[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=527798#p527798:3o95q5yv je napisao(la):bojovic » Ned Mar 25, 2018 11:54 pm[/url]":3o95q5yv]Sto se Julinog Brda tice. Kupio sam stan prosle godine u soliterima, cena je bila jako pristupacna,stan je trazio nesto ulaganja ali je prostran i suncan lepog rasporeda.
Stan ima lep pogled, dobro je grejanje, liftovi rade, kada se pokvari jedan, drugi radi, inace radnici brzo dodju da ih poprave.
Neki se zale na vetar ali toga ima svuda, ugradi pvc i bice i to ok.
U okviru kompleksa solitera je maxi, posta, mesara i jedna pekara, ima mesta za parking. Prevoz hvatam mahom na banovom brdu, preko pasarele 200 metra do tramvaja. Na 500m je prevoz kod trafoa na zarkovu, pa su ti i ti prevozi dostupni.
Oko zgrade je cisto i ljudi su ok. Oko same pasarele nije cisto, sto si mogao i da vidis ako si bio.
Ne znam da li su svi ulazi isto uredjeni, cuo sam da neki brojevi imaju problema sa grejanjem.
Kupovao sam stan preko godina dana i pogledao gomilu stanova na cukarickoj padini, banovom brdu, zarkovu, ceraku... Ovo je bilo ubednjivo najbolje.
Srecna kupovina
Ne bih živela u Medaku da mi platiš ali ne zbog ne daj bože zemljotresa. Valjda je jasno koji bi nivo prvi bio zatrpan.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=526334#p526334:3a9orxju je napisao(la):Aleks@ » Uto Mar 20, 2018 7:56 am[/url]":3a9orxju]Ja ne bih živeo u tim nadogradnjama na medaku ni besplatno! Stalno pričam, ne daj Bože da drmne neki zemljotres, pa pola Medaka i Jerkovića bi bilo sravljeno sa zemljom! Parkinga ni u snovima, trotoara isto...uzas
Moj najiskreniji predlog ti je da bežis od toga što dalje... imaš po jerkovicu za te pare daleko boljih opcija BEZ nadogradnje, ne žuri.
Koliko razumem izlaganje primarni motiv selidbe je saobracajni haos i losa povezanost trenutne lokacije. Ne znam gde radis i koji su ti pravci kretanja i za centar nisam merodavna (meni je sve oko bulevara, autokomande klinicka smrt i veciti haos). Mogu da ti kazem za brdo tj hipodrom i golf. Sa brda si na nbg za 5-10 min. Znam dosta ljudi koji rade na nbg a zive na brdu, bilo na pocetku bilo na kraju brda i svi su mi se hvalili kako brzo stizu na posao. Pored tih hipodrom novogradnji imas i golf 8, reklamiraju garsonjeru od 35m2 za 56.000e.Šta propuštam, šta ne vidim, gde grešim ali ovaj grešim grdno sinko?![]()
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=528094#p528094:2hotj5vl je napisao(la):11030 » Uto Mar 27, 2018 7:40 am[/url]":2hotj5vl]Koliko razumem izlaganje primarni motiv selidbe je saobracajni haos i losa povezanost trenutne lokacije. Ne znam gde radis i koji su ti pravci kretanja i za centar nisam merodavna (meni je sve oko bulevara, autokomande klinicka smrt i veciti haos). Mogu da ti kazem za brdo tj hipodrom i golf. Sa brda si na nbg za 5-10 min. Znam dosta ljudi koji rade na nbg a zive na brdu, bilo na pocetku bilo na kraju brda i svi su mi se hvalili kako brzo stizu na posao. Pored tih hipodrom novogradnji imas i golf 8, reklamiraju garsonjeru od 35m2 za 56.000e.Šta propuštam, šta ne vidim, gde grešim ali ovaj grešim grdno sinko?![]()