Šta je novo?

"Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

Mene kula, u ovoj fazi, neodoljivo podseća na havarisanog transformera.

Pogrešno si me shvatio, ovo je najlepši havarisani transformer ikad. Kad se završi biće Optimus Prime u najboljem izdanju.

_20201129_152451.JPG

Izgleda su juce ili danas digli oplatu, sada se posle sirenja Kule vidi 8 identicnih spratova, a pre par dana samo 5.

Awesome imas li svezih brojki dokle se stiglo sa spratovima i visinama?

Po jučerašnjem izveštaju (28.11.2020)
U fazi igradnje sprat 28 (etaža 30) - 110,7m
Središnji deo dostigao visinu 32. sprata (etaža 34) - 124,5m

Evo skroman doprinos.Nisam neki ekspert u fotosopiranju i montiranju fotografija ali me to nije obeshrabrilo da malo slobodnog vremena posvetim ovome.Na prvoj nisam menjao velicinu , i trudio sam se da ostane u razmeri kako bi imali predstavu kako bi izgledala da je dostigla ciljanu visinu (168 m ) ali kranovi onda ispadaju iz "kadra" pa sam ih uklonio. :) Druga je jednostavnija , malo izduzivanja i blurovanja , ali kad sam vec malo "izduzio" i menjao dimenzije ,onda sam odlucio da zadrzim kranove. Sami procenite, a nadam se da autor slike nece imati nista protiv. :D

vide se kad se klikne na njih... verovatno ne dozvoljavaju deljenje na forumima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel može neko da pojasni ove nosače fasade na tehničkim medjuspratovima....? Šta će konkretno da se kači na to i kako...?
Miriše mi na fijasko a lepo su počeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jezgro je trenutno na visini od oko 130 metara, znaci ovolika ce biti skajlajn kula samo na brdu. Ima da dominiraju

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=798618#p798618:ui1rxf14 je napisao(la):
Bulbulderac17 » Tue Dec 01, 2020 7:21 pm[/url]":ui1rxf14]Jel može neko da pojasni ove nosače fasade na tehničkim medjuspratovima....? Šta će konkretno da se kači na to i kako...?
Miriše mi na fijasko a lepo su počeli.
Na renderu se tu pojavljuju neka staklena rebra, mislim da će izgledati zanimljivo.

Prilozi

• segment.jpg
    segment.jpg
    22,9 KB · Pregleda: 1.691
Vrh