Pozdrav svima. Mislio sam da prvo iscitam ovu temu i jos ponesto pa onda da pitam da ne bih stalno dosadjivao. Stigao sam do 15. stranice i onda sam nasao nesto u oglasima pa da pitam za savet da ne ispustim dobru priliku.
Ukratko uzimam nesto za do nekih 70000e, nije mi hitno da se zalecem, ali ako naleti nesto dobro onda bih uzeo. Mojima je bitno da se uzme nesto narednih meseci, da ne pojede inflacija zbog neogranicenog stampanja tokom ove pandemije.
Pre jedno dve nedelje sam nasao fin stan u bloku 70, 39 kvadrata, 3/6 sprat, 2 lifta, 70000e tj 1800e kvadrat, modifikovan u jednoiposoban, centralno grejanje. U sustini nije moralo nista da se renovira, jedan vlasnik, uknjizen, preko agencije koja trazi 2%. Posto sam tada tek pocinjao da trazim delovalo mi je preskupo pa reko aj videcu nesto isplativije. Mozda bih malo preplatio, ali je bio ok stan i zavrsio bih posao, al sad bi sta bi, brzo se prodao. Zbog nekog daljeg iskustva u trazenju, da li i koliko sam se zeznuo sto nisam uzeo?
Sada sam nasao nesto slicno na Cukarickoj Padini, ulica Obalskih Radnika, zgrade koje gledaju ka onoj magistrali tj ka Savi (mislim da je ovaj red zgrada
https://goo.gl/maps/Nwao2FePmgbRkFtE6 ). Povrsina 38 kvadrata, jednosoban tako da nema odvojenu spavacu kao onaj, sprat 3/6 uknjizen, centralno grejanje, lift, kaze pripada mu podrum, isto jedan vlasnik, moglo bi da se spusti do nekih 65000e sto mu dodje oko 1700 i nesto po kvadratu. Stan deluje ok, vrlo verovatno da cak i ne mora da se sredjuje sem kupatila koje je upotrebljivo, ali vidi se da mora da se radi. Sa terase ima lep pogled, mada mislim da ce mozda jednog dana da sazidaju nesto ispred do te magistrale i zaklone pogled, povelika je suma da ostane park. Deluje mi nekako odseceno od starog dela grada, a opet je blizu Ada, nekih 1.5km do trznog centra, 2.3km do mosta na Adi, verujem da se lako stize do Novog Beograda tako da bi mogao da se izda jer mi lokacija ne odgovara da se mi tamo preselimo.
Sta mislite o ovom stanu i samom tom kraju?
Ne bih sada da komplikujem o drugim kombinacijama koje imam u planu tj da uzmem nesto gde bi se preselili (iako sam zadovoljan stanom u kome smo sada) tj taj neki deo uz Vojislava ilica oko Uciteljskog naselja tj do Ustanicke. Da za 70k moze da se uzme dobra novogradnja tipa kao ono sto je Bekament zidao u Strumickoj, 35 kvadrata jednoiposoban, onda bih to uzeo, ali cene su u tom delu grada preko 2000+pdv. Tako da mi je oko 50-50 da ostanemo tu gde smo i da ovaj novi stan izdajem ili da trazim nesto u Vojislava Ilica, bice izgleda sta prvo iskrsne, al o tome cu kasnije kad iscitam celu temu i jos malo pogledam jer sam skoro poceo da trazim. Hvala