Šta je novo?

Kupovina preko interneta (online kupovina)

Ma nisu loše Legend majice, možda hoće malo da se skupe od pranja...

Ja takođe ne volim da nosim ništa šareno, ni sa nekim printovima i znakovima. Uglavnom mi je sve jednobojno, tj. elegantno :LOL:

A ovo što reče Marecar-ne vidim zašto ti ne bi stajale košulje sa podvrnutim rukavima, niti da smetaju pri radu na kompu. Ja podvrnute rukave nosim i zimi i leti, deluje kežualskije, a i volim da su mi ruke, tj. šake slobodne :p

Znaci, dobar kvalitet Legend? Bas sam hteo kod njih majicu jednu, ali nisam znao kvalitet.

Inace, sve nosim bejzik, ne sme slucajno neki logo da se vidi, tek slova nekog brenda ni slucajno :ROFLMAO: Mozda neki mini znakic. Ali me smaraju svi da sam dosadan, narocito sto je vecina majica crno, pa da napravim ustupak, najdalje sto sam stigao je da moze da ima dzepic :ROFLMAO:

I tu mi je ova iz Legend/a bila ok, ali je nisam narucio jer mi je neko nesto rekao da im je kvalitet bzvz tj. u rangu brendova koji duplo manje kostaju

6307_9368_05_3.jpg

Meni je ova i genijalna i bas sam pitao ovde na forumu dje ima ovako nesto, ali niko nista nije odgovorio :( A i pojedini ljudi me malo gledaju cudno kada im ovo pokazem :(

viber_image_2023-06-23_13-29-01-020-jpg.165587

Najslicnije sto sam nasao je u Garinello-u, ali nekako nije to to, previse je neki etno :ROFLMAO:

1-1.jpg

Inace, na kraju ispade kada gledam po netu da mi se najvise majica svidi od Superdry-a, ali pre bih se obesio nego nosio nesto gde se vidi njihov logo, koliko god mali bio.

Mada sam sve blizi odluci da krenem da nosim samo one majice za trcanje od poliestera jer mi se desi da ovakav dodjem kuci :ROFLMAO:

Pogledajte prilog 167887
Ovakve majice sa ovakvim džepovima sam ja kupio pre X godina u Only & Sons, tj. najverovatnije u Peek & Cloppenburg. Majice sa sličnim motivima, ali preko cele majice, sam uzimao u Koton i C&A. Čak se i sada mogu naći negde, ali nisam nešto obraćao pažnju. Ali ćeš takve majice najpre naći u P&C.
Ma nisu loše Legend majice, možda hoće malo da se skupe od pranja...

Ja takođe ne volim da nosim ništa šareno, ni sa nekim printovima i znakovima. Uglavnom mi je sve jednobojno, tj. elegantno :LOL:

A ovo što reče Marecar-ne vidim zašto ti ne bi stajale košulje sa podvrnutim rukavima, niti da smetaju pri radu na kompu. Ja podvrnute rukave nosim i zimi i leti, deluje kežualskije, a i volim da su mi ruke, tj. šake slobodne :p
Jako sam mršav i imam tanke ruke, tako da imam poteškoća generalno da nađem nešto da kupim, plus ona moja dva kriterijuma. Tako da retko mogu da ubodem nešto da mi stoji, a sa podvijenim rukavima još teže, jer mi je onda na ruci izražena ta budža od podvijenih rukava. Čak ni sat niti narukvice ne mogu da nosim - baš sam se sad naložio da kupim Pixel Smartwatch, ali mi neće stajati, tako da...

Kreni u teretanu, pojačaj ishranu i biće to ok ;)
Od ponedeljka, obećavam 😆

Šalu na stranu, planiram, ali moram naći nekog stručnjaka da me vodi kroz to. Džaba da plaćam 30e mesečno i da nešto radim, kada ne znam ništa treba da radim, ni kako da se hranim za najbolji efekat. I naravno, uvek se ispreče druge stvari - poslednja 2 meseca sam umirao od alergije, nisam mogao ništa raditi, a posao sam morao da prebacim kući zbog toga.

Zasto retardirani Beneton ima dva sajta? ucbshop.rs i unitedfashion.rs.

Hteo sam jednu stvar sa jednog i drugu sa drugog sajta, a najjace da cu dve postarine da vam placam klosari, tako da sad necete dobiti nista :ROFLMAO:

Tebi lepo stoji Bekiša, kad prati liniju tela.. Generalno ih ne volim, ne znači da je svaka loša 🙂

Uredan si dečko, skratio dlake mašinicom, cvetni motivi, onako malo hipsterski, beogradski, za početak avgusta prava mera dobrog ukusa👌😉

Ne bih nikad rekao da si sa Padine...

Cetinjska wanna be, a sudbina odredila Padinu. 😆

Nego Beki vraćaš me 2 put na istu temu... Daj još nešto brate uslikaj, da vidimo šta ti najbolje stoji. Obuci majicu sad običnu neku pa slikaj. Da uporedimo.

Da ti budemo fashion jury 🙂 Organizujemo glasanje. Palac gore, palac dole. Ko odobrava, ko ne odobrava kombinaciju cvetnog dezena na crnoj izgužvanoj košulji..?

Ocene možete i slikovito koga mrzi da piše...

👍 odobravam
👎 neodobravam
🤚 uzdržan
🤙 može broj?
👉 taj rad
👌 galantno
🤏 zamalo

Moja ocena je 🤏👌 ali u konačnici👍

Mora lepsi pol da se prikljuci da ucestvuje, nema smisla ovako. Ovde i kad se pojavi neka devojka, to sve kupuje stanove, propituje se za koliko sta kosta, to kupuje, puno love, samo biznis tera... dok mi ovde jadnici komentarisemo dnevno/politicke teme, jedemo Walter cevape i kupujemo u Zari na snizenju.

Има дама на форуму само прате теме које их интересују :)

Treba ribrending foruma da se uradi.

Cetinjska wanna be, a sudbina odredila Padinu. 😆

Nego Beki vraćaš me 2 put na istu temu... Daj još nešto brate uslikaj, da vidimo šta ti najbolje stoji. Obuci majicu sad običnu neku pa slikaj. Da uporedimo.

Da ti budemo fashion jury 🙂 Organizujemo glasanje. Palac gore, palac dole. Ko odobrava, ko ne odobrava kombinaciju cvetnog dezena na crnoj izgužvanoj košulji..?

Ocene možete i slikovito koga mrzi da piše...

👍 odobravam
👎 neodobravam
🤚 uzdržan
🤙 može broj?
👉 taj rad
👌 galantno
🤏 zamalo

Moja ocena je 🤏👌 ali u konačnici👍
Patike 899 dinara😎🤣 Duplo manje nego sto sam sinoc potrosio 🤣
Moja ocena 🤙👉 trebo sam pet pari u svim bojama duzmem 🤣

IMG-4c158685032307099f7970d209dd2b64-V.jpg

IMG-cc9bac802b5ac528a3c750c7024c6afe-V.jpg

Imamo pa skoro identične farmerke Bekiša... a tikepa, nisu loše, u zdravlju da ih nosis i ponosiš se njima a i bilo bi dobro da ti ih drugari izgaze, tj. primene stari voždovački manir iz 90tih 😄 ili sam nažvrljaj nešto po njima da dobiju neki signiture 😉 da se zna da su tvoje, a ne mauznuo u fabrici, skinuo sa proizvodne trake i sl 🤣

Šalim se ;) za te pare su super. Super odnos cena i kako izgledaju. Kvalitet se odavde ne vidi 🙂

Being sexy is a nasty job but someone has to do it, Igore.

Mada je istina da se ne krecem i da su to neke prastare, sada vec male farmerke koje sam obukao da ne bih probavao patike na gace. Da sam okacio sliku u gacama sa patikama dole, ni to ne bi valjalo, obucem farmerke, ne valja tip farmerki 😠😡😤 Dosta interneta za danas, kako covek zavrsi ovde 🤣

Patike 899 dinara😎🤣 Duplo manje nego sto sam sinoc potrosio 🤣
Moja ocena 🤙👉 trebo sam pet pari u svim bojama duzmem 🤣
To d.s. definitivno zavrnula slavinu? :ROFLMAO:
Slične su nam tike:
IMG_20230805_002439.jpg

Edit: Ove (nisu se nešto pokazale, već posle mesec i po dana znakić na peti se odlepljuje):
101265957-wht.jpg

Poslednja izmena:
Pa to sam davno naucio da sva obuca tih modnih marki kojima obuca nije primarna je zivi krs. Zato jedino ako kosta 899 dinara se isplati 😁

Kupis neki fensi brend, a obuca im na nivou New yorker-a jer se jednostavno ne bave time i numeju, kao sto i New yorker nume.

Tako da, Waikiki ili Ralph Lauren, isto sranje kada se radi obuci.

Mada ovo tvoje ni nije Ralph Lauren nego US Polo, to je za ove sto misle da je to Ralph Lauren jer ima konja i jahaca 🤣🤣

To ti je jedno od osnovnih pravila, kupi sat od kompanije koja se bavi satovima, odecu od kompanije koja pravi garderobu i patike od kompanije koja se bavi pravljenjem obuce.

Osim ako nisu 899 pa onda i moze😁

Kako si ti nama modno osvešćen, svaka čast (y):LOL:

Nista, vise mozes procitati i saznati na mom blogu.

Vrh