Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Mislite na finansiranje banke za projekat? Mala je sansa da im fali para jer ne bi radili 3 faze odjednom.

Ja kada sam se raspitivao bilo je moguce pogledati i ranije varijacije keramike, ali je dan za odabir bio fiksiran

Sami finansiraju izgradnju pa im tako i ne treba banka, kao što su prethodno napisali drugi forumaši. Mislim da je tempo kojim grade, istorija Grede kao kompanije, i ono što su do sada uradili (A,B,C,D) dovoljno da se osećate sigurno da će završiti. Zaradili su na Fazi 1 i 2, i samo će dalje nastaviti da guraju.

Što se tiče pločica, imate na prethodnim stranama ono što je nuđeno u 1 i 2 fazi. Na osnovu mog iskustva sa Gredom, ne verujem da će nuditi neku drugu opciju, poprilično se drže onoga što su zamislili. Grandstar iz nekog razloga sve radi sa mesec ili dva zakašnjenja u odnosu na Gredu, pa tako i odabir pločica ili ponuda dostupnih ostava.

Mi smo preko Grede.
A jel neko uspeo da kupi ostavu? Nama su rekli da navodno se jos nisu podelili i onda nas niko nije zvao za to, bas cu da pitam za to ponovo.

Mi smo preko Grede.
A jel neko uspeo da kupi ostavu? Nama su rekli da navodno se jos nisu podelili i onda nas niko nije zvao za to, bas cu da pitam za to ponovo.
Ja kada sam pre koji mesec se raspitivao o ostavi bilo je da su prodali slucajno 2 a onda im javili da se jos nije odradila podela.

Svakako savetujem da uzivo pogledate ostave, jer su dosta pod kosinama ili spusteni plafoni.

Evo ja vam mogu reci, ja sam kontaktirao Gredu nakon sto sam video da sklanjaju skele sa zgrade jer sam citao i iz price cuo da procenitelji ne izlaze na teren dok se to ne odradi.
Iz price na telefonu u trenutku kada sam se raspitivao za 80% izgradjenosti, jer sam video da skele kasne sa skidanjem oko 10og avgusta mislim mi je receno na telefonu da je 80% davno proslo (pre 2-3 nedelje jos).

Procena lamele A i stana je odredjena sredinom avgusta i procenjeno stanje objekta i stana je bilo 99%.
Tako da i 100% od procenitelja gleda samo da li su stvari postavljene u stanovima i da li je zgrada zavrsena, ocigledno da okolina zgrade ne ulazi u tu procenu.

Tako da bih ja rekao da od procenitelja kada dodje do 80% minimum jos 6 meseci za uredjenje okoline i prikljucenja na infrastrukturu + primopredaja i otklanjanje nedostataka.
Da li je prva faza, lamela A, useljena ? Da li su svi infra prikljucci obezbedjeni i ako nisu kada je obecano? Trebalo je biti u avgustu zar ne?

Nije useljena. Rok je bio 31.jul. Po ugovoru, 6 meseci kasnjenja se ne penalizuje.

Poslednja, nezvanicna informacija je da ce biti kraj decembra, sto treba uzeti sa rezervor. Kao sto napisah par postova iznad, ja licno ne verujem da ce biti pre kraja januara

Vrh