Mene izgleda sećanje ne služi baš dobro, pa sad ne mogu da se setim da li sam ikada preporučivao ćevape i pljeskavice. Ako jesam, izvinjavam se, jer evo uopšte mi se više ne dopadaju, i to baš duže vreme. Imaju neki čudan ukus. Doduše, šiš ćevapi, topla preporuka, kao i npr Spare ribs. Ostatak mesa generalno okej, međutim čudno mi je nekako, možda je to i naša kultura i navika. Npr iseckano meso za gulaš, ne daj bože da ga jedem koliko su komadi puni masnih naslaga. Ja lično to ne volim jer bude bljutavo i gnjecavo. Dok to u Austriji nisam primetio, a kupio sam par puta meso za gulaš. Ostalo meso u Lidlu mi je skroz okej i volim da spremam. Ali ne bih preporučio takođe i Cordon bleu od ćuretine, meni se lično nije svideo ukus, bilo je nekako veštački. A to je vala bolje i ručno spremati, kad je jednostavno. Generalno mi je dobra ponuda mesa i mesnih prerađevina, ali bi bilo dobro da malo i prošire ponudu.
I kad sam već kod toga, to je počelo moju majku da nervira. Taj koncept da svake nedelje imaju neke akcije, dovedu neke posebne stvari, koje ispadnu baš dobre i ukusne, a onda ih više nema na duže vreme. Na primer sad je bio orijentalni asortiman u ponudi. To je bilo i pre ne znam kog vremena, kada je majka uzela Pide. I oni su se oduševili koliko je to bilo dobro. I posle toga više nije bilo, tek ove nedelje ponovo. Meni se npr sviđa grčka pita sa fetom, užasno dobro i ukusno. Ali nema u stalnoj ponudi. A baš retko kad vidim da uvedu nešto novo u stalnoj ponudi. Ne znam da li prate šta se dobro prodaje i zašto onda taj proizvod ne uvedu za stalno.