Na fotografiji se ne vidi jasno. U pitanju je velika granitna sudopera,komotno je za koriscenje a i dizajn je po zahtevu kupca. Ovo je resenje po mom u drugom stanu
Jedno pitanje: Nije mi jasno-šta je ovo?
Na fotografiji se ne vidi jasno. U pitanju je velika granitna sudopera,komotno je za koriscenje a i dizajn je po zahtevu kupca. Ovo je resenje po mom u drugom stanu
Jedno pitanje: Nije mi jasno-šta je ovo?
Da ovde je dobro, ono prvo u cosku je bas neprakticno, ne mogu da shvatim zasto bi neko hteo takvo resenje.Ovde je dobro postavljena sudopera, ali u onom drugom zaista nije kako bi trebalo.
Jasno mi je sve, naravno kako kome odgovara, ja ovo nikada ne bih uradila vec bih pre odabrala manju sudoperu ako mi vec treba velika radna ploca, mada i ovako svakako i deo desno od sudopere moze da se iskoristi za nesto. Ali kapiram naravno da nekome mozda ovo deluje boljeMusterija je dobro razmislila pre ugradnje. Bilo je bitno ostaviti sto vise radne povrsine a sudopera je siroka. Na slici zbog ugla se ne vidi dobro ali ima 15tak cm do zida.
Pogledajte prilog 210577
Kada budete radili primopredaju, idu sa vama u stan i zapisuju nedostatke i korekcije koje treba napraviti. Nama su vrata od soba bila izglebana, odmah su ih zamenili i lavabo u jednom kupatilu je bio krivo postavljen, takodje su ispravili u roku od 2 dana. Dobro sve pogledajte i proverite.Je l' neko od ljudi koji su dobili kljuceve imao da prijavi neke nedostatke za otklanjanje?
Meni je delovalo da je sve skroz ok, sto je za ne poverovati
Dobra organizacija elemenata. Veoma lepa kuhinja, svaka čast.evo I naseg dizajna kuhinje Ako nekom treba ideja .Jedna vrata su Jos na doradi za kuhinjuPogledajte prilog 211378Pogledajte prilog 211379
Neka je sa srecom!evo I naseg dizajna kuhinje Ako nekom treba ideja .Jedna vrata su Jos na doradi za kuhinjuPogledajte prilog 211378Pogledajte prilog 211379
Hvala samo da mi zavrse vrata ko skadar na bojaniNeka je sa srecom!
Ima li neke lajsne između parketa i keramike? Baš lepo izgleda, kao da je sve odrađeno u milimetar.evo I naseg dizajna kuhinje Ako nekom treba ideja .Jedna vrata su Jos na doradi za kuhinjuPogledajte prilog 211378Pogledajte prilog 211379
Nismo radili lajse unutar sanka Sam uradila obicne police .Gornja ugaona vrata su mi gotova donja Jos Nisu opet je pogresio majstorIma li neke lajsne između parketa i keramike? Baš lepo izgleda, kao da je sve odrađeno u milimetar.
ja nisam ovo postavila za vas ,nego za ljude Koji traze ideje za kuhinju .Meni su licno sve vase kuhinje sterilne I beskrajno dosadne .Ne znam zasto bi Iko stavljao rernu dole a placa ugradnu kuhinju.Ja Sam dobila sta Sam zelela a nadam se da ce I stanari u zgradi .A za vas Koji blatite tudji rad stvarno nemam komentar .Kao majstor moram da prigovorim,pedantno i uredno nije izvedeno. Aspirator nije u ravni sa frontovima, ugradna rerna i mikrotalasna se bolje i lepse ugradjuju, grejna ploca je lose pozicionirana,zazori izmedju frontova su preveliki, radna ploca se lepse i bolje moze uklopiti sa susednom, ostrvo i ormaric pored su cudno reseni itd. Naravno,sve primedbe su licni utisak i ne zadiru u to koliko ste platili i da ste mozda bas ovako trazili. Od dobrog ima i bolje i gore, i jeftinije a i skuplje
Iskreno frontove Sam narucila u zemunu rade ljudi medijapan sa folijom ,tu se odmah ustedi 1500 evra isti su frontovi I za kuhinju I za orman sto mi je bilo super cool,kazu da Nisu imali reklamacije zadnjih 10 godina na medijapan s folijom .Mogu privatnom porukom da pustim gde .Majstor spremio krojne liste .Kod njih Sam I rucice uzela .Ovo ostalo je neko egger radna ploca.Majstor je uzeo 1100 evra za ruke .Ukupno orman I kuhinja bez sudopere I aparata oko 550k ukljucujuci I majstora@jovanabgd Meni bas lepo i pedantno izgleda, a vidim da ste i vi zadovoljni pa slobodno napisite cenu i gde ste radili. Nekome ce koristiti.
Ovo ste totalno u pravu, ajde sto se reklamira ovde, bez da je kupac ( ne znam da li je i dozvoljeno po pravilima ovog foruma), ali ovo blacenje tudjeg rada stvarno nemam reci. Razmisljao sam se da trazim ponudu od njega, ali posle ovog, neka hvala!ja nisam ovo postavila za vas ,nego za ljude Koji traze ideje za kuhinju .Meni su licno sve vase kuhinje sterilne I beskrajno dosadne .Ne znam zasto bi Iko stavljao rernu dole a placa ugradnu kuhinju.Ja Sam dobila sta Sam zelela a nadam se da ce I stanari u zgradi .A za vas Koji blatite tudji rad stvarno nemam komentar .
Bolje perfekcionista da ti pravi kuhinju, nego moralni gigant.Ovo ste totalno u pravu, ajde sto se reklamira ovde, bez da je kupac ( ne znam da li je i dozvoljeno po pravilima ovog foruma), ali ovo blacenje tudjeg rada stvarno nemam reci. Razmisljao sam se da trazim ponudu od njega, ali posle ovog, neka hvala!