Šta je novo?

"Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

Grci polako unistavaju Metropol i ozbiljan brend kome pripadaju videcemo sta ce biti sa St Regisom u Beogradu. Licenca se kupuje ali se isto Tako I gubi.
Mislim da je Metropol izgubo licencu i da od 1 januara više neće biti deo Marriott-a.
A grci ga uništavaju skoro pa od prvog dana!
 
Screenshot_20221130-195537_Instagram.jpg

Milinko Radosavljević
 
Onda je to jednosoban stan I imate sto sa 2 stolice jedan dvosed I to je to. Dobar krevet I prostor oko njega, manja kuhinja ali I dalje gala kupatilo. Ne pravite slavu I takvom stanu….


Sent from my iPhone using Tapatalk
управо (иначе подржавам да се по закону уведе такав стандард да је гарсоњера обична 50 квадрата, да за 50 година не бисмо сви били утерани у капсуле)
 
управо (иначе подржавам да се по закону уведе такав стандард да је гарсоњера обична 50 квадрата, да за 50 година не бисмо сви били утерани у капсуле)
И да по закону све јакне имају капуљаче, да нам не зебу уши… сачувај боже да се закон на тај начин бави заштитом права и достојанства грађана!
 
Ali bukvalno svi imamo gugl, svi možemo da ukucamo St Regis Residences Miami, Chicago i gde već sve postoje, i da vidimo dan i noć razliku između tih stanova i ovoga što se plasira u Kuli Beograd. Jad i beda. U ostalom, ne mora da se ide u daleko inostranstvo. Pogledajte enterijere West 65 solitera - hodnike zgrade, pre svega, a onda i stanove - raspored i način na koji su uređeni. Pet klasa iznad bilo čega do sada izgrađenog u Beogradu na vodi.
 
Jel neko zna zašto se ovoliko dugo čeka na ugradnju panela na balkonima?
 
Jel neko zna zašto se ovoliko dugo čeka na ugradnju panela na balkonima?
Paneli?
Pa vidiš de se ta kula zida kao skadar na Bojani...na Novom Beogradu odavno završene west65 i ušće. U New York-u izgradiše ceo blok (Hudson yards) nad stanicom metroa (ne zaustavljajući ga!). Pa Burdž Kalifa se nije toliko dugo gradila.:rolleyes:

Kakav je nesposban menadžment BW biće sjajno ako i sledeće godine završe (u šta sumljam).Nije ni čudo što toliko košta kvadrat.
Normalni izvodjači bi pokazali video pokaznog stana da se pohvale i anamiraju potencijalne kupce a ovi kao da ih je sramota ;). Kada ti pokazuju stan prvo te upozore da snimci ne smeju nigde da procure(kao da grade vojnu bazu). Ja sam pogledao video stana od blizu 100m2 i iskreno bio sam razočaran.
 
Meni licno se bas svidja iskreno. Kupio bi opet da nisam.
Cena je naravno uvek pitanje za Beograd da li je 11.000 eura realno.

E sad naravno neko uvek moze da kaze ali ja cu za 1.7M eura da kupim kucu negde i to je ok ili tipa stan u Rivijeri pa barem mogu da radim kratkorocno izdavanje.
To su naravno licne odluke i sta ko preferira.

Da je najbolji u drzavi definitivno jeste (od onoga sto sam ja barem imao prilike da vidim).
Da je cista ekskluziva jeste. Lokacija zbog BW Galerije razvaljuje.
 
Pa jel vam ovo liči na stan od MILION EURA?!
Ovo je stan od 98m2 a JEDVA DA JE DVOSED STAO.
Onom ko je projektovao raspored prostorija u kuli bi dao otkaz i metlu da čisti stepenište i lift....
hffh.PNG
sdfsf.PNG
dfsf.PNG
Capture.PNG
 
Poslednja izmena:
Pa jel vam ovo liči na stan od MILION EURA?!
Ovo je stan od 98m2 a JEDVA DA JE DVOSED STAO.
Onom ko je projektovao raspored prostorija u kuli bi dao otkaz i metlu da čisti stepenište i lift....
Pogledajte prilog 150166Pogledajte prilog 150167Pogledajte prilog 150168
Важно је да је све стало у једну собу, завесе поред рерне, судопера пола метра од трпезаријских столица, а овце су за шишање.
 
Zar im nije bolje da urade sami profi slike stanova, nego "cure" ovakve slike koje izgledaju kao da neka baba izdaje stan studnetima preko Halo Oglasa?
Pa možda ih je malo sramota :ROFLMAO: da prikažu ovaj hibrid lavaboa-pisoara.
Kada izmakneš stoliicu, ako ti je rena uljučena možeš da dobiješ opekotine na ledjima.
Onda sedneš na lux dvosed možeš levom rukom da isključiš šporet a desnom do otvoriš vrata balkona;) i sve to bez ustajanja!
 
Poslednja izmena:
Kao sto sam vise puta rekao i dosta vas se slozilo i ponovilo. Zaista ali zaista je svaki deo i svaki element i sve vezano za kulu i unutra i spolja i iz svemira… jezivo, ruzno, nefunkcionalno, sklepano, za podsmeh i sprdnju prvo njen oblik i stakla pa sva beda i jad svakog elementa do poslednje sitnice na njoj i u njoj.

Jos sve to u okruzenju onih puklih najsocijalnijih demit sifonjera sa jezivo uradjenim sarenim fasadama. Bnv je najvece ruglo na svetu napravljeno u sadasnjci tj od pre 3-4 godine. Mislim da se takve zgrade sada kao novogradnje NIGDE ALI NIGDE NE PRAVE NA SVETU TAKO JADNE I BEDNE.

Kula je na nivou neke srednje azijske sssr komunisticke sklepotine iz 80ih
 
Vrh