Nisam siguran, meni ovako iz daleka nije cinilo da se ukljanja, bilo je ogromno blato pa mi se nije zavlacilo (trebao sam obuci cizme )Jel mi se to čini ili se hala iza lamela C, D uklanja? Ne sećam se da je bila tolika praznina(poslednja slika).
Na cijem sajtu, moze link? Nisam uspeo da nadjemUbacili su 360 turu stana na sajt.
Baš su im čudni ovi 360 pregledi, sve sobe mi deluju tesno i prenatrpano Pogotovo tuš kabine i wc šolje nekako nabudzeno, u spavaćoj sobi krevet zauzima celu sobu. Baš ne pomažu da vizuelizujem.https://greda-gp.com/stanovi/
U donjem desnom uglu.
PS: Vidim i da su osvezili dostupnost po svim lamelama.
Radi se iz delova, ne znam kako bi se radila iz 1 faze kad su na parceli stajali drugi objekti koje su morali skloniti da krenu kopanje a za fazu 3 i dalje stoji malo objekta za sklanjanje.Da li se cela podzemna garaža radi u prvoj Fazi, ili će se raditi iz delova?
Da, put i ulice su katastrofa trenutno, posebno iz pravca tosinog bunara bas zbog mehanizacije i kamiona koji prolaze tuda.Takodje za vikend sam prošao da osmotrim lokaciju uživo, dobro da ceo auto nisam razvalio. Krateri kao u ratnoj zoni, definitivno će sve saobraćajnice morati ispočetka da se rade. Jedino što me brine jeste što se svi projekti rade odvojenom dinamikom, tako da će se raditi ulice kako koji investitor stigne, što može da znači da će opet da se unište te ulice jer će prolaziti mehanizacija sa drugih gradilišta.
Jasno, mislio sam više kao što Soul gradi prvo garažu za sve objekte, a onda iznad fazno gradi objekte.Radi se iz delova, ne znam kako bi se radila iz 1 faze kad su na parceli stajali drugi objekti koje su morali skloniti da krenu kopanje a za fazu 3 i dalje stoji malo objekta za sklanjanje.
Koliko se secam ulazi i izlazi iz garaza za svaku fazu su isto odvojeni, prodaja je isto odvojena.
Isto bilo bi rizicno da se radi garaza iz jednog cuga u slucaju da nestane para za fazu 3 npr bili bi u problemu racunam.
Ako gresim neka me neko ispravi doduse
Ne zaboravi Green Line koji će se graničiti sa Kvartom, doduše razdvojen budućom ulicom.Biće čupavo dok se ne završe barem AG, Kvart i Terminal nešto na placu Mazde koji napreduje kao Skadar na Bojani. Bolje kad se završi i Pupinova palata, a potpuni užitak tek za 10 godina kad sruše Rodu, završe Soul, the One i kad budem u penziji . Nadam se da ću dočekati