

Problem sa Vucicem i SRS uopste na gradskom a i na republickom nivou nije samo u tome da li ce oni eventualno krasti vise ili manje od dosadasnje demokratske vlasti vec u tome da oni apsolutno nemaju kvalifikovane kadrove za mesta koja ce onda morati da se popune iz njihovih redova. Bez obzira na sve brljotine koje su imale demokrate ne vidim ko bi mogao iz radikala da ih zameni i povede ovaj grad, ovu zemlju u bolju buducnost. To je ono sto mene, pored neminovnog pogorsanja sigurnosne situacije za sve stanovnike u Srbiji najvise brine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh