Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]
Nisam siguran, meni ovako iz daleka nije cinilo da se ukljanja, bilo je ogromno blato pa mi se nije zavlacilo (trebao sam obuci cizme )
Na CEOPu nema nista vezano za tu parcelu doduse, tako da sumnjam.
Nevezano za kompleks ali ulica od ove raskrsnice (AG - Kvart64 - Pupinova Palata) ka Tosinom Bunaru/Beloj Reci je katastrofa puna rupa / blata i vode, nadam se da ce to sanirati kroz godinu/dve jer su rupe bas ogromne (verovatno zbog kolicine bagera i kamiona koji trenutno prolaze zbog aktuelnih projekata).
Da, isto to primetih nedavno i još sam se zadesio radnim danom kada su uz celu ulicu bili parkirani automobili pa smo se jedva provlačili. Kontam da je obaveza investitora da odradi ulicu/prilaz oko samog kompleksa, a da će nastavak verovatno da zavisi od grada.
Nadam se da neće ostati kao u kompleksu west, wellport I zeptera, svi sredili svoje zgrade a ulice između u očajnom stanju... Taj put koji spominjete je u lošem stanju u poslednjih barem deset godina, nadam se da će nakon završetka svih projekata biti pristojan. Mislim da je trenutno i zatvoren jer su nešto kopali oko bele reke za potrebe očne klinike koja se gradi i pitanje je da li će ga otvoriti uskoro
Sto se tice puteva kada sam bio na razgovoru u AG, rekli su mu da oni imaju obavezu da odrade polovinu bulevara a drugi investitor (verovatno Galens) da uradi 2. polovinu. Sad nzm da li je to put izmedju Rode i AG (verovatnije) ili izmedju AG i Kvart64.
Najkriticniji je deo pored Pupinove palate koji se proteze svakako. Tako da se nadam da ce Galens srediti taj deo.
Ovo za bulevar i AG je tacno, ali taj put nije toliko pun rupa svakako, kriticniji je ovaj jer je glavni izlaz i ulaz za Tosin Bunar.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.