Bitno da su naduvali balone...
Ovo verujem da je bilo placena dekoracija nekome za prvobitno otvaranje, a kako nije otvoreno covek/firma ipak isporucila da ne bude kaznjen.
Javio neko? Ja nisam bio vec mesecimaopa izgleda useljenje ipak pre NG.
osim ako ne zalutaju na Zvezdaru (padace od kola jer nemaju trotoare), Palilulu (padace od mirisa jer nemaju kanalizaciju), Zemun polje (padace od rupa jer nema asfalta i ivicnjaka), Rakovicu (pasce sa mosta jer do rakovice ne mogu da dodju)....Opasne kontrole kvaliteta od St.Regisa
Kada puste kulu, rivijeru, perlu, ulicu mode, sklone autobusku, jos ovih 30 zgrada sto su zapoceli ima ljudi da padaju u nesvest kada dodju u Beograd
Негде сам прочитао да је Кула Београд и тај потез испред Галерије најсликанији објекат (лендмарк) у Републици Србији, на другом месту је Храм Светог Саве. То можда јесте чудно али с обзиром на то да је Дубаи претекао Париз по броју туриста изгледа да је у данашње време народ фасциниран модерним објектима. Свакако занимљиво
U oba slucaja se vidi koliko je vecina turista operisana od ukusa.Негде сам прочитао да је Кула Београд и тај потез испред Галерије најсликанији објекат (лендмарк) у Републици Србији, на другом месту је Храм Светог Саве.
Da Knez, Trg Republike, hotel Moskva i Kalemegdan ne postoje, to je u drugom svemiru.
Edit: Skupština, crkva Svetog Marka, Stari/Novi dvor, ima toga još...
To samo govori o profilu turista koji dolaze u Srbiju. Ne čudi me uopšteНегде сам прочитао да је Кула Београд и тај потез испред Галерије најсликанији објекат (лендмарк) у Републици Србији, на другом месту је Храм Светог Саве.
Haha"InterContinental Belgrade has joined the chat."
Može samo jedno pitanje : Šta kad ode st regis ili mu istekne licenca i kaže neću više da budem u Srbiji ili kuli Beograd a?! Preskočite me vi sto pričate da neće pitanje je postavljeno.
Da li onda kada dodje neko drugi i kaže evo mi smo opet hotel ali ne smete da koristite naš sadržaj?
Pitanje kako je definisan ugovor,nesto ne verujem da piše ni slicno kao sto si ti napisaoMislim da se hotel samo prodaje i rebrendira u tom slučaju.