Da, bilo je više nego solidno bučno. Par splavova koji su bili na Savskom keju (recimo u blizini Kruza), pomereni su ka toplani i sada su negde u liniji sa Lastavicom, što može da bude jako zanimljivo tokom leta. Nažalost živimo u divljem gradu gde je splavovima dozvoljeno da prave buku i tu ne vidim neko rešenje. Inače imali smo i vatromet. Čisto da doživljaj bude potpun.Komšije koje gledate ka Savi, kako se kod vas večeras čuo događaj na Adi?
Mislim da bi sve trebalo da se promeni kada majstori izađu iz zgrade, a to će biti verovatno kada se završi primopredaja, kao i žalbe stanara. I meni smetaju prašina i zamazana vrata. Očekivao sam kada se uselim da je sve završeno.Slažem se u potpunosti sa vama. Ulazi su neočišćeni, vrata na mom spratu umazana belim krečom, garaža takođe sva prašnjava. Kontaktiraću profesionalnog upravnika da potvrdi od kada kreće redovno čišćenje zgrade od strane firme za održavanje. Skupština mora da je osnovana jer je upravnik već izabran.
Da, bilo je više nego solidno bučno. Par splavova koji su bili na Savskom keju (recimo u blizini Kruza), pomereni su ka toplani i sada su negde u liniji sa Lastavicom, što može da bude jako zanimljivo tokom leta. Nažalost živimo u divljem gradu gde je splavovima dozvoljeno da prave buku i tu ne vidim neko rešenje. Inače imali smo i vatromet. Čisto da doživljaj bude potpun.
Ne mogu da skapiram koji stan, sprat da odem da ga pitam da li je normalanPa evo, neki imbecil nešto buši u 00:10.
Pogledajte prilog 213306
Novi dan i novi retard, parkiran na ulazu u garažu.
Ljudi, sta mislite da napravimo viber grupu za stanare, ili jos bolje comunity... Ja sam mislio da odstampam QR code na papir pa da zalepim na svaka vrata... a moze neko ko se vec uselio da to uradi?Pogledajte prilog 213306
Novi dan i novi retard, parkiran na ulazu u garažu.
Takođe, ista situacija kod mene. Ni u jednom kupatilu nije bilo tople vode.Juče sam 15 minuta držao puštenu toplu vodu u kupatilu i tople vode nije bilo i nije prvi put da se ovo dešava.
Uopste nemate tople vode? Ili dodje nakon nekog vremena?Takođe, ista situacija kod mene. Ni u jednom kupatilu nije bilo tople vode.
Bolje bi prosao da angazujes arhitektu da ti predlozi / odradi par brzih predloga a kasnije i full mere za majstora i rendere da ne moras sam da zamisljas, i jos ako im trazis samo kuhinju ne bi te puno / skupo izaslo.Jel ima neko slike gotove kuhinje za 2,5 soban stan? Ne mogu da smislim razumno resenje obzirom da je kuhinja bukvalno na ulazu u stan..
Trazi im slike kuhinje iz oglednog stana, vrhunska je, barem meni.Jel ima neko slike gotove kuhinje za 2,5 soban stan? Ne mogu da smislim razumno resenje obzirom da je kuhinja bukvalno na ulazu u stan..