Šta je novo?

"Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

Проблеми у рају?

Да ли је истина да мора доста изнутра да се реконструше? Текст наводи доста генералних ствари, које нису уопште битне за квалитет (кашњење, маглу за НГ огромно загађење, рекламни лед), али и тезу да квалитет није по Ст. Риџис стандардима, и да свих 11 спратова мора да се реконструише.

Ako piše NOVA.rs sigurno je istina :ROFLMAO:

Ima li jedan medij da valja u ovoj zemlji ili je sve propaganda, što većina kažu

Ova informacija će isplivati narednih dana. Ja kao laik bih rekao da je ovo proverljiva informacija, ili se rekostruiše ili ne...

Uglavnom to bude ovako.
Investitor kada pravi objekat, u toku gradjenja ili pre toga traži zakupce ili kupce.
Neki zakupci/kupci dostavljaju svoje projekte i standarde koji se implementiraju u projektovanje ili izmene projektovanja u samoj gradnji i po tome se radi.
Nakon izgradnje i u toku same izgradnje i taj zakupac obilazi radove ili dobija detaljne izveštaje.
Kada se izgradi i pred samo useljenje svi obilaze završene radove i gledaju nedostatke koji se zapisuju i ispravljaju.
Desi se da zbog najavljenih datuma otvaranja ne uspuju svi nedostaci da se isprave, pa i sam zakupac sa Investitorom ispravlja/popravlja te stvari.
U ovom tekstu se koristi po meni ozbiljna reč rekonstrukcija, a da nije navedeno šta konkretno.
Pre bih rekao da je neka adaptacija po nalogu hotela Ridžisa, možda i naknadno doneta od strane hotelakog lanca.
Takvi hotelski lanci se svake godine unapredjuju i žele da implementiraju novine u svoje objekte, pa postoji i mogućnost da se u toku gradnje prepravljao njihov standard za izgradnju hotela pa su ipak odlučili da ga ovde implementiraju i zbog toga moraju da vrše neke izmene.

Проблеми у рају?

Да ли је истина да мора доста изнутра да се реконструше? Текст наводи доста генералних ствари, које нису уопште битне за квалитет (кашњење, маглу за НГ огромно загађење, рекламни лед), али и тезу да квалитет није по Ст. Риџис стандардима, и да свих 11 спратова мора да се реконструише.
Da li stvarno misliš da jedna takva ozbiljna korporacija ne bi primetila probleme pre nego što su u potpunosti opremili hotel i krenuli sa radom? Nije to prosečan kupac stana u izgradnji koji kupuje mačku u džaku i koji samo može da moli boga da mu se ne zalomi neki fušeraj.

Vrh