Ako pratite forum vec neko vreme, jasno vam je koliko su razlozi i prioriteti prilikom odabira neke nekretnine licni.
Mislim da je Nansa lepo sumirala prednosti Lastavica, generalno. Investitoru je ovo prvi projekat u Srbiji, mislim da uskoro pocinju da grade Zvezdano brdo, tako da sam se nadala da ce se truditi da se dobro predstave. Meni se takodje svidela lokacija, blizina Savskog keja mi je veliki plus, mikrolokacija je za sada mirnija od okruzenja, videcemo dokle. Cena je bila nesto povoljnija od ponude u blokovima 64 i 65 (pre oko godinu dana), a i otvorenost pogleda, koje ima Lastavica za mene je plus. Zatim, odgovarao mi je rok za zavrsetak radova. Po svoj prilici, bice prvi spremni za useljenje od okolnih vecih projekata. Mi ovde sada spominjemo jun, jul, ali je zvanicno rok septembar, zavrsice ranije. Najveca nocna mora mi je bila da odaberem projekat koji ce se graditi 6-7 godina, kao Sakura, ma kako lep bio, tako da je opsti utisak pouzdanosti na kraju bio presudan. Ako pogledate rendere i zavrseni objekat - nema razlike!
Zaboravila sam kakva je stolarija i zvucna izolacija izmedju stanova u obliznjim projektima, mislim da sam oko toga imala malu zadrsku prilikom razmatranja Lastavica, ali kada sam bila u stanu, bilo je tiho, uprkos buci u ostatku zgrade.
Kupatila su bas po mom ukusu!
Srecno pri izboru!