Šta je novo?

"Lastavice" [ Stambeno poslovni kompleks | 69 100 m²]

Ja sa
Jel ima neko slike gotove kuhinje za 2,5 soban stan? Ne mogu da smislim razumno resenje obzirom da je kuhinja bukvalno na ulazu u stan..
Ja Sam za dizajn Isla tamo u zmaj/vitorog da dobijem ideju I posle Sam I majstora odvela da vidi kuhinju koja mi se svidela onda to majstor napravi krojne liste...dusu Sam mu uzela dok Sam bila zadovoljna krojnom listom

Hoće li ovu uličicu koja je izlaz/ulaz u Jurija Gagarina da ispravljaju ili će ostati ovako krivudava?

Po planu bi trebalo da ide pravo. Zna li neko kada će se ta ulica uraditi?
Info koji ja imam jeste da ljudi iz Sakure treba da urade projekat, a ljudi iz Lastavica da izvrše radove. Postoji problem sa projektom jer je više puta odbijan tako da dok Sakura ne sredi taj deo plana, ta ulica neće biti ispravljena.

Info koji ja imam jeste da ljudi iz Sakure treba da urade projekat, a ljudi iz Lastavica da izvrše radove. Postoji problem sa projektom jer je više puta odbijan tako da dok Sakura ne sredi taj deo plana, ta ulica neće biti ispravljena.
Ja imam drugaciji info iz Lastavica. Tvrde da je to do grada i da bi trebalo da srede do kraja godine.

hoće, hoće uradiće. isto ko što je i Elixir Garden, odnosno grad spojio ulicu tadije sondermajera sa tošinim bunarom :)

Ovo moze
20240923_144226.jpg
20240923_143753.jpg
20240905_152152.jpg
20240820_174854.jpg
20240820_174821.jpg
20240518_172038.jpg

Da li ste videli racune za odrzavanje zgrade? Zgrada ultra prljava a racuni potpuno isti kao u westu. Samo sto je tamo ciscenje na mnogo vecem nivou, osvezivaci vazduha u svakom ulazu i mnogo vise obezbedjenja. Ne znam cime ovi opravdavaju cenu

Da li ste videli racune za odrzavanje zgrade? Zgrada ultra prljava a racuni potpuno isti kao u westu. Samo sto je tamo ciscenje na mnogo vecem nivou, osvezivaci vazduha u svakom ulazu i mnogo vise obezbedjenja. Ne znam cime ovi opravdavaju cenu
Koliki je iznos i kvadratura stana?

Slažem se!
Jednom očistili zgradu i to polovično, prljava ogledala na spratu, nisu skinuli čak ni neke lepljive trake sa strane… što kažete ultra prljava!
U A bloku nam je održavanje 5600 po stanu bilo i isto ne može da se poredi sa ovim ovde.

7800 dinara za stan i 1300 za garazu. Stan je 60 kvadrata
Hah, jao pa oni su u zabludi.

Da li mozda neko zna da li ovo znaci da su uradili primopredaju zajednickih prostorija bez da su ih ocistili i o cijem trosku ce se popravljati plocice, senzori itd (komsija je u nekom od prethodnih postova okacio slike i primere…)?

U svim vecim kompleksima dolaze dva racuna za odrzavanje, jedan za stan jedan za garazno mesto.
Mislim da bi bilo uredu da ste bili oslobodjeni bar mesec, dva od primopredaje kljuceva.

Poslednja izmena:
Ja sam juče kontaktirao BEOHOME. Prvo na računu ne znam kome plaćam iznos koji je zaista preveliki. Saznao sam da je navodno BEOHOME preuzeo ovu kompaniju koja je napisana na dnu računa malim slovima. Uglavnom čekam da me neko kontaktira sa objašnjenjima.

Na računu postoji oko 20 stavki koje bi trebalo da plaćamo. Više od pola stavki ne znam šta su i čemu služe.

Kao drugo, higijena po zgradi na niskom nivou. Garaža katastrofalna higijena. Puno prašine. Juče sam video dve žene kako čiste garažu metlama. Ono je bio haos od prašine u vazduhu. Kao izmaglica. Mislim da je neozbiljno čistiti garažu na ovaj način.

Obratite pažnju na kvadraturu stana. Ja imam pogrešnu kvadraturu na računu.

Ova cena je jako, jako bezobrazna. Da platim za uslugu u septembru? Čišćenja nije bilo. Šta da platim? To što sam sam brisao deo hodnika na spratu?

Pritom obezbedjenja nema u svakom ulazu, sem ako izuzmemo ekipu radnika koja redovno sedi u prostoriji u ulazu i puši.

Pritom obezbedjenja nema u svakom ulazu, sem ako izuzmemo ekipu radnika koja redovno sedi u prostoriji u ulazu i puši.
I c lameli ih ni nema moramo podhitno da se zalimo ,da placamo odrzavanje vise nego sto cemo placati grejanje stvarno nema smisla .
Kontam da na skupstini stanara mozemo da trazimo bolju ponudu to su ipak nase pare ne od investitora

Prošao sam pre neki dan i ono je zaista neprihvatljivo stanje da bi se čišćenje naplaćivalo sa sve deponijom na mestu kontejnera. Naravno glavna krivica je na investitoru koji stanarima nije predao sve očišćeno sa već obezbeđenim čišćenjem koje bi takvo stanje nastavilo da održava.

Vrh