Da ulažem u stanove namenjenim izdavanju, verovatno bih pre kupio četiri stana od 37.5m2 (za te pare koje si ti uložio u taj jedan).Unutrašnjost zgrade donosi ekskluzivnost, ali vrednost BW je velikim delom i u poziciji i okruženju oko zgrada, a ono je isto i za kulu i za najjeftinije stanove.I jeftin stan se moze lepo srediti sa relativno malo para ako se to uradi sa ukusom...naravno izdavanje 4 stana donosi 4Xviše problema.Samo teoretišemo, nemoj da me pogrešno shvatiš,ja imam 25 godina iskustva sa izdavanjem lokala ali sa stanovima ne.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=740877#p740877:ymeybrh2 je napisao(la):vradovic » Čet Maj 21, 2020 6:31 pm[/url]":ymeybrh2][url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=740863#p740863:ymeybrh2 je napisao(la):PetarPetrovic » 21 May 2020 04:43 pm[/url]":ymeybrh2]Vradović, pošto mi ti deluješ dosta iskusno imam pitanje za tebe: Da li kupiti za izdavanje 1 stan u kuli od 60m2(500 000 eura), ili stan od 150m2 u jeftinijoj zgradi.Šta je bolje za izdavanje po tvojem mišljenju.
Iskreno evo napisacu ti prednosti u slucaju rentiranja stana u kuli.
- Lakse i brze ce se rentirati (veca potraznja)
- Mali stanovi se brze rentiraju
- 60 m2 vs 150 m2 za renoviranje je mnogo lakse/jeftinije manji stan
- porez na imovinu je manji za manju kvadraturu
- porez na prenos apsolutnih prava ti je nizi za manju kvadraturu
- u slucaju krize najbrze ce ici takvi stanovi jer ti imas prostora da spustis cenu znacajno.
- St Regis je spektakl. Razlika izmedju ostalih zgrada i te je kao dupe i oko.
Kula za regularno stanovnistvo je otprilike kao kada bi migrant usao u BW Residence.
U NYC St Regis je bas bas ekskluziva.
Da ulažem u stanove namenjenim izdavanju, verovatno bih pre kupio četiri stana od 37.5m2 (za te pare koje si ti uložio u taj jedan).Unutrašnjost zgrade donosi ekskluzivnost, ali vrednost BW je velikim delom i u poziciji i okruženju oko zgrada, a ono je isto i za kulu i za najjeftinije stanove.I jeftin stan se moze lepo srediti sa relativno malo para ako se to uradi sa ukusom...naravno izdavanje 4 stana donosi 4Xviše problema.Samo teoretišemo, nemoj da me pogrešno shvatiš,ja imam 25 godina iskustva sa izdavanjem lokala ali sa stanovima ne.
srecni_princ":1k2xvjb3 je napisao(la):Zašto napraviše ovu pauzu? Čim su završili sa tzv copy-paste fazom-stadoše i nestadoše. Kao da sporost i odlaganja početka izgradnje nisu bili dovoljni, sad isti prizor gledamo skoro 2 nedelje i ne znamo koliko ćemo još dugo...
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=741818#p741818:2rhdjg5l je napisao(la):Bulbulderac17 » Ned Maj 24, 2020 6:34 pm[/url]":2rhdjg5l]dalje nastavlja pizzaroti...i dalje nije hotel..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda razmišljaju da nastave sa copy-paste fazom. I ovako su sve projekte degradirali, red bi bio i ovaj.srecni_princ":2v8braio je napisao(la):Zašto napraviše ovu pauzu? Čim su završili sa tzv copy-paste fazom-stadoše i nestadoše. Kao da sporost i odlaganja početka izgradnje nisu bili dovoljni, sad isti prizor gledamo skoro 2 nedelje i ne znamo koliko ćemo još dugo...