Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Uzeh i ja stan u Kvart64. Mislim da ceo Blok 64 ima ogroman potencijal, za koji ce trebati duzi niz godina (10+) da se ostvari. Uredjenje citavog bloka obecava, gradnja pesackog mosta ka adi u bloku 70, kao i eventualni prolazak trece linije metroa (ne verujem da cemo ovo docekati).
Kakve se gluposti prodaju na Vozdovcu i Lekinom brdu za malo manje pare, odluka nije bila mnogo teska.

Slazem se da zena koja radi prodaju u Beogradu moze biti ljubaznija i da se generalni pristup prodaji moze znatno poboljsati. Meni nije toliki problem da zapitkujem stvari koje me zainmaju, ali slozicu se da generalno odaje los utisak.
Sa druge strane Greda Valjevo je firma koja je na dobrom glasu, imaju dugu tradiciju, cista papirologija i kvalitetna gradnja.
Ja imam super komunikaciju sa gospođom Jelenom, dok ne bih komentarisao odnos i komunikaciju gospođe/ice Branke prema kupcima. Zbog toga od početka insistiram da komuniciram samo sa Jelenom i stvarno sam zadovoljan, e sad mogli bi malo da se potrude da te lepo dočekaju i prezentuju projekat.

Uzeh i ja stan u Kvart64. Mislim da ceo Blok 64 ima ogroman potencijal, za koji ce trebati duzi niz godina (10+) da se ostvari. Uredjenje citavog bloka obecava, gradnja pesackog mosta ka adi u bloku 70, kao i eventualni prolazak trece linije metroa (ne verujem da cemo ovo docekati).
Kakve se gluposti prodaju na Vozdovcu i Lekinom brdu za malo manje pare, odluka nije bila mnogo teska.

Slazem se da zena koja radi prodaju u Beogradu moze biti ljubaznija i da se generalni pristup prodaji moze znatno poboljsati. Meni nije toliki problem da zapitkujem stvari koje me zainmaju, ali slozicu se da generalno odaje los utisak.
Sa druge strane Greda Valjevo je firma koja je na dobrom glasu, imaju dugu tradiciju, cista papirologija i kvalitetna gradnja.
Srećno, komšija iz AG! Posebno se slažem da nećemo dočekati 3. liniju metroa.

Bio danas da vidim taj pokazni stan, jedino što bih dodao na ono što je napisao @Extroniks:

- senzor za poplavu će biti i u kupatilima
- Detektor dima je u kuhinji/dnevnoj
- Plise komarnici na terasnim vratima su u antracit boji izgledaju lepo, svakako trošak manje za stanare
- Pošto plafoni nisu spušteni ne stavljaju rozetne, već neke plafonjere slične ovima na slici. Jedino ostavljaju izvod za struju za centralnu rasvetu u svakoj sobi, gde će doći lusteri.

1739367296735.png

Već su u delovima hodnika postavili Travertino podlogu, koja je već zaprljana do neprepoznatljivosti. Obzirom da je porozan materijal ne znam zašto su ga tako nezaštićenog ostavili, ali verujem im jer su stručniji od mene laika svakako :D

Vrh