tragac
Expert
To jeklasičan trajni nalog, a to je dostupno uglavnom stalno zaposlenima ili penzosima, i to da ne budu mnogo stari. Zašto ne postoji mogućnost da se plaća karticama? To je prava online kupovina.
Сложићемо се да има простора за унапређење, али не можеш рећи да немамо развијену поштанску инфраструктуру. ПЕ је пет места изнад свих осталих, притом испорука иде дан за дан, што је осталимо недостижно, ко је користио Ројал Експрес или не дај боже Бекс зна о чему причам. И то је генерално став према тим фирмама, није нешто што ја форсирам. АКС, Сити и Д Ескпрес су пристојни са својом услугом, али имају још доста тога да ураде да се приближе ПЕ.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=649185#p649185:2xwws8zl je napisao(la):indigo » 16 Авг 2019 09:57 am[/url]":2xwws8zl]Nije los, samo ima jos mnogo prostora za unapredjenje.
Npr, nisi kod kuce. Oni nose posiljku u postu, pa ti onda u postu, pa u red itd.. Umesto da imas neki paket station na tebi nekoj pristupacnoj lokaciji, ili pak samo da ostavi kod komsije pa ti sidjes sa ceduljom i preuzmes (al ajd do to je vise drustveno politicki problem).
Ono sto moj drugar ima kao mogucnost u Berlinu je super... Preko puta njegove zgrade paket preuzima kiosk ukoliko paket nije mogao biti isporucen njemu. Recimo to bi dosta olaksalo preuzimanje a i slanje paketa nazad.
Стварно не видим неко решење за овај проблем, независне државе имају своје царине и законе и тако свет функционише. Да је срање, јесте, али није до нас већ је генерално тако. Можда ће бити олакшано када уђемо у ЕУ, нисам упознат како унутар ЕУ то функционише.Pritom, slanje iz Srbije u bilo koju drugu susednu zemlju i obrnuto je bas komplikovano.. A nema razloga da bude
Nije trajni nalog, sam plaćam šta hoću i šta mi treba. Jedina mana je što ne mogu porez da platim jer ne prihvata tu šifru plaćanja,a i prepoznaje žiro račun za porez.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=649324#p649324:pnpowxdk je napisao(la):tragac » Yesterday, 16:38[/url]"npowxdk]To jeklasičan trajni nalog, a to je dostupno uglavnom stalno zaposlenima ili penzosima, i to da ne budu mnogo stari. Zašto ne postoji mogućnost da se plaća karticama? To je prava online kupovina.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=649461#p649461:39zd7ggq je napisao(la):Mitroslav » Fri Aug 16, 2019 10:39 pm[/url]":39zd7ggq]Ne sporim da je PE loša,bolji su od svih ostalih,ali može biti još bolje.
Inače je l imao neko iskustvo sa limundom.Razmišljam o poručivanju,a iskustva su šarena i bilo je situacija da ljudi dobiju ciglu.
tragac":39zd7ggq je napisao(la):To jeklasičan trajni nalog, a to je dostupno uglavnom stalno zaposlenima ili penzosima, i to da ne budu mnogo stari. Zašto ne postoji mogućnost da se plaća karticama? To je prava online kupovina.
V izrez ne.
Ne napadaj meJa sam mislio da je njegovo ne za lanac na V izrezu, a ne za sam V izrez kao takav.
Ja bih to Mare mogao da kažem za košulje sa kratkim rukavima za V izrez se ne bih složio. Ali košulja sa kratkim rukavima pa još nije onako malo strukirana da prati slim liniju tela nego ravno dole do kraja... Ko je to izmislio i na šta sam ja ličio dok sam to nosio...
Ah da, zaboravio sam na polo majice. Mada su mi one relativno dosadne, nema nikakve interesantan dizajn da je "ozbiljan". Ili je nešto jednobojno ili su neke palmice, brodići, ili su neke linije što onda liči na dečiju odeću.@marrecar Napadački sam nastrojen danas šteta ako ne možete polo majice na poslu, ja sam to preferirao u odnosu na košulje, leti... Ja imam par V izreza, ok mi stoje, ali te košulje sa kratkim rukavima, još kad se ispeglaju rukavi onda naprave onako kao špicasti oblik na levo i desno od tebe samog i odatle izviru moje tanke ruke... a dole ravno do kraja kao džak... Zamisli samo na šta to liči. Ja ne znam zašto sam ih nosio... a imao sam ih podosta... I onda sam prešao na polo majice i to mi je super stajalo... Te košulje sa kraktim rukavima su za buce...
Nema nikakvih zabrana za oblačenje, nemamo nikakav kodeks, svako dolazi u čemu mu je prijatno ili kako smatra da treba da dođe.
Jako sam izbirljiv po pitanju odeće i kupujem stvari samo ako mi se sviđaju i ako mi se sviđa kako mi stoje. Dva slična kriterijuma, ali se razlikuju i moraju se ispuniti. Ako mi se sviđa kako mi stoji, odnosno ako ne izgledam kao da sam obukao neki džak ili ako mi ne visi na ramenima ili šta god, onda mora da mi se sviđa i dizajn. I obrnuto. Inače ne bacam pare na foru čisto da kupim - to sam radio ranije pa eto imam gomilu stvari koje nisam nijednom obukao.
Uh još da imam ovakvo teloU Legendu imate dobre majice, polo i ove obične: https://www.legend.rs/muska-odeca-majice?order=desc-price&size=3XL&color=
Košulje samo dugih rukava, pa se podvrnu, ovako nešto: Pogledajte prilog 167864Pogledajte prilog 167865
Pogledajte prilog 167863
Ove lanene su spas za leto, ko ništa da nemaš na sebi..