Šta je novo?

"Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

Pitanje je cega je reprezentativni primer razvoja? Standarda , drustva, normalnosti u drustvu, komunalnog reda, kanalizacije, niskog postotka bacanja smeca?

Razvoja samo dzepa onoga ko gradi to, nikakvog tu realnog razvoja nema ni za koga.

Inace cuh naziv kaze tamo je Dubai , ovo je UDBAI :LOL: Udbai na vodi ..

I klovn i cirkus i svasta jos se ovde mogu podvesti pod reakciju, ali prave price o projektu nema, vec samo politika i mrznja.

U sta se ova tema pretvorila, bolje i da je nema.

Ja ne znam jel moguce da administratori pustaju ovako debilne i offtopic komentare.

Bavite se drugim clanovima foruma umesto da sebe gledate. Ja osim zavisti i zluradih komentara nista pametno nisam video. Ko je sta kupio izjednacavate sa politickim uverenjem. Ako neko kaze nesto sto nije hejt odmah je sendvicar i ne znam sta.

Umesto da vredjam kao sto vi radite, ja cu samo reci da mi je ispod casti i nivoa da vas nazivam onako kako ste zasluzili, a zivot ce se o svemu dalje sam pobrinuti. Izjesce vas mrznja iznutra, svakoga dana i svakog jutra kad morate da ustanete trezni i vidite gde ste i gde vam je mesto.

I klovn i cirkus i svasta jos se ovde mogu podvesti pod reakciju, ali prave price o projektu nema, vec samo politika i mrznja.

U sta se ova tema pretvorila, bolje i da je nema.

Ja ne znam jel moguce da administratori pustaju ovako debilne i offtopic komentare.

Bavite se drugim clanovima foruma umesto da sebe gledate. Ja osim zavisti i zluradih komentara nista pametno nisam video. Ko je sta kupio izjednacavate sa politickim uverenjem. Ako neko kaze nesto sto nije hejt odmah je sendvicar i ne znam sta.

Umesto da vredjam kao sto vi radite, ja cu samo reci da mi je ispod casti i nivoa da vas nazivam onako kako ste zasluzili, a zivot ce se o svemu dalje sam pobrinuti. Izjesce vas mrznja iznutra, svakoga dana i svakog jutra kad morate da ustanete trezni i vidite gde ste i gde vam je mesto.
kc9wzqc47vuc1.jpeg

Bukvalno.

Studentski recept za predsednika primeniti na sve.

Sve ovo traje preko deset godina i sad bi da uvlace u mulj i neke prizemne svadje, ja sam tebi, ti si meni...

Odavno su strucni ljudi rekli sta imaju, vec vise puta smo se uverili u lazi oko svega - kako se ovo finansira, koja je nasa dobit, kada ce biti gotovo, koji zakoni ce biti ispostovani, kakav ce kvalitet biti...

Nista zivo nisu ispostovali, svaki ozbiljan i strucan komentar su bacili u kantu za smece i onda se vrate i misle da ce neko sa njima da se raspravlja na maloumnom nivou i da cemo da se uvucemo u pricu da uspesni zive u kuli, a neuspesni hejtuju.

Sto se mene tice, nek se raspravljaju sami sa sobom.

Poslednja izmena:
Vrh