oplatnatehnika » Pon Okt 11, 2021 8:06 pm[/url]":2ukksgor]
Pa zasto to tebe brine, kupi luks tamo gde mislis da je pravi luks, ne moras odvratne novogradnje na Nbg ni gledati.
Zasto ne napravis zgradu i pokazes kako se to radi, mislim lako je pricati i soliti pamet, hajde da vidimo praksu pa da se ugledamo i shvatimo koliko smo svi zaludni i primitivni do sada bili.
I voleo bih da cujem gde je i sta je luks, da odem da pogledam.
Зато што живот у граду подразумева да ја као неко ко живи у том граду имам право да јавно поделим мишљење о томе како тај мој град у коме живим и у којем плаћам порез изгледа. Лепо је некад дати људима и пример зашто лукс не може да буде зграда која гледа на издувну цев топлане. Тек ће та слика да буде лепа када у по бела дана крене дим да куља. Блејд ранер. Лукс не мора да се објашњава шта значи. Очигледно је претерано злоупотребљен појам да представи нешто што није. Можда су лукс плочице и столарија. Локација не може да буде лукс. Ако овако настави да се деградира тај појам, за 50так година ће се станови 6 квадрата продавати као лукс јер имају италијанске плочице и добар распоред квадрата.