Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

i onda ce svi da dodju u parkic Kvarta 64 koji nikad nece biti prazan i miran... zaboravite cvrkut ptica u jedinom zelenilu tog betona i stakla, cuce se konstantna vika dece, a uzmes stan s pogledom na jedini park kraju. Da li je onda paradoksalno bolje da se gleda na ulicu van kompleksa kako bi dobio tisi ambijent? :)

Poslednja izmena:
i onda ce svi da dodju u parkic Kvarta 64 koji nikad nece biti prazan i miran... zaboravite cvrkut ptica u jedinom zelenilu tog betona i stakla, cuce se konstantna vika dece, a uzmes stan s pogledom na jedini park kraju. Da li je onda paradoksalno bolje da se gleda na ulicu van kompleksa kako bi dobio tisi ambijent? :)

Zar nije neko napisao da će park biti samo za stanare?

Zar nije neko napisao da će park biti samo za stanare?
Ne mogu zbog pristupa za vatrogasce da zatvore park, to je doduse verovatno i razlog sto je park i tu, morala je da ostane unutrasnja saobracajnica koliko se secam.

Pa sad, meni ne smeta buka koju deca proizvode dok se igraju, bolje da ima dece i ljudi svakako nego da je pusto.
Veci problem su svakako uvek roditelji, a ne deca, nadajmo se da cemo imati dobre komsije ;)

Jedina stvar koja jeste malo bezveze je sto bi neko ipak trebalo voditi racuna da komsije ne unistavaju park a onda iz naseg dzepa ide odrzavanje, ali nadam se da nece dolaziti do takvih situacija.

Bice celokupni park pod video nadzorom svakako za takve situacije.

Tek sad primetih da su okačili još slika parkića na google maps. 😁
IMG_2155.jpeg
IMG_2154.jpeg
IMG_2153.jpeg
IMG_2152.jpeg
IMG_2151.jpeg

ma daleko od toga da sam dekica koji busi deci loptu, samo konstatujem da ce da dodju i Pupinovci, Mazdovci i Gardenovci jer nemaju ni zardinjeru :) ako budu na tatu, moja deca ce praviti najvecu galamu :D

mislim da se vodi kao kondominijum, tako sam negde procitao :) primer toga su Vozdove Kapije kod Saobracajnog faxa... mogu da udju samo stanari & gosti
Mislim da ilija pita zasto ne moze i ovo da se vodi kao kondominijum :)

Ja mislim da je investitor bio uslovljen da zadrzi prohodnu internu saobracajnicu po PGR za blok 64 pa sa zbog toga nije moglo od projekta napraviti kondominijum.

Mislim da ilija pita zasto ne moze i ovo da se vodi kao kondominijum :)

Ja mislim da je investitor bio uslovljen da zadrzi prohodnu internu saobracajnicu po PGR za blok 64 pa sa zbog toga nije moglo od projekta napraviti kondominijum.
a ja sad mislim da se ipak ne razumem, samo nagadjam :ROFLMAO: moguce da je tako, mozda neko drugi potvrdi ko zna zasigurno :)
btw, hvala za info koji si iznosio na temi sve vreme, saznao sam vise od tebe i od jos nekoliko aktivnih nego od grede :)
potencijalni komsija, lomim se :)

Ovde se jos u 2021 moze videti prvobitna forma projekta, diskutuje se i interna saobracajnica i PGR:

Joj meni bas jezivo deluje ovaj blok. Deca sa lego kockicama bi 5x bolje ovo uradila. Ide poslovna zgrada, pa stambena, pa ponovo poslovna i tako redom... Zaista se ne moze tako planirati i graditi. Morao bi grad definisati polozaj, oblik, gustinu zgrada. A investitori onda neka ponude cenu za zemljiste koja bi im bila isplativa.
Ovako ce biti pakao za sve, sem za investitore. Kakav ovde kvalitetan zivot je moguce i zamisliti. Trotoara vec vidim da nece biti.
Ceo dan ce se mesati kojekakvi ljudi. Oni koji rade u tom kraju, oni koji dolaze na stan na dan i na kraju oni koji zive.
Pa pogledajte blizinu i orijentaciju Kvarta i ove poslovns zgrade. Coskovi im se dodiruju.

Vrh