Šta je novo?

Lidl Beograd

Police, rafovi su bili u jednom. Jedan je bio na dostavnoj rampi, a treći je bio zatvoren.

Kakva bre dva meseca, kako reče neko na prethodnoj strani otvaraju u oktobru - nezvanično, što samo znači da mogu i da pomere u dalju budućnosti ako odluče, ali ne verujem, zavšriće dovoljno objekata da sve otvore simultano.

Postavili su nadstrešnicu za kolica još pre neki dan. Postavili su i dva od četiri bilborda na objektu i objekat za kontejnere za smeće.

Kakva je situacija sa distributivnim centrom Lidl-a u Pazovi? Imali neko neke informacije?

Ja sam čuo da je završen, a tako deluje i sa autoputa. Ne vidi se da ima nekih velikih aktivnosti sada tamo.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521432#p521432:2j9p0stf je napisao(la):
ddddd » Pet Mar 02, 2018 9:36 pm[/url]":2j9p0stf]Kakva je situacija sa distributivnim centrom Lidl-a u Pazovi? Imali neko neke informacije?

Postavljao sam slike skoro. Upravna zgrada pored DCa je uveliko u funkciji. DC nema aktivnosti dok se ne priblizi otvaranje.

Dobice skoro obucene ljude samo da daju bolje plate i eto prodavaca iz robovskuh firmi

Ne treba omalozavati nijednu profesiju. Posebno ne trgovce koji su izgradili i ostavili u amanet pola Beograda. Svaki posao je tezak na svoj nacin.

Nadam se samo da ce imati vise onih kasa bez trgovaca na kojima samostalno mozes da uradis sve.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=523064#p523064:fgsnu9bg je napisao(la):
bl3y4 » Čet Mar 08, 2018 1:13 pm[/url]":fgsnu9bg]Nadam se samo da ce imati vise onih kasa bez trgovaca na kojima samostalno mozes da uradis sve.

Samouslužne kase ne postoje ni u jednom Lidlu u inostranstvu.
Ali zato njihove kasirke rade nekoliko puta brže nego što smo mi navikli :)

Баш ме интересује како ће се узимати колица, тј који новчић ћемо морати да убацимо. У Грчкој би евро или пола евра (заборавих), а код нас највећи метални новчић је 20 дин а он осим того што је смешно мале вредности истовремено је јако редак. 10 дин је нешто чешћи али реко бих не довољно, а за 5 дин се дефинитвно не исплати да уопште стављају тај механизам.

Niko ne omalovazava trgovce da lidl ce dobiti radnike radnim vremenom od 5 dana i svakim minutom placenim

astrodule":qt1t7lmb je napisao(la):
I kese se naplaćuju. Nadam se da to neće promeniti u Srbiji čime bismo dobili prvu prodavnicu gde nema kesa za džabe.
I treba da se naplaćuju, manje bi se razbacivalo istim kao kod nas.

Ako su svuda kese za džabe, mora i u Lidlu. Mi smo siromašni...

Kod nas postoji pravilo/zakon da, ako su na kesama logo ili reklama, onda kesu ne mogu naplaćivati. To je reklamni materijal.

Vrh