- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 41.276
Prebačena jeOva tema bi lagano mogla u Projekti u izgradnji.
Prebačena jeOva tema bi lagano mogla u Projekti u izgradnji.
Da, jeste. Nego ne mogu da setim još nekih koje imaju -3. Uglavnom su i poslovne i stambene zgrade išle do -2. Svakako će biti poduhvat da se dobro uradi. Da li curi negde po garažama u Sakuri?Sakura koja je odmah pored Lastavica ima 3 podzemna nivoa.
Da li imate izazov sa blizinom dalekovoda i da li ste se raspitivali nesto na tu temu?Već duže vreme smo u potrazi za novogradnjom na Novom Beogradu. Uglavnom smo propustili neke prilike čekajući građevinsku dozvolu i ostale papire, ili nam je cena bila previsoka za neke rubne lokacije opštine. Odlučili smo da rezervišemo stan u Lastavicama najviše jer nam lokacija idealno odgovara (sve nam je u radijusu od 1km), materijali i očekivan kvalitet gradnje, a komunikacija sa investitorom za sada zaista dobra. Trenutno čekamo potvdu parametara predugovora.
Zdravo, jesmo se raspitivali. Pisalo se dosta na tu temu i prilikom izgradnje Sakure i još nekih projekata. Struka potvrđuje da zračenje nije opasno na nekim razumnim razdaljinama. Naš stan će biti udaljen oko 60tak metara pravolinijski, dok se i manje udaljenosti od oko 30tak metara smatraju sigurnim.Da li imate izazov sa blizinom dalekovoda i da li ste se raspitivali nesto na tu temu?
Ja sam se pre par dana raspitivao za trosobne, meni su rekli da trosobni sa pdv-om kreću od 2737 EUR. Meni je za oko zapao jedan jako dobar troiposoban tip stana sa dobrom dvvostranom orijentacijom i rasporedom od oko 80ak m2, ali ostao još jedan na celoj vertikali samo i njegova cena je preko 3000 - kako su mi rekli dignuta mu je cena pošto je ostao još samo jedan na vertikali.Pitao sam danas za cene za trosobne stanove i kreću se od 2900 do 3100 EUR po kvadratu. Daleko iznad mog budžeta (i razuma) ali možda nekome znači info.