Šta je novo?

"Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

IMG_4844.jpeg

IMG_4845.jpeg

IMG_4846.jpeg

IMG_8017.jpeg
Ovo pitanje sam juče postavio,niko nije dao odgovor osim sto je jedan član foruma rekao da je to glupost.
postaje najnebitnija zgrada 😂

Poslednja izmena:
Onako nije loše...sviđaju mi se oni detalji za ušće ...ali najveće iznenađenje mi ne što je hol nekako skučen sa visokim plafonima.

Da si skoro prosetao i video koliko je prljavo i zapusteno, ne bi krivio Kulu Beograd sto je najslikanija.
Održavanje ostatka grada je u direktnoj proporciji sa novcem koji grad troši na održavanje Beograda na vodi. Više para za BNV, manje za ostatak grada.
Grad nije video ni dinara od raznih naknada koje naplaćuje u ostatku grada, tako da je više novca gradu uplatio neko ko ima legalnu/legalizovanu kuću/stan u Kaluđerici/Borči/Batajnici nego što su to uradili vlasnici/investitori u BNV.

Dobro izgleda ovi visoki plafoni, ne vidim neki koktel bar kakav je:) ostalo kad se ode da se vidi

• Sviđa mi se
Reagovanja: 10k
Otvaranje hotela u Kuli je po mom mišljenju i za mene lično u senci tužnog događaja i nesrećnog epiloga za hotel Jugoslavija. Ironično je da se ovo otvaranje nekako poklopilo sa početkom rušenja hotela Jugoslavija. Isto tako, izostala je impresioniranost onim što je kula ponudila u svojoj unutrašnjosti. Uveren sam, ako bismo uporedili hotel Jugoslavija, iz perioda kada je otkriven i tih dana, i unutrašnjost kule sada, kada se otvara, većina bi se složila da je hotel Jugoslavija bio dragulj kakav se nije mogao ni zamisliti . Ali, dobro... Nadam se da bar onih nekoliko skulptura neće završiti u gomili šuta.

Velika je stvar sto dolaze svi ti brendirani hoteli u Bg. Beograd vec ima Hyatt i Hilton. Sada se otvara St Regis a do 2027 InterContinental i Ritz-Carlton. Od poznatijih fali Sheraton i Marriott (da nije Courtyard). Fali i Four Seasons ali tesko da ce se on pojaviti pored St Regis i Ritz-Carlton-a. Oni nisu hoteli od 5 zvezdica nego od 5+ (visa kategorija nego sto je recimo Hyatt).
Mislim da ne kapiraš kako funkcioniše hotelska industrija. Ne dolaze ti hoteli u Beograd tako što Hilton kaže "e mi bi da otvorimo hotel u Beogradu", već neko ko želi da gradi hotel u Beogradu kontaktira Hilton, oni mu kažu koje standarde mora da ispuni i koliko košta ta usluga. Tako se otvara i St Regis i taj potencijalni Ritz-Carlton (što čisto sumnjam jer BG nema klijentelu za taj tip hotela, verujem da je to više sales taktika da se prodaju stanovi u kulama pored, kao što je bilo i za W hotel), kao i svaki drugi lanac.

Mislim da ne kapiraš kako funkcioniše hotelska industrija. Ne dolaze ti hoteli u Beograd tako što Hilton kaže "e mi bi da otvorimo hotel u Beogradu", već neko ko želi da gradi hotel u Beogradu kontaktira Hilton, oni mu kažu koje standarde mora da ispuni i koliko košta ta usluga. Tako se otvara i St Regis i taj potencijalni Ritz-Carlton (što čisto sumnjam jer BG nema klijentelu za taj tip hotela, verujem da je to više sales taktika da se prodaju stanovi u kulama pored, kao što je bilo i za W hotel), kao i svaki drugi lanac.

;)

"Agent prodaje karata" :D

Hostese su ipak ostale hostese, nije ih korporativni novogovor pretvorio u "menadžerke za kreiranje atmosfere srdačnosti"

Dali zna neko kada se otvara posmatracki sprat sasvim gore na zgradi za javnost?

Vrh