Lik je trol, nista taj nije ni kupio ni prodao.Vidi švabe na sva usta hvalio projekat a već prodao? Pa što to prijatelju...?
Lik je trol, nista taj nije ni kupio ni prodao.Vidi švabe na sva usta hvalio projekat a već prodao? Pa što to prijatelju...?
A kako si prodao kada jos nije postalo tvoje? Vlasnistvo se stice upisom u katastar, ne postojanjem ugovora.Uopste nije bitno ljudima da li ce biti gotovo sada ili za godinu dana. Mi koji smo kupili ne zurimo nigde. Inace ja sam svoj vec prodao i zaradio jos dosta
Postojalo je ranije "ustupanje ugovora" ali mislim da je to ukinuto zbog spekulanata.A kako si prodao kada jos nije postalo tvoje? Vlasnistvo se stice upisom u katastar, ne postojanjem ugovora.
Ne znam kako je ta tvoja prodaja pravno izgledala.
Iskreno deluje legitJoš samo da ti ovde neko poveruje.
Slažem se, legit je, ipak je par iz Sweden. Mora da je very trueIskreno deluje legit
Pa verovatno niko ne bi sumnjao u to sto pricas da se nisi nazvao Nemac, stavio sliku G klase (doduse neocekivano stare) i to ispred Luj Viton prodavnice. Pa moze li jace.Nisam trol, zbog cega bih lagao? Ovde smo da podelimo iskustva. Samo pozitivno ljudi, kakve su ti misli takav ti je zivot.
Prodao sam pre mesec dana, ustupio sam tj prodao moj ugovor. Nisam prvi koji je prodao stan to je sasvim normalno, da ljudi prodaju svoj ugovor nekom. Ja sam kupio duplex stan, bracni par iz Sweden je zeleo bas moj i tako me je agent kontaktirao. Stan sam platio tj nije u celosti isplacen ali je kostao 1.350.000.- a prodao sam ga za 1.720.000,- Nekako me prosla ta euforija, a inace se nekretnina bavim.
Ako nisi trol a jesi, onda si bas full time ljakse, ko bre u profilnoj drzi sliku G klase ispred Luis Viton radnje. Ko da si ispao iz vidimo se u citulji.Nisam trol, zbog cega bih lagao? Ovde smo da podelimo iskustva. Samo pozitivno ljudi, kakve su ti misli takav ti je zivot.
Prodao sam pre mesec dana, ustupio sam tj prodao moj ugovor. Nisam prvi koji je prodao stan to je sasvim normalno, da ljudi prodaju svoj ugovor nekom. Ja sam kupio duplex stan, bracni par iz Sweden je zeleo bas moj i tako me je agent kontaktirao. Stan sam platio tj nije u celosti isplacen ali je kostao 1.350.000.- a prodao sam ga za 1.720.000,- Nekako me prosla ta euforija, a inace se nekretnina bavim.
Da bi uradili skroz u krug oko cele zgrade, morali bi prvo da završe terase koje i dalje stoje kao gole betonske konstrukcije, pa da tek onda kače svetla i tuGledam ovaj mega bilbord i razmišljam, jel toliko teško bilo odraditi osvetljenje na celoj zgradi, kao što je urađeno na vrhu? Ovako trenutno izgleda užas.
A opet, možda i bolje, jer pajseri i ovako neće ništa spektakularno odraditi sa svetlećom fasadom, već će je koristiti kao bilbord...
izgleda da će ovo zaista da bude jedan veliki bilbord. Reklama za Coca Colu i WC se pušta ceo dan.
Pogledajte prilog 145259
Mislim da je problem sto su sa strane terase, pa ako neko od stanara izadje bice instant slep.Gledam ovaj mega bilbord i razmišljam, jel toliko teško bilo odraditi osvetljenje na celoj zgradi, kao što je urađeno na vrhu? Ovako trenutno izgleda užas.
A opet, možda i bolje, jer pajseri i ovako neće ništa spektakularno odraditi sa svetlećom fasadom, već će je koristiti kao bilbord...
vau, sa svoje terase vidiš i druge terase, kakav koncept, ei manje privatnosti. Ovako kad se izadje na terasu ne vidis komsiju.