Mislio sam da možda imamo neku temu Društvene mreže (FB, twitter i sl) al ako je imamo, ne mogu da je nađem...
Jel može neko da mi objasni da li putem tvitera može neposredno da se zarađuje nekako? Kao yt ili te kontaktira kompanija koja želi da se promoviše na tvom profilu sa ogromnim brojem pratilaca... Znači koji imaju 20, 30K pratilaca zarađuju li nešto i kako?
I priča se o prodaji profila sa velikim brojem pratilaca... Gde je to tržište gde mogu da prodam profil?
Jel ti se to neko sam javi... Tu je verujem kvalitet pratilaca važan... Jedno je publika koja je pratila zabavu a drugo ona koja je politički angažovana...
Prodaš pratioce.. kako to lepo kapitalistički zvuči
Nevezano od ovog, šteta je što nemamo neke brze cash apps u Srbiji da plaćamo robu i usluge u 2 klika i da svi to imaju.. mi koliko znam zakonski ni paypalom ne smemo nekom u Srbiji da transferišemo novac iz Srbije... Nek me neko ispravi ako tu grešim, jer znam da u praksi može i da nema problema...
Srećom pa sam paypal otvorio kao preduzetnik, šta ima svako da mi zna ime i prezime... Pobogu 2023. da ne može anonimno (za krajnje korisnike naravno) sa naloga na nalog novac da kruži u 2 klika... Nego ime prezime, broj bankovnog računa...
U Americi je to super rešeno i svi koriste te cash apps...