Šta je novo?

Kupovina preko interneta (online kupovina)

Ovakve majice sa ovakvim džepovima sam ja kupio pre X godina u Only & Sons, tj. najverovatnije u Peek & Cloppenburg.
Ponovo zahvalnica, nisam uzeo Only & Sons, ali opet Selected Homme, a to je valjda ista firma i preko tvoje preporuke sam ih nasao.

Imaju vrhunske materijale, sve nalazim neku vunu, lan... Sad sam opet uzeo dve kosulje i majicu, bas su ekstra.

I ta DDG prodavnica koja prodaje Selected, Only and Sons... imaju sve njihove stvari koje na sajtovima tih brendova kostaju po 70, 80 evra, a oni ih prodaju za 1000, 2000 dinara.

Jedino kubure sa izborom i velicinama, gotovo sve im je u L, ali meni to savrseno odgovara. A za model, pogledas povremeno i sacekas dok ne naidje sta ti odgovara. Imaju dosta nekih cudnih modela, ali kad se ukaze neki normalan, odmah ga zgrabim 😁

Pored Only & Sons i Selected Homme, prodaju i Jack & Jones.

Drago mi je sto izbacujem polako pamuk iz ormana, koji je najvece g***o, a ovi ovde napisu 100% pamuk kao da je to nesto vau. Bar je sav pamuk koji ovde prodaju g***o. I sve je svuda samo pamuk, cak i majice od po 100, 200 evra po onom budjavom Fashion and Friendsu su pamuk bezvezni, samo su nalepili neku Hugo Boss nalepnicu na majicu pa budale daje ogromne pare, a majica ista kao ona od 500 dinara samo nema etiketu.

Dobri su ovi danski brendovi, svaka cast.

Vrh