[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521708#p521708:ti5brxz8 je napisao(la):
ccc » 03 Mar 2018 18:30[/url]":ti5brxz8]@peterparker - neka me ispravi neko sa građevinskog, ali taj kondenz ne bi smeo da se javlja bez neravnomernog grejanja u tom stanu - možda su ga koristili čuvari za spavanje (dok je gradilište bilo aktivno), ali oni obično uzmu prizemlje ili prvi sprat.
@srdjan86 - težak izbor druže. Biće ti problem naći iole dobru novogradnju na tim lokacijama, sa čistim papirima i dobrom infrastrukturom. Imaš li kola? Gde radiš, kuda se inače krećeš? Znam da je to promenljiva kategorija, ali od nekud se mora početi.
Možda bih pre birao neku kvalitetniju staru (stariju gradnju), ali šta znam. Ako sve baš mora tako kao što si naveo, onda bih birao Borču ili Batajnicu, jer su mnogo ozbiljnija naselja u odnosu na Altinu i Zemun polje. Znam da svi hoće sve za male pare, ali pazi se, tako i investitori prodaju tu šarenu lažu, a posle ćeš se pitati šta se desilo sa zgradom kroz par godina.