morao sam da izguglam ko je, ali sam pretpostavio da je neki fudbaler ili neki uspesni biznismen sa bliskog istoka, naravno da je fudbalercina
morao sam da izguglam ko je, ali sam pretpostavio da je neki fudbaler ili neki uspesni biznismen sa bliskog istoka, naravno da je fudbalercina
Ne samo da je fudbaler, jos gore - golman!morao sam da izguglam ko je, ali sam pretpostavio da je neki fudbaler ili neki uspesni biznismen sa bliskog istoka, naravno da je fudbalercina
Странцима из ФК и КК Црвена звезда углавном клубови обезбеђују станове у Београду на води.
Ne samo da je fudbaler, jos gore - golman!
Ali zapravo nema jer pumpe guraju govna iz bnv i vodu iz podzemih etaza na drugu stranu!neko maleciozan bi rekao da ima svinja s obe strane
Da li moze neko da objasni gde se nalaze pumupe, da li stalno rade, da li su u svakoj zgradi ili samo pored nasipa, ko to placa... ?Ali zapravo nema jer pumpe guraju govna iz bnv i vodu iz podzemih etaza na drugu stranu!
U zgradama koje su pustene u rad nema poplava i nema pumpi. Samo u toku izgradnje jer je tuda prolazio podzemni potok.Da li moze neko da objasni gde se nalaze pumupe, da li stalno rade, da li su u svakoj zgradi ili samo pored nasipa, ko to placa... ?
Na par mesta sam citao o tim pumpama ali niko nije ostavio vise detalja.
Rade kad padne malo jaca kisa pa se poplave garaze jer hidroizolacija i kanalizacija ne postoje. Imas slika poplava svuda po netu.Da li moze neko da objasni gde se nalaze pumupe, da li stalno rade, da li su u svakoj zgradi ili samo pored nasipa, ko to placa... ?
Na par mesta sam citao o tim pumpama ali niko nije ostavio vise detalja.
Rade kad padne malo jaca kisa pa se poplave garaze jer hidroizolacija i kanalizacija ne postoje. Imas slika poplava svuda po netu.
Ima veze sa izolacijom, samo je skupo za uraditi. Kod mene na nbg zgrada sa podzemnim etazama ispod nivoa reka, a vode nigde. Evo vec 3-4 god.To nema veze sa hidroizolacijom. Na Novom Beogradu je praktično nemoguće hermetički izolovati podzemnu garažu. Voda nađe put.
Pumpe su u TC Ušće, a Belvil, ABlok ih imaju takođe... Pumpe i drenaža. To je normalno i nema veze sa time da je tamo u BNV nešto specijalno loše urađeno.
Neko je pitao ko to sve plaća - plaćaju stanari kroz račun za zajedničku struju i održavanje. Bez brige, ne ide iz vašeg džepa. Svako parking mesto i garaža dobijaju račun za Infostan i održavanje.
Bila je pre par godina jaka kiša na NBG, pa je bila poplava u Delti i Belvilu (oko 30cm vode u garažama). Služba održavanja je to sve očistila i ispumpala svu vodu za dan-dva iz garaže bez da je napravljena neka materijalna šteta.
Ne brinem da ide iz mog dzepa, samo sam hteo da se informisem, inace nemam stan u BnV, niti planiram...To nema veze sa hidroizolacijom. Na Novom Beogradu je praktično nemoguće hermetički izolovati podzemnu garažu. Voda nađe put.
Pumpe su u TC Ušće, a Belvil, ABlok ih imaju takođe... Pumpe i drenaža. To je normalno i nema veze sa time da je tamo u BNV nešto specijalno loše urađeno.
Neko je pitao ko to sve plaća - plaćaju stanari kroz račun za zajedničku struju i održavanje. Bez brige, ne ide iz vašeg džepa. Svako parking mesto i garaža dobijaju račun za Infostan i održavanje.
Bila je pre par godina jaka kiša na NBG, pa je bila poplava u Delti i Belvilu (oko 30cm vode u garažama). Služba održavanja je to sve očistila i ispumpala svu vodu za dan-dva iz garaže bez da je napravljena neka materijalna šteta.
Da van pameti isto na Vracaru nova zgrada tek useljena radi pumpa 24/7 neke podzemne vode. Garaza je dva sprata ukopana u zemljuU zgradama koje su pustene u rad nema poplava i nema pumpi. Samo u toku izgradnje jer je tuda prolazio podzemni potok.
Ima pumpa u jednoj zgradi na Vracaru gde sam ja nekada imao nekretninu koja radi 24/7 i nisam siguran ali mislim da ima i u Hotelu Slavija.
Без икакве љутње, стварно је невероватно да се неко са тако потцењивачким и исмевачким ставом односи према било којој земљи, а камоли према Кини. Кина одавно више није синоним за лош квалитет, а посета председника једне од најмоћнијих држава света је свакако велики догађај за Србију. Мислим да није квалитет човека све излагати неком руглу, мислећи да је то обележје неке независности или критичког става. Што се мене тиче, волео бих и да нас посећују председници и других светских сила са свих страна света.Zastava adekvatna kvalitetu.
Kina je sinonim za sve samo ne za kvalitet. Tamo je normalno da covek pogine u liftu. Ovo ti kazem kao neko ko je ziveo 6 meseci u guangzhou. Veliki je dogadjaj da gazda poseti svoju koloniju s vremena na vreme.Без икакве љутње, стварно је невероватно да се неко са тако потцењивачким и исмевачким ставом односи према било којој земљи, а камоли према Кини. Кина одавно више није синоним за лош квалитет, а посета председника једне од најмоћнијих држава света је свакако велики догађај за Србију. Мислим да није квалитет човека све излагати неком руглу, мислећи да је то обележје неке независности или критичког става. Што се мене тиче, волео бих и да нас посећују председници и других светских сила са свих страна света.
Nadam se da ne slusas Nigrutina ako te je ovo toliko uznemiriloБез икакве љутње, стварно је невероватно да се неко са тако потцењивачким и исмевачким ставом односи према било којој земљи, а камоли према Кини. Кина одавно више није синоним за лош квалитет, а посета председника једне од најмоћнијих држава света је свакако велики догађај за Србију. Мислим да није квалитет човека све излагати неком руглу, мислећи да је то обележје неке независности или критичког става. Што се мене тиче, волео бих и да нас посећују председници и других светских сила са свих страна света.