Bulbulderac17
Advanced
Zna li neko pošto da se iznajmi?...za moj rodjendan 17.04. mada verujem da je zauzeto za Vaskrs...ako ne onda mogu kumu slavu da čestitam..Sveti Jovan
Ne znam, ali kad saznamo cenu mogli bi da podelimo na broj članova pa da se vijori nad gradom plavo-bela boja Beobuild'a....ionako se na forumu šire mnogo inteligentnija gradska rešenja, ideje, i ragovori/debate nego u gradskoj upraviZna li neko pošto da se iznajmi?...za moj rodjendan 17.04. mada verujem da je zauzeto za Vaskrs...ako ne onda mogu kumu slavu da čestitam..Sveti Jovan
A nije trebalo ni da traže investitore po "bliskom istoku"...cenim da bi Alma Kvatro bila zainteresovana.Могли су бар архитекти да кажу унапред да планирају да користе кулу као билборд вероватно би направио пригоднији облик
Pa sasvim mu je okej i Sveti Sava na kuli, kao što ga je baš briga da li neki spomenik ima krst ili mač ili automatsku pušku, kad ni jedno ni drugi nije istina, već puka umobolna izmišljotina.Meni je zanimljivo da investitor nije bio kul sa tim da Stefan Nemanja drži krst, nego je morao da bude mač, ali je zato Las Vegas Sveti Sava sasvim okej
Zauzeto je sve: Sveti Sava, Kineska Nova godina, Vrbica, Uskrs, Prvi maj, Đurđevdan, Dan mladosti...Zna li neko pošto da se iznajmi?...za moj rodjendan 17.04. mada verujem da je zauzeto za Vaskrs...ako ne onda mogu kumu slavu da čestitam..Sveti Jovan
A koje investitore na planeti zanima tvoja ili bilo cija sreca?Pa sasvim mu je okej i Sveti Sava na kuli, kao što ga je baš briga da li neki spomenik ima krst ili mač ili automatsku pušku, kad ni jedno ni drugi nije istina, već puka umobolna izmišljotina.
Ko ne razume ili neće da shvati da ove insvestitore jedino i samo profit zanima on je prosto bu****
Ne znam o čemu sad pričaš, poenta je vrlo jednostava te izmišljotine koje su koristili stranka SSP i drugi opozicioni aktivisti je prosto smešan i kao vid kampanje i političke borbe i blaćenja političkog protivnika ja razumem, ali potezati taj umobolan argument pritom aposlutno ničim dokazan i u suprotnosti sa svakom logikom u bilo kojoj ozbiljnoj raspravi nema mesta.A koje investitore na planeti zanima tvoja ili bilo cija sreca?
Pored svog stakla kojim su okruženi? Daj molim te!Moze da se desi da je to platforma za posetioce i da je tu durbin neki koji stoji na postovlju?
odzak (turcizam) ili dimnjak po naskiMožda su to elementi za odvodnju dima (ne znam kako se tačno zovu) ....
Moze da se desi da je to platforma za posetioce i da je tu durbin neki koji stoji na postovlju?
ja ipak mislim da su predvidjeni da se istresaju stoljnjaci posle rucka, luftiraju deke ili u najgorem slucaju za bacanje garbidz kesa jer su visoko pa nezgodno stalno silaziti do kontejnera i penjati se....Da imas prozorce na kip, vlaga iz kupatila da se ne zadrzava, peskiri da ne budjaju