sergio-m
Higher intermediate
to se zove planiranje... a cudi me, pa glavni u gradu je bivsi milicioner bar bi on trebo da brine o saobracaju il mu je to trauma iz proslog zivota od koje bezi ko djavo od krsta
Meni iskreno, ono njihovo meso ne uliva uopšte poverenje. Kada vidim kakve je boje, nemam uopšte želju da ga kupim. Jednom prilikom je majka kupila vakumiranu slaninu, i hteli da spremamo pasulj. Sva sreća pa meso uvek prvo prokuvamo odvojeno, pa ga naknadno spojimo sa pasuljem. To meso je tako zasmrdelo kuću, da smo ga momentalno izbacili napolje i otvorili vrata od terase i prozore od kupatila da to provuče i izvuče mirise. Čak ni kučići u naselju nisu hteli da ga jedu. Omirisali ga i produžili dalje.Kupih skoro jagnjetinu u Lidlu. Prvo tako je lepo bila zapakovana da se nije moglo videti da je sami loj unutra. Ono sto jo gore, ono malo mesa sto je preteklo nije vredelo nicemu, nikad nisam video nesto tako zilavo.
Suhomesnatimproizvodi su im katastrofa. Takodje bacio neku nemacku suvunšunku u kantu… imtomiz one skuplje serije… nisu tompokvareni proizvodi, nego š kvalitet…Meni iskreno, ono njihovo meso ne uliva uopšte poverenje. Kada vidim kakve je boje, nemam uopšte želju da ga kupim. Jednom prilikom je majka kupila vakumiranu slaninu, i hteli da spremamo pasulj. Sva sreća pa meso uvek prvo prokuvamo odvojeno, pa ga naknadno spojimo sa pasuljem. To meso je tako zasmrdelo kuću, da smo ga momentalno izbacili napolje i otvorili vrata od terase i prozore od kupatila da to provuče i izvuče mirise. Čak ni kučići u naselju nisu hteli da ga jedu. Omirisali ga i produžili dalje.
Ја сам имао позитивна искуства са пилетином и ћуретином, пителина је домаћа а ћуретина из Мађарске. Једном сам купио свињетину из Холандије, нормално је изгледала али је имала неки одвратан мирис, није могло да се једе.To sveze meso iz lidla je gotovo sve domace proizvodnje, uglavnom Djurdjevic, a piletina negde sa juga. To meso se prodaje i u drugim trgovackim lancima. Na pocetku, dolaskom lidla meso je bilo iz uvoza, a sada je skoro uvek domace.