Šta je novo?

"Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

Проблеми у рају?

Да ли је истина да мора доста изнутра да се реконструше? Текст наводи доста генералних ствари, које нису уопште битне за квалитет (кашњење, маглу за НГ огромно загађење, рекламни лед), али и тезу да квалитет није по Ст. Риџис стандардима, и да свих 11 спратова мора да се реконструише.

Ako piše NOVA.rs sigurno je istina :ROFLMAO:

Ima li jedan medij da valja u ovoj zemlji ili je sve propaganda, što većina kažu

Ova informacija će isplivati narednih dana. Ja kao laik bih rekao da je ovo proverljiva informacija, ili se rekostruiše ili ne...

Uglavnom to bude ovako.
Investitor kada pravi objekat, u toku gradjenja ili pre toga traži zakupce ili kupce.
Neki zakupci/kupci dostavljaju svoje projekte i standarde koji se implementiraju u projektovanje ili izmene projektovanja u samoj gradnji i po tome se radi.
Nakon izgradnje i u toku same izgradnje i taj zakupac obilazi radove ili dobija detaljne izveštaje.
Kada se izgradi i pred samo useljenje svi obilaze završene radove i gledaju nedostatke koji se zapisuju i ispravljaju.
Desi se da zbog najavljenih datuma otvaranja ne uspuju svi nedostaci da se isprave, pa i sam zakupac sa Investitorom ispravlja/popravlja te stvari.
U ovom tekstu se koristi po meni ozbiljna reč rekonstrukcija, a da nije navedeno šta konkretno.
Pre bih rekao da je neka adaptacija po nalogu hotela Ridžisa, možda i naknadno doneta od strane hotelakog lanca.
Takvi hotelski lanci se svake godine unapredjuju i žele da implementiraju novine u svoje objekte, pa postoji i mogućnost da se u toku gradnje prepravljao njihov standard za izgradnju hotela pa su ipak odlučili da ga ovde implementiraju i zbog toga moraju da vrše neke izmene.

Проблеми у рају?

Да ли је истина да мора доста изнутра да се реконструше? Текст наводи доста генералних ствари, које нису уопште битне за квалитет (кашњење, маглу за НГ огромно загађење, рекламни лед), али и тезу да квалитет није по Ст. Риџис стандардима, и да свих 11 спратова мора да се реконструише.
Da li stvarno misliš da jedna takva ozbiljna korporacija ne bi primetila probleme pre nego što su u potpunosti opremili hotel i krenuli sa radom? Nije to prosečan kupac stana u izgradnji koji kupuje mačku u džaku i koji samo može da moli boga da mu se ne zalomi neki fušeraj.

Evo fotografija iz nekog pokaznog stana (cenu ne gledajte) :)
Neki ljudi stvarno ne treba da se bave dizajnom enterijera ili sami na svoju ruku da uređuju stan.
Од пола видеа се види хотелска соба у Кули.
Spavao u boljem apartmanu u hotelu Oasis Plaza u portugalskom gradiću Figueira da Foz (veća je Borča) na višem spratu nego ovo u BnV, sa ogromnom otvorenom terasom i pogledom na okean - za manje od 100e.

U tom duhu, mislim da je zaista vreme da se prekine sa ovim loženjem nekakvog luksuza u ovoj kuli i generalno BnV, kada nije jedinstveno niti zaista luksuzno.

Sada će se javiti likovi koji imaju kod kuće Simpo garnituru od roditelja da kažu kako je "ništa posebno" i "moglo je to puno bolje"....
Pa realno i nije nista posebno, hotel ko hotel. Sterilno. Regis u NYC je kicerica i ima taj neki regency vajb. Restorani su lepi i u tom regency fazonu. Kad udjes znas da si usao u Regis. Ovi ostali po EU - ukljucujuci i BG su obicni moderni 5 star hoteli.
Mislim se, ko se normalan dici hotelom.........

Pa realno i nije nista posebno, hotel ko hotel. Sterilno. Regis u NYC je kicerica i ima taj neki regency vajb. Restorani su lepi i u tom regency fazonu. Kad udjes znas da si usao u Regis. Ovi ostali po EU - ukljucujuci i BG su obicni moderni 5 star hoteli.
Mislim se, ko se normalan dici hotelom.........

Slažem se za ovo poslednje, više nije nikakvo čudo da imamo internacionalni hotel u BG... Imamo ih skoro sve. Hotel kao hotel. Bolje od uobičajenog DoubleTree by HILTON nivoua, možda i malo prosek za taj rang. Ali daleko od toga da je loše i da to "ništa ne valja".

Neki ljudi stvarno ne treba da se bave dizajnom enterijera ili sami na svoju ruku da uređuju stan.

Spavao u boljem apartmanu u hotelu Oasis Plaza u portugalskom gradiću Figueira da Foz (veća je Borča) na višem spratu nego ovo u BnV, sa ogromnom otvorenom terasom i pogledom na okean - za manje od 100e.

U tom duhu, mislim da je zaista vreme da se prekine sa ovim loženjem nekakvog luksuza u ovoj kuli i generalno BnV, kada nije jedinstveno niti zaista luksuzno.
Ovo je jedna od onih situacija kada ce nekome iz Srbije pre da bude bolji hotel od 4* pa i 3* u nekoj zabiti ali pod uslovom da nije kod nas. Da je kod nas onda bi St. Regis bio uzor i bio bi hejt sto nisu gradili 5* jer mi zasluzujemo 5* i slicno.

Ovo je jedna od onih situacija kada ce nekome iz Srbije pre da bude bolji hotel od 4* pa i 3* u nekoj zabiti ali pod uslovom da nije kod nas. Da je kod nas onda bi St. Regis bio uzor i bio bi hejt sto nisu gradili 5* jer mi zasluzujemo 5* i slicno.
Javi se kad budeš spavao u tom hotelu ☺️ ti spavaš u garsonjeri u Kuli.

Meni jel licno lepa soba. Ali ipak nisam relevantan ocenjivac jer nikad nisam odsedao u hotelima tog nivoa.
Ipak, nikako da razumem ovaj toalet sa plocicama do pola. Jel moze neko strucniji da pojasni razlog. Jel u pitanju manjak novca investitora? Nestasica plocica? Nedostatak keramicara? Ili pak estetika? Zaista ziv nisam da saznam odgovor.

Sta znam. Ova hotelska soba izgleda ok. Jeste dosta manje nego St. Regis koji sam lično videla (u Muskatu, Oman, ali tamo je sve generalno prostranije) ali je ok. Po Evropi sam odsedala u hotelima sa 5* koji su imali dekor kao da je u Pepco kupljen. Ipak onaj stan koji je Radović podelio je očajan. Bukvalno kao da ga je opremao neko ko pre pobede na tenderu nije bio dalje od Pojata, sa sve ispresecanim stazicama u hodniku.

P.S. evo kako izgledaju manji stanovi u St. Regis Residences u Muskatu https://www.jamesedition.com/offices/real_estate/oman-sotheby-s-international-realty-115981

Malo ste preterali, nije loš stan niti je loše opremljen, po meni je odličan
Mene više zanima oglašena cena za izdavanje i ko će to iznajmiti, prosto ne mogu da verujem da se za toliko tamo izdaju stanovi(takvi stanovi).

Da li stvarno misliš da jedna takva ozbiljna korporacija ne bi primetila probleme pre nego što su u potpunosti opremili hotel i krenuli sa radom? Nije to prosečan kupac stana u izgradnji koji kupuje mačku u džaku i koji samo može da moli boga da mu se ne zalomi neki fušeraj.
To je kupljena licenca ili fransiza i zabole st regis za neku tamo sklepotinu u kuli olupini na kanalizaciji balkanskog nebitnog grada.

Eto tako oni to vide.

Ovo nasi su debelo platili da se to zove st regis i to je sve tu prica pocinje i zavrsava se.

Niti je st regis vlasnik i nikakve veze nemaju sa radovima, a ne verujem ni da je hotel cak ni managed by. (Nisam se bavio ni proberavao, zabole me) ali sam siguran da je tako.

Ne zanosite see. Ovo je samo jedna najgora perionica para od drzave grada i svega. Za najgori sljam sa kosova turske bosne crne gore i ovi nasi naravno kao najgori

Ma koji luksuz.
Hotelska soba st regis izgleda kao raspala crowne plaza i jos gore.
Isti namestaj, prazno, jadno.

A onaj stan sa oglasa u kuli.

Vise kablovi neki iznad prozorcica tih sklepanih. Toliko je jadan enterijer i materijali, o namestaju i rasveti tek nema sta da se kaze.

Mediokritetno i hotel i stan.

Kao sto sam rekao kula bnv je jedna obicna olupina spolja od milijardu profila i malo stakla.

Jos dodaj na to da je u obliku muskog polnog organa i kako su se isprdali sns monstrumi sa narodom od njihovih sopstvenih para.

A unutra toliko jadno i bedno, na to jos dodati koliko su lose svi radovi izvedeni i na sta lici to zavrsno u enterijeru.

Bukvalno svaka novogradnja ranga 3k evra je daleko luksuznija i bolje zavrsno obradjena.

Ali bolje i nije za te kupce i vlasnike, taman su im pokazali njihovi pajtosi za sta su

Vrh