dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.300
Cene kvadrata su u rasponu od 2.500-3.100+PDV Eura/m2
Ovo je bilo u maju kada sam poslao upit. Sad mogu misliti koliko kosta...
napravise i videoDobar im je izvođač za AB radove. Još bi bolje bilo da ima makar još jedan kran .
Da, ali još nije u funkciji a radovi su se zahuktali .Dobar im je izvođač za AB radove. Još bi bolje bilo da ima makar još jedan kran .
Na pocetku prodaje u martu je bilo zavisno od etaze:Da li neko zna kolika je cena garaže sa pdv-om?
Trenutno su cene stanova su u rasponu od 2.600-3.200e+PDV.Cene kvadrata su u rasponu od 2.500-3.100+PDV Eura/m2
Ovo je bilo u maju kada sam poslao upit. Sad mogu misliti koliko kosta...
Baš me zanima koliko su udaljeni.Deluje kao vrlo dobar projekat, steta sto je rok izgradnje daleko. Ono sto mene brine je dalekovod.
Ја сам променио неколико ставки и одредби. Нису прихватили све, али мислим да сам извукао колико сам могао. Нисам хтео да гурам даље, ипак су они већи играчи од мене и бојао сам се да не изгубим и то што сам успео да променим.Je l' iko uspeo da promeni neke stavke iz predugovora/ugovora? Je l' se moze pregovarati sa njima oko nekih stavki?
Изгледа да је бар 50-ак метара, што не би требало да представља проблемBaš me zanima koliko su udaljeni.