Šta je novo?

Lokalni izbori 2008

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
shmeksi":yslvgn1y je napisao(la):
p.s. gledao sam, juce ili prekjuce na pinku, film/reklamu sa djilasom i definitivno sam doneo odluku da cu da glasam za njega, na republickim za ldp, a na opstinskim pojma nemam za koga cu :kafa:
Na kojoj si opštini? Na većini postoje lepe šanse za DS-LDP uprave.

Ambassador":3c9frm6x je napisao(la):
shmeksi":3c9frm6x je napisao(la):
p.s. gledao sam, juce ili prekjuce na pinku, film/reklamu sa djilasom i definitivno sam doneo odluku da cu da glasam za njega, na republickim za ldp, a na opstinskim pojma nemam za koga cu :kafa:
Na kojoj si opštini? Na većini postoje lepe šanse za DS-LDP uprave.
madrfaking gaddem vozdovac :cool:

Muzicka tema u trecem klipu se tacno uklapa - iz filma Kabare mladi vojnik (Hitler-Jugend) peva. Jezivo!

E vala sviđa mi se.
Inače, danas je u gradu bila gomila svih živih sa malim štandovima, osim LDP-a. DS je ispred gradske biblioteke uradio super stvar, postavili su paneo FoNetovih fotografija, u gornjem redu su Beograd danas, a u donjem, 90ih, redovi za hleb/mleko, bombardovanje, sveće itd. Skroz je ok.
Inače, da li znate za koga ćete glasati? Naš rasionalista (tako Nacionalni stroj definiše sebe - srpski rasionalisti), Goran Davidovć zna za koga će - za Koštunicu.
Izvor: Mondo
Link: http://www.mtsmondo.com/izbori2008/text.php?vest=96528

Juče sam slušao Đilasa u Poligrafu (Vučić je opet otkazao). Rekao je da će metro u starom delu grada biti potpuno pod zemljom, dok se za NBGD razmišlja da ili bude ukopan ili ide na stubovima. Razumem da je rešenje na stubovima jeftinije, ali zar smo zaslužili da izgledamo kao Bronks, Bruklin ili kuda već prolazi subway na stubovima. Kada mi neko pomene metro i stubove, uvek se setim kraja filma Blues Brothers, kada se u Čikagu jure sa pandurima ispod takvih stubova.

Pominjao je i most za metro u Nemanjinoj. Da li on to planira da iskoristi zgradu Železničke stanice i za metro?

Mozda je najlegendarnija jurnjava kolima ispod stubova u filmu French Connection... Navodno, nisu uspeli da pribave dozvole da zatvore saobracaj u tom delu grada, pa je cela jurnjava kolima snimana u "prirodnom okruzenju" sto joj je dalo posebnu car.... Dobro, kontam da bas na NBG-u ne moramo da ocekujemo klosare koji greju ruke na vatri zapaljenoj u buradima dok piju alkohol iz flasa obmotanih papirnim kesama :) Mogu i ti stubovi s ukusom da se urade, neko je ovde na formu postavio projekat za Dubai.....

BTW Vucic je otkazao jer je popizdeo kako ga je Danica Vucenic izjahala u Kaziprstu :D Neka, neka.....

Taj Vucic lako gubi smirenost,ne daj boze da ima neku funkciju posle izbora :)

Homer Jay":1wtzdtj6 je napisao(la):
BTW Vucic je otkazao jer je popizdeo kako ga je Danica Vucenic izjahala u Kaziprstu :D Neka, neka.....
Danica je carica, ona i dve Cece mi svako jutro ulepšaju dan. :D

Београд
3.gif

Мин. темп. (°C) 9
Макс. темп. (°C) 19

Биометеоролошка прогноза за Србију за: 11.05.2008 - НЕДЕЉА
s2.gif

БИОМЕТЕОРОЛОШКЕ ПРИЛИКЕ ИЗНАД НАШЕГ ПОДРУЧЈА БИЋЕ РЕЛАТИВНО ПОВОЉНЕ. ТОКОМ ДАНА ТЕГОБЕ СУ МОГУЋЕ КОД ОСОБА СА СРЧАНИМ И ПСИХИЧКИМ ПРОБЛЕМИМА, ПА ИМ СЕ САВЕТУЈЕ ОПРЕЗ. МЕТЕОРОПАТСКЕ РЕАКЦИЈЕ У БЛАЖОЈ ФОРМИ ОЧЕКУЈУ СЕ КОД ОСЕТЉИВИХ ОСОБА, НАРОЧИТО У ИСТОЧНИМ И ПЛАНИНСКИМ ПРЕДЕЛИМА. У САОБРАЋАЈУ ЈЕ ПОТРЕБНА ПОВЕЋАНА ПАЖЊА.
---------------------

Pa ne mogu valjda po ovako lepom vremenu da pobede mračni likovi?

Razmisljam sada, kako ce se odraziti vlada radikala i dss na republickom nivou na vlast ds-a u beogradu? nesto cenim da ce opet da nas zeznu ovi sa republike, mnogo je bre mala izlaznost.

mala izlaznost pomaze malim strankama. ovo ne bi samo po sebi moralo da bude lose... videcemo uskoro..

jovanovm":1ftuz4c1 je napisao(la):
mala izlaznost pomaze malim strankama. ovo ne bi samo po sebi moralo da bude lose... videcemo uskoro..
iskreno, ovolickoj izlaznosti se nisam nadao....cenim da su glasaci ds-a i dss-a najvise izostali, jer su radikali uglavnom disciplinovani sto se tice izlaska na glasanje, voleo bih da gresim, ali mi ne mirise na to......te male stranke su toliko male da ni sa ovako malom izlaznoscu nece uci u parlamnet.....ajde samo da se nadam da ce djilas da pobedi ubedljivo u bg-u

ja znam dosta ljudi koji su na putu ili odmoru bas ovaj vikend...a ti koji putuju koje ja znam su uglavnom DS glasaci..pih, bezveze.

Na svu srecu pogresio sam u proceni. Iskreno, moram da priznam da sam iznenadjen (pozitivno) ponasanjem nasih glasaca. Doduse sada ide tezi deo posla, sabiranje mandata.

Pa nece valjda na republickom da nas zeznu za 2-3 mandata. Au...

Kad bi iskombinovali nešto ili sa PUPSom ili sa Palmom (da uđe čoek u Evropu da može da mu svira Mozart:)), to bi bilo :cool:
U svim bitnijim gradovima gotovo izvesno pobeda proevropskih snaga!

Izgleda da pups i palma ce da se druze sa ZES i LDP-om:D
Tek shvatih danas koliko je debilan zakon da se ne bira direktno gradonacelnik...Nadam se da ce doci djilas pa da vidimo taj most na produzetku nemanjine :D

Iskreno se nadam, mada sve zavisi od toga koliko ce Ceda da tupi i, naravno, od raspodele mandata u sps-pups-js koaliciji... za sada zes+ldp+madjari+albanci=121, a socijalista ima 20, fali 5 za vecinu bez gljivice pacica... sta ja znam... ima tu sad mnooogo kombinatorike...
bilo bi isto dobro da sps iskorisit ovu priliku, transformise se u pro-evropsku stranku, a u sledecim izborima se g17 odvoji i imamo situaciju sleva nadesno sps - ds - g17 - ldp sa mizernim vladikalima i, naravno, nevaznim toonom. ali vidim da sam previse gledao televiziju danas... pozdrav svima, sledecu reportazu saljem iz BP :) hihihi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh