Pogledajte prilog 214476
Ukazanije kraljevsko
Pogledajte prilog 214476
Ukazanije kraljevsko
Bljuc.
Pored onakvog oca takav izrod.У питању је најава изложбе Музеја Југославије:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
(камо среће да имамо величанствен споменик Краљу Александру у Београду, и да обележавамо годишњицу његове мученичке смрти)
А свакако заслужнији чика Пера ОслободилацA vala ni otac mu nema spomenik dostojan njegove veličine, samo bistica ispred škole..
Upravo to... Šuplja priča, Ritz-Carlton, mega lux, da bi se prodali stanovi, a kad prodaju stanove onda će vrv da daju nekome fanšizu za Holiday Inn.
Hotel Jugoslavija to Become Ritz-Carlton According to UNStudio's Project
Take a look at how the renovated icon of Belgrade will look together with a business and residential tower reaching up to 155 meters in height.www.warehouserentinfo.rs
Odrzavanje se placa mesecno negde oko 8€ do 14€ po m2 tako pise u ugovoru.Koje sve namete placaju hip[oteticki stanari kule?
Postoji porez na nekretninu placa se godisnje, po znanim pravilima.
Postoji i cena odrzavanja, osoblja koje opsluzuje, sta jos? I koliko to iznosi i kako se placa, mesecno, godisnje?
Zna li neko?
Mislim da nikad nije bilo 14e. Bilo je nesto 10e bez hotelskih sadrzaja ili 12e sa hotelskim sadrzajem + la carte nesto sto se placalo po izvedenoj usluzi.Odrzavanje se placa mesecno negde oko 8€ do 14€ po m2 tako pise u ugovoru.
Ja kada sam uzimao tako mi je recen, nisu ni oni znali. Vec su rekli otprilike izmedju 8€ do 14€. Za koliko su se odlucili na kraju to ne znam.Mislim da nikad nije bilo 14e. Bilo je nesto 10e bez hotelskih sadrzaja ili 12e sa hotelskim sadrzajem + la carte nesto sto se placalo po izvedenoj usluzi.
Ovako nezvanicno nacuo sam da ce biti nize od 10e. (Sto ja mislim da je lose).
Da li ovi stvarno misle da naplaćuju 450-500eur noćenje za standard sobu u Bg-u lol
Da li ovi stvarno misle da naplaćuju 450-500eur noćenje za standard sobu u Bg-u lol
Za te pare Marina Bay Sands 5* nudi noćenje u Singapuru a usluga i sadržaji 10x bolji i luksuznije, u jednom od najskupljih gradova na
Taj hotel u Singapuru je katastrofa, kao u kantinI da si. Uzas!Da li ovi stvarno misle da naplaćuju 450-500eur noćenje za standard sobu u Bg-u lol
Za te pare Marina Bay Sands 5* nudi noćenje u Singapuru a usluga i sadržaji 10x bolji i luksuznije, u jednom od najskupljih gradova na svetu.