Šta je novo?

Lasta

Pitam se ko je dopustio da se ovuda vozi autobus? Ovo bre nisu rupe, ovo su krateriiii...

Jel to jednosmjerna ulica koja je sirina ovg putica u kraterima

Pa gospoda iz Direkcije, samo su videli ulice na mapi i eto linije. Zar oni da ustanu iz fotelje?! Hah.

Ovo je dvosmerna ulica, očigledno se sklanjao da se mimoiđe sa nekim vozilom ili nekim kraterom.
Možemo reći da je odlično prošao, samo još malo da je otišao udesno, prevrnuo bi ga kao igračku...

becks89":29sgrf18 je napisao(la):
Pitam se ko je dopustio da se ovuda vozi autobus? Ovo bre nisu rupe, ovo su krateriiii...
А куда ће? Не познајем тај терен али познајем мој ластин "потез 300". Ове ширине су главни путеви између насеља, нема алтернативног пута а насеља не могу да немају аутобуску линију.

Кривац је Дирекција за путеве што јој и даље постоје међумесни путеви ширине коњског дупета у 21.веку.

Ajde i širina puta nekako, ali pogledaj rupe čoveče, pa ovde ladno ribnjake možeš da napraviš... Katastrofa.

551038_prevrnuta-lasta161214ras-foto-masanori-josida-04_f.jpg

551036_prevrnuta-lasta161214ras-foto-masanori-josida-01_f.jpg

551037_prevrnuta-lasta161214ras-foto-masanori-josida-02_f.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/519968 ... uo-u-kanal

Bitno da je scandal sa sve C... dobro je da nema povredjenih, a ako je stvarno izasao neispravan lepo sef saobracaja dispecer mehanicar i vozac u zatvor. Vidim procvetale ruze od kad nema Sovrovica.

Izvlace se polako iz dubioze, malo su finansijski stabilniji.
Ovo je i pre Sovrovica bilo, tako da nema puno veze, nece niko odgovarati jer verovatno i nije potpisan nalog da je ispravan bus, znam da se desavalo da se nalog popunjavao nakon smene kad se sve lepo zavrsi, jer je tako firma cista, ispadne da je vozac sam uzeo neispravan bus.

Da li se u Lasti relacijske table prave proizvoljno, kako se kome ćefne?
Mečka na liniji 701.

PREKID SARADNJE S “LASTOM”: „Evropa bus“ samo na svojoj stanici u Valjevu
P. Vujanac | 08. 01. 2015. - 20:16h | Foto: P: Vujanac | Komentara: 0

Valjevski „Evropa bus“ i beogradska „Lasta“ više ne dele perone i zaradu na autobuskoj stanici u Valjevu, koja je u vlasništvu beogradske kompanije.

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/525183/ ... -u-Valjevu

EUKALIPTUS":z36tfcv0 je napisao(la):
Da li se u Lasti relacijske table prave proizvoljno, kako se kome ćefne?
Mečka na liniji 701.
E moj prijatelju, cuti da ima ikakve. Imaju 15 vozaca manjka, rade ljudi po 15 sati, vozila se iskljucuju po 3,4 puta dnevno, oni vracaju da bar nesto odrade, stanje blago je reci katastrofalno.
JohnnyLee":z36tfcv0 je napisao(la):
је ли истина да је Ласта у великим проблемима?
Ako ti kazem da im tri busa nisu prosla tehnicki prehled zbog neposedovanja sijalice srednjeg svetla(nisu imali busevi nikakvu sijalicu) govori li ti to nesto? Povlacili su pre neki dan iz prigrada da bi mogli da skrpe dovoljan broj za gradske linije.

Ma ja sam komentarisao relacijsku tablu, jer prvi put vidim da neka podunadvska linija ima broj na zvaničnoj Lastinoj tabli (a ovaj put ima, i to ne onaj sitan u desnom ćošku), međutim, ovde, iako je tabla ista ta, tog tipa i formata, ima krupan broj, 701, i to na kraju, piše Zemun - Nova Pazova 701. Inače, počeo sam u poslednje vreme dosta da se interesujem za taj podunavski prevoz, i krivo mi je što su to sada međumesne linije (međumesne jesu), ali mislim da bi to isto trebalo da bude ITS2, da opštine plate šta treba, i da se poveća broj polazaka za (Stare) Banovce. Takođe sam se raspitao da prvu jutarnju 73 koja ide iz Banovaca, niko ne plaća dodatno, niti postoji karta, to je kao za radnike GSP-a, ali ta linija skuplja sve putnike.

I još sam nešto hteo da pitam tebe becks, jer vidim da taj potez odlično poznaješ. Ne znam jel ti je poznato da je Lika Bim turs svojevremeno, prvih nekoliko jutarnjih polazaka iz Banovaca i Surduka, nezvanično vozio putnike do CENZURISANO.

Mislim da ima dve originalne table u garaži od "keca", one su ovakve, ostale se "budže" spajaju i to, zato nisi viđao.
Prva "trojka" ide iz Banovaca i predstavlja određeni službeni prevoz GSPovcima, kao i prva 706ca što ide iz Pazove.

Znam o tome, ali ne znam koliko je pametno da se o tome javno piše. Čitaj PP.

Postoji mogućnost da od marta više ne voze gradski prevoz, traži se preko potrebni novac za kupovinu vozila, ukoliko se ne nađe, po svoj prilici izlaze iz gradskog saobraćaja, a preostala vozila će raspodeliti po svim radnim jedinicama...

A sto gradski prevoz nedonosi dovljno garantovane kinte , poceo je i socjalni program za zaposlene , oko 200 autobusa im ceka djelove, nabavice buseve do tendera na kredu :wink:

Vrh