Šta je novo?

Kupovina nekretnine, stana, kuće (pitanja i saveti)

Kakvo misljenje imate o ulici Vojvode Brane za zivot, zajedno sa paralelnim Vojvode Bogdana i Zahumskom? Prolazio sam par puta, deluje mirno i ususkano, a opet dovoljno blizu centra i svih sadrzaja. Ima li komsija za iskustva iz prve ruke?

Sent from my MI 8 using Tapatalk
 
Ako imas reseno parking mjesto onda je super ulice generalno nisu mnogo prometne Imas skolu ublizini igralista djecija izmedju zgrada jedno je renoviano prije nekih 5 god imas sve markete idea par komada maksi aroma pijacu djeram bulevar ti je tu dimitrijala a opet nemas buku sa tih ulica
Imas par novogradnji jedno u v bogdana gradi se druga polovina zgrade ,jedno u luke vukajlovica 2500e mkv po meni previse imas u banjskoj takodje poceli su da kopaju temelj mozes da prosetas pigledas pitas za cijenu i jos 2 lokacije ce biti za gradnju ako virus ne uspori ....
 
Паи сад ово:

имам неку шему да купим огроман плац јефтино, али постоје 2 заврзламе:

1. по ПГР-у ту је "јавно зеленило" мада пошто је ем приградско насеље ем треба ПДР то се може лако оборити кад дође ПДР
2. прилаз је кроз другу парцелу - одувек је тако али то није нигде уписано, иако тих људи нема може неко да ми буде безобразан после
 
Pa da se poslije sudis za pravo sluzbenosti itd itd nije svaka jeftina kupovina dobra kupovina ...plus da gradis na divlje ....
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=762215#p762215:1s72vijg je napisao(la):
mlsrdvjvc » Sub Avg 01, 2020 10:39 pm[/url]":1s72vijg]Kakvo misljenje imate o ulici Vojvode Brane za zivot, zajedno sa paralelnim Vojvode Bogdana i Zahumskom? Prolazio sam par puta, deluje mirno i ususkano, a opet dovoljno blizu centra i svih sadrzaja. Ima li komsija za iskustva iz prve ruke?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Lepa lokacija što se tiče blizine svega, ali najgora od te tri ulice za život. Bukvalno trotoar ne postoji celom dužinom te ulice. Ako imaš bebu u kolicima, računaj da ćeš morati non stop da se zavlačiš među parkirane automobile da bi propustio vozilo koje ide kolovozom.

Živim u jednoj od te tri ulice poslednjih 10 godina, i još se nisam navikao na nedostatak svetlosti i činjenicu da kroz prozor gledam u zid zgrade preko puta. S druge strane zgrada u kojoj sam - je odlična. Nikada se nisam susreo sa ovako kvalitetnom novogradnjom. Izolacija, stolarija, garaža, visoki plafoni - nemam zamerki. Lokacija je isto odlična po većini faktora - u te tri ulice imaš nekoliko privatnih i državnih vrtića; školu; ideu, maxi i aromu; djeram pijacu; bulevar; restorane, kafiće itd. - ali lično planiram da se selim. Sve zavisi šta su ti prioriteti..
 
Gledao sam neke stanove u bloku 24, osim strukture koja mi se dopada, interesuje me kakvo je misljenje forumasa o bloku 24 i zgrada u istom? :)
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=762165#p762165:uz414765 je napisao(la):
Ugljeni » 01 Aug 2020 19:10[/url]":uz414765]
SerbPacker":uz414765 je napisao(la):
Koja je adresa onog sajta gde se mogu videti cene za koliko su stanovi otišli?
Da li je to na katastru?

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk
https://katastar.rgz.gov.rs/RegistarCenaNepokretnosti/


Sent from my iPhone using Tapatalk

Да ли је то стварна цена? Често се у уговору приказује мања цена?
 
Retko ko upisuje nizu cenu.
Razlog zasto je taj sto sledeci put kad prodas sacekace te na krivini sa porezom na dobit.

Naravno desavalo mi se ranije da kupci pitaju da plate deo u kesu. Mislim da je razlog taj sto nemaju poreklo novca pa zele da ga ubace nekako negde.
 
Niska cena u ugovoru ne znači mnogo, jer porez računaju po njihovoj prosečnoj ceni. Tj cenu iz ugovora uvaže jedino kada je veca od njihove procene ili kad se dobro podmaže (jbg živimo u Srbiji).
Ja sam imao problema sa tim, vrednost mi je bila obračunata vise nego duplo od stvarno placene cene. Kuca nije bila završena, a računali su vrednost proseka bez obzira na to. Da stvar bude još čudnija prodavac je tu kuću nasledio i samo mesec dana ranije platio porez na vrednost znatno nizu nego ja. Razlika je u tome što im je on dao mito, a ja bu**** nisam.
 
taj je bio na prodaju cini mi se i kada sam ja kupovao stan pre godinu i po...
 
Да, дуго се продаје

Мислим да се људи пишмане јер изгледа да је у згради где је по плану институт за земљиште, а то нема везе јер је стан укњижен тј скроз легалан
 
Какав сад институт за земљиште ..
 
Kosi kriv, nemas betonsku plocu iznad, to je solidan minus al i cena je dosta niska.
 
stan se nalazi na poslednjem spratu u zgradi instituta za zemljiste?
 
Једино се то слаже с прозорима

И ја више волим плочу, али мајка страшно параноише око равних кровова
 
jel ima lift? inace, lokacija mi je u isto vreme i vrhunska i ocajna. jeste okruzena zelenilom i nadomak centra ali mi se cini da bih dnevno morao da sedam u kola jedno sest puta
 
Pozdrav svima,
Da li neko moze da mi kaze iz prve ruke kakav je za zivot kraj kod Obilicevog Stadiona?
Sto se tice samog izgleda kraja, not great not terrible sto se tice povezanosti deluje mi ok, ali nisam ziveo tu pa ne znam iz prve ruke.
Prodaje se stan od nekih 1500e/m2 u korektnom stanju, nije potrebno ulaganje sem sredjivanja kupatila (mada ni to nije neophodno).
Takodje sam video i slicaj stan (novije gradnje) u nekoj od ulica izmedju strumicke i Ustanicke, po ceni od oko 1600e/m2
Lokacija mi na mapi izgleda bolja nego kod obilicevog stadiona, ali isto tako nisam ziveo pa bih voleo ako neko moze da uporedi te krajeve.
 
класично предграђе из 30их које је прерасло одавно гаће. Узане улице паркинга нигде јер инвеститоре боли уво. Повезаност зависи од гужве јер наши пресвети господари не могу да се изакају да прошире Жичу и све пропратне улице до Славије
 
Kada sam kupio stan, posle nekog vremena dobio sam obavestenje o visini poreza na prenos apsolutnih prava.
Poreska osnovica bila je mnogo visa od iznos akoji sam platio prodavcu.
Poresko resenje koje je trebao da dobije prodavac nikada nisam video i prodavac ga nije nikada ni primio.
Nisam mogao da se zalim, rok za zalbu je bi davno istekao.

Advokat mi je objasnio da je to tako.

Nije li stvar neobicna.
 
Ima li ko zainteresovan za kupovinu ekskluzivnih gradjevinskih parcela u Slankamenu sa strasnim pogledom na Dunav i citav horizont? (ne moze niko da izblokira pogled) Jedna je 1.25 Ha, a druga 4200m2.

Znam da ovo nisu oglasi, ali pratim forum neko vreme i vidim da ima dosta strucnih ljudi iz oblasti gradjevinarstva. Pa mi je dosla ideja da napisem i ovde.

Srdacan pozdrav!
 
Dragi svi,
zanima me jedna vrlo bitna stvar. Ako sada izuzmemo budzet koji bih ulozio za stan u Beogradu, da li je bolja starogradnja (i koja) ili novogradnja (i koja)?
Najlepsi kraj je po meni Banjica i ako bih tu kupovao, kupio bih u onim crvenim zgradama iz 80ih godina, pa renovirao. Da li mislite da je to bolje nego kupovati u novogradnji (znaci ako ne racunamo budzet)?
Cuo sam da su te zgrade bas jake, ima debele zidove i slicno, bas me zanima misljenje o tim zgradama. To su sve one zgrade u Crnotravskoj i sve tamo dole oko okretnice tramvaja, sve su iste, a vidim imaju i garaze neke dole sto je poseban plus. Da li neko ko zivi ili je ziveo u tim zgradama imao problema bilo kakvih? Da li mislite da je bolje kupiti staru gradnju (neku vojnu zgradu iz titovog vremena) pa je srediti, posto to ne bi bio problem, ili se kockati sa novogradnjom? Zanima me koje su sve starogradnje u Beogradu generalno jake, ako bi neko mogao da ih nabroji, da imam u vidu, hvala!
 
Пази те зграде на бањици су јако квалитетне а јефтине. Мада јак инфостан. За те паре можеш новоградњу не знам типа периферија и то.

Што се људи тиче, мало су луђи ал добри
 
Vrh