Šta je novo?

Kružni tokovi

Zanima me ima li neki deo dana da semafori na KT na Terazijama samo trepte žuto i tako omogućavaju pravu svrhu postavljanja kružnog toka na ovom mestu?

Idemo dalje
22.png
Untitled.png

1756976049959.png
Ovaj znak ispred Terazijskog polukruznog toka (PKT) bi mogao da olaksa malpo ovu nepogodu sto nas snasla.

Да нам кола уживају у зеленилу.

Једино зеленило које се иначе у граду одржава и залива јесте оно у оквиру саобраћајница, у кружним токовима и на разделним острвима и оно које спречава прелазак пешацима.

Апсолутно све у овом граду је наопако.

Poslednja izmena:
Док су градили овај КТ покушавао сам да му нађем неки смисао и после доста мозгања рекох себи "добро, барем ћу моћи из правца Славије да скренем ка Призренској и даље ка Балканској". Кад оно, то забрањено, што није тако лоше, јер кад год видим неки смисао, макар минималан у њиховим радовима, забринем се за себе.

Морам ипак рећи да сам ноћ пре него што ће поставити ове стубиће одличио да изведем то и скренем ка Балканској и даље тим путем вратим у сремски Београд. Свестан да радим забрањено, ужитак је био већи :) , али искрено нисам знао да су оне линије тродимензионалне па сам се мало тумбао, није било страшно.

Док су градили овај КТ покушавао сам да му нађем неки смисао и после доста мозгања рекох себи "добро, барем ћу моћи из правца Славије да скренем ка Призренској и даље ка Балканској". Кад оно, то забрањено, што није тако лоше, јер кад год видим неки смисао, макар минималан у њиховим радовима, забринем се за себе.

Морам ипак рећи да сам ноћ пре него што ће поставити ове стубиће одличио да изведем то и скренем ка Балканској и даље тим путем вратим у сремски Београд. Свестан да радим забрањено, ужитак је био већи :) , али искрено нисам знао да су оне линије тродимензионалне па сам се мало тумбао, није било страшно.
Za Balkansku ides na satni tok,tu se okrenes u pravcu kazaljki na satu :D ,a za garazu Pionirski park okreces se u pravcu Moskve.

Čekaj pa da li je ovo realno, koliko sutra će morati još stubića, pošto je zaustavna linija za semafor tu gde jeste, ostavili su taman lepo prostora za ubacivanje.
Pogledajte prilog 250539

Bio sam upravu, evo sad gledam zglobni kako je zakačio zadnjim desnim ćoškom stubić, a nekoliko je već prošlo u dlaku ako pokušavaju da prate putanju kako je iscrtana kao horizontalna signalizacija... Da ne spominjem da sam nekoliko situacija već video kao što je @roger34 napisao iznad...

Ako je, prema vertikalnoj signalizaciji, u pitanju kružni tok, ne razumem zašto horizontalna signalizacija to ne potvrđuje.
Nigde nije iscrtan kružni tok (kao što je, na primer, slučaj kod Slavije).

1756989867365.png

1756989936491.png

I sta znaci ova strelica kod A (levo i desno), gde je desno, valjda pravo kao sto pokazuje B ??

1756990262298.png

Ima znak zaustavljanja na semaforu, a trake pokazuju da onaj ko je unutra nema prednost...
Niđe veze.

Ni ja ne vidim, ali pitaj koliko vozača vidi.
...
Danas je tunel bio dovoljno pun da sam išao preko Terazija. Naravno, prošao sam sa leve strane KTa jer, što da ne? Bilo je jedno bum u dupe, ali ništa strašno.

Vrh