Због тог 9405 којег су пребацили на 560 ради ова машина.Znate li na kom polasku tj kojim polascima?
Danas na 581 Berkhof 9098 i neki ljudi se žalili vozaču kako se “ne vidi na GPS”
Pogledajte prilog 210034
Због тог 9405 којег су пребацили на 560 ради ова машина.Znate li na kom polasku tj kojim polascima?
Danas na 581 Berkhof 9098 i neki ljudi se žalili vozaču kako se “ne vidi na GPS”
Pogledajte prilog 210034
Мислим да је био БеркхофBerkhof ili Bova Futura?
Знам. Обично кад видим 581Е а није да га не виђам често буде тај модел.Aha, to je onda redovna situacija
9095 i 9098 su redovni, a 9123 je čest posetilac
И вечерас на 351 претпостављам9406 поново на 580.
Pod gradski prevoz u sd ideNe znam, to možda @miki glg zna, kod njih se linije ne obeležavaju brojevima nego od mesta polaska do destinacije, te na primer 5914 mislim da radi Stara Železara - Suvi Do.
7265 je postao užasan, trapovi lupaju, ne pali kad je vruć što mene jako čudi a hladan pali iz prve lasto nikako da poletiš.#5914 bas i ne cuvaju, al ajde. Secam se kad je IK-201 #5188 jos kao nov dat na Banatu, duzili su ga vise od 10 godina isti, nakon sto su resili da ih povuku kao zamensko vozilo dali su IK-103 #5385, a ovog prebacili u SD, sje*******ali su ga za nedelju dana, crkao mu je menjac i nisu hteli da ga poprave. Tim menjanjem pogona, vremenom je doslo samo do unistavanja vozila, nista bolje nece proci ni zadnji IK-206 ako ih daju Avali. Tako je, bilo je reci da ce nazad u Avalu, kako god bilo, od godine ce najverovatnije svi pod vlasnikom iz UB-a, videcemo dal ce se udostojiti bar da ostave nekog od njih, kad su preuzeli Lastru znam da su rashodovali mnogo starijih Ikarbusa. Nije im bitna tradicija vec je*******eni profit.
edit:
Kad smo vec kod njih, da okacim neku sliku.
Pogledajte prilog 207377Pogledajte prilog 207376