Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Poslednje sto sam cuo od njih je trafo stanica bi trebalo da se zavrsi u novembru, a kanalizacija u decembru (ili obrnuto, nisam siguran). Tako da navodno u januaru useljenje, ali meni ovo zvuci bas knap. Pogotovo jer sam ovu informaciju dobio pre nekih mesec dana, a nisam primetio neki napredak ni u jednom od ta dva. Takodje, nisam siguran da li AG blokira sa necim

Poslednje sto sam cuo od njih je trafo stanica bi trebalo da se zavrsi u novembru, a kanalizacija u decembru (ili obrnuto, nisam siguran). Tako da navodno u januaru useljenje, ali meni ovo zvuci bas knap. Pogotovo jer sam ovu informaciju dobio pre nekih mesec dana, a nisam primetio neki napredak ni u jednom od ta dva. Takodje, nisam siguran da li AG blokira sa necim

Svaka cast ako bude u novembru TS

20251022_173356.jpg

Trafostanica ne bi trebalo da je kompleksna sama po sebi kao stambeni prostor, nema razloga da traje vise od par nedelja ubacivanje trafoa, povezivanje i zatvaranje (prozori/vrata).

Izdati lokacijski uslovu za nezvaničnu 4 fazu. Opet zajedno grade Greda i GrandStar, sad su podneli zahtev za građevinskom dozvolom, tako da može se očekivati da krenu u izgradnju početkom sledeće godine.

Prilozi

• Локацијски услови _ Верзија за објављивање_20251031115600.pdf
    203,7 KB · Pregleda: 36
Zdravo svima. Rezervisala sam stan u E fazi.
Malo me brine što ne postoji nikakva bankarska garancija u ugovoru i što nisu dozvolili nikakve izmene u predugovoru, ugovoru? Da li vas to brine?

Da li možda neko zna kada je realno da će biti ulica/bulevar koji spajaju Kvart 64 sa J.Gagarina?

I uopšte - ako imate osvrt prednosti i nedostaci E faze?

Da li ima neko da posalje slike izmedju kojih plocica se bira? Zvali su za fazu E da se bira u ponedeljak/utorak i naravno uopste nisu fleksibilni samo dva dana su ostavili bas nije fer.
Mene brine sto ne daju bankarsku garanciju ali koliko sam se raspitala retko koji investitor daje.

Vrh