Gde? U BGD H2O? Golemo imanje je moralo biti, u transakciji gde je nesto prodato uz ozbiljan diskont, da bi se kupilo uz ozbiljnu premiju.Ja sam kupio nekretninu za keš. Imaš problem s tim?
A sad ću ti objasniti i kako: Prodao imanje, kupio stan.
Gde? U BGD H2O? Golemo imanje je moralo biti, u transakciji gde je nesto prodato uz ozbiljan diskont, da bi se kupilo uz ozbiljnu premiju.Ja sam kupio nekretninu za keš. Imaš problem s tim?
A sad ću ti objasniti i kako: Prodao imanje, kupio stan.
Sasvim sigurno kada je ovaj projekat u pitanju i novogradnja na Novom Beogradu, kao kod doticnog gospodina, carinskog zastupnika, inace veoma placene pozicije.Tako radi vecina ljudi u Srbiji, sasvim logicno.
Kakva providna i prizemna laž!
Jeste, u Beogradu na vodi...Gde? U BGD H2O? Golemo imanje je moralo biti, u transakciji gde je nesto prodato uz ozbiljan diskont, da bi se kupilo uz ozbiljnu premiju.
Све ово на страну, његова ствар ако хоће ту да купи стан, спрат или шта већ, али он и јесте један од најбогатијих Срба, послује у иностранству и нема потребу да се шлихта овим пацерима из СНС-а, само што се углавном људи спрдају као због снајке, естраде и слично.Купац целог спрата је ....
OVO JE SRBIN KOJI JE ZA 15 MILIONA EVRA KUPIO SPRAT U KULI BEOGRAD! Bogataš Sveta ima i DVORAC, a svekar je ove poznate pevačice!
STARS 29.07.2022. 20:48h 21:30h
https://www.kurir.rs/stars/3981791/...kupio-sprat-u-kuli-beograd-za-15-miliona-evra
Првих девет спратова имају посебан премаз за одбијање птица.
Боље фабрику да је направио људи да раде...Купац целог спрата је ....
OVO JE SRBIN KOJI JE ZA 15 MILIONA EVRA KUPIO SPRAT U KULI BEOGRAD! Bogataš Sveta ima i DVORAC, a svekar je ove poznate pevačice!
STARS 29.07.2022. 20:48h 21:30h
https://www.kurir.rs/stars/3981791/...kupio-sprat-u-kuli-beograd-za-15-miliona-evra
Jesam ja lud ili se i dalje vide mesta gde su zimos šrafili one svetlosne topove za doček nove? Jel to zaostala konstrukcija koja nije poskidana, ili su legende bušile fasadne panele i samo ih ostavile tako?
Личи, само мало прерађено, чак имају и ове две зграде које подсећају на Резиденс.
www.instagram.com
Jeste bez veze da sam sebe citiram, međutim ostadoše pitanja vezano za balkone neodgovorena. Vidim da se oni nikako ne završavaju i baš sam znatiželjan gde je zapelo?Puno su sebi zakomplikovali život sa balkonima. Spisak stavki koje mogu poći po zlu je velik. Da spomenem najproblematičnije, počevši od hidroizolacije i detalja spoja sa staklenom fasadom, njene trajnosti obzirom na očekivane ogromne temperaturne razlike leti i zimi. Zatim, kako su rešili odvodnjavanje? Spolja ne ide zbog estetike. Ako je kroz zgradu, onda rade dodatne proboje kroz staklenu fasadu i dodatno uvode kišnicu u zgradu, što je generalno za izbegavanje. Na sve to, balkoni moraju biti sa svih strana izolovani zbog toplotnih mostova, a ankerovanje zaobljene obloge u tom smislu nije baš energetaki povoljno. Tu bih spomenuo i efekat staklene bašte ukoliko su ograde od stakla, sto utiče na energetsku efikasnost pre svega leti.
Bilo bi lepo ako ima neki insajder da nas obraduje nekim detaljem.