Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.461
Turbo vrh jeEvo mali priviju za neverne Bekije
Idemoooooooooooo!!!!!!!!!!!! Najjaca zgrada u ovom delu Evrope!! Ludiloooooooo
Turbo vrh jeEvo mali priviju za neverne Bekije
Idemoooooooooooo!!!!!!!!!!!! Najjaca zgrada u ovom delu Evrope!! Ludiloooooooo
Ma vradovic je miroljub petrovic ovog foruma, odavno je on presao granicu smesnog i otisao u dubok ambis jadnosti koliko shilluje ovo g***o i generalno beogradMene ovo toliko zabavalja i zasmejava…. Ako je ovo najbolje, ajde svi da se podavimo u kanalizaciji tj reci ispred tog pukla sarena dulit fasada taraba prozori i ograda na vodi projekta
Hodnik sirine 90cm od ormara u tom stanu.. hodnik zgrade kao da je linoleum na njemu.. ma idi. I ledine i ovca su za ovo megalux i mega komfor
Bolje ne postavljaj vise videa da se ne blamiras i ne ukopavas jos vise. Vidis koliko je ljudima ta nakaza sklepana od zgrade samo predmet sprdnje, ako ih uopste i zanima, a vecina se pravi da taj kancer od sarenih demit sifonjera na vodi tj kanalizaciji ne postoji
Ko se to frustrira molim te? Prvo sto sam siguran da vecina nema zasto da se frustrira, a drugo njemu dzabe sve takvom u zivotu. Sav jad pokazuje ovde.Dobro sad, zabavno je i gledati kolko se ljudi frustriraju zbog onog kako on ima a ja ne.
Ovde ljudi i dalje ne shvataju da stanovi napravljeni u hotelima u ovom slucaju u St Regis Residence zgradi NISU stanovi za svakodnevni zivot. Stanovi su hotelski uradjeni, gde vlasnici koriste hotelske usluge tj concierge service. Vecinom vlasnici stanova su stranci tj gastarbeiter.
Svadjate da ste proputovali celu USA, Canadu... mozda i jeste ali opet je pitanje kako ste tamo ziveli ?!
SAD* Kanadu*Ovde ljudi i dalje ne shvataju da stanovi napravljeni u hotelima u ovom slucaju u St Regis Residence zgradi NISU stanovi za svakodnevni zivot. Stanovi su hotelski uradjeni, gde vlasnici koriste hotelske usluge tj concierge service. Vecinom vlasnici stanova su stranci tj gastarbeiter.
Svadjate da ste proputovali celu USA, Canadu... mozda i jeste ali opet je pitanje kako ste tamo ziveli ?!
Stanovi za pokondirene tikve. U Beču je prestiž posedovati, pa čak i iznajmljivati, stan u starogradnji, sa visokim plafonom. Druga prestižna stvar su stanovi otvorenog plana se odličnim pogledom. Sve drugo je "običan" stan, pa i ovaj u primeru.Evo npr stanovi u Beču, isti princip kao i Kula. Najveci stan 60m2
Posto ja ziveh po svetu i u ovakvom tipu stana i brenda (ne St. Regis ali u tom nivou) i nigde ne videh skucenost, i kupatilo je bilo kao iz zurnala. Ovo sto sam video u Beogradskom St. Regis u je ok za Hilton i slican tip hotela sa 4+ zvezdice ali ne lici na St Regis. Da li ste bili u St. Regisu bilo gde i gde ste videli ovakvo kupatilo? Ja razumem da svi nemamo isti ukus, ali zna se sta su standardi za ovakav tip zgrade i brenda. Da prevedem, sve mora da prsti od luksuza, prostora, pogleda. Plus servis koji je neverovatan. Lomio sam se oko kupovine stana ovde, srecom nisam bas zato sto znam da ceo projekat nije postovao kvalitet i standarde. I jedno se mora priznati, zaista su dosledni u prodaji magle.Ovde ljudi i dalje ne shvataju da stanovi napravljeni u hotelima u ovom slucaju u St Regis Residence zgradi NISU stanovi za svakodnevni zivot. Stanovi su hotelski uradjeni, gde vlasnici koriste hotelske usluge tj concierge service. Vecinom vlasnici stanova su stranci tj gastarbeiter.
Kako da stan od 50-60 kvadrata pršti od prostora?
St Regis nije luxus hotel vec je srednja klasa hotela sa 5*. Nije u rangu sa Aman, Mandarin Oriental, Four Seasons....hotelima. Ja ne daljem misljenje na osnovu slike, da bih video da je nesto kvalitet mora se uzivo videtu, dodirnuti. Kao i sa garderobom dzemper moze biti crni, ali se ne zna od kog materijala dok se ne dodirne. Ljudi koji su ovde kupili stanove se ne lome oko kupovine, jednostavno imaju i da li su se zeznuli o tome uopste ne misle. A prstanje od luxusa je stvar ukusa, Rusima i Arapima sve sija, prsti i skupo je ali to za mene nije luxus vec neukus.Posto ja ziveh po svetu i u ovakvom tipu stana i brenda (ne St. Regis ali u tom nivou) i nigde ne videh skucenost, i kupatilo je bilo kao iz zurnala. Ovo sto sam video u Beogradskom St. Regis u je ok za Hilton i slican tip hotela sa 4+ zvezdice ali ne lici na St Regis. Da li ste bili u St. Regisu bilo gde i gde ste videli ovakvo kupatilo? Ja razumem da svi nemamo isti ukus, ali zna se sta su standardi za ovakav tip zgrade i brenda. Da prevedem, sve mora da prsti od luksuza, prostora, pogleda. Plus servis koji je neverovatan. Lomio sam se oko kupovine stana ovde, srecom nisam bas zato sto znam da ceo projekat nije postovao kvalitet i standarde. I jedno se mora priznati, zaista su dosledni u prodaji magle.
Nisu ga prodali vec ce na licitaciju... Citam te godinama ali brate moracu da te blokiram u jednom trenutku, pocinjem da mislim da si Kaca lazarevic licnoprodadose St Regis u Singapuru za 26k po m2
https://www.edgeprop.sg/amp/property-news/st-regis-residences-‘sky-suite’-receiver’s-sale-16-mil-or-2640-psf
St Regis nije luxus hotel vec je srednja klasa hotela sa 5*. Nije u rangu sa Aman, Mandarin Oriental, Four Seasons....hotelima. Ja ne daljem misljenje na osnovu slike, da bih video da je nesto kvalitet mora se uzivo videtu, dodirnuti. Kao i sa garderobom dzemper moze biti crni, ali se ne zna od kog materijala dok se ne dodirne. Ljudi koji su ovde kupili stanove se ne lome oko kupovine, jednostavno imaju i da li su se zeznuli o tome uopste ne misle. A prstanje od luxusa je stvar ukusa, Rusima i Arapima sve sija, prsti i skupo je ali to za mene nije luxus vec neukus.