Šta je novo?

Kružni tokovi

Видех ово данас и некако ми има смила:
2025-09-03 21.02.03.jpg

Ne razumemo mi to, sve to ima svoj cilj i svrhu, a to je da se uspori saobraćaj i zaštite pešaci na Terazijama.

Doduše ne znamo još uvek koji pešaci na Terazijama... al nema veze, ovi iz Holandije u Youtube videima rekli da tako treba, pa i mi digli nogu da se potkujemo baš kao i oni...

Mislim da trenutno osmislja da bi novi kruzni tok iznad ovog, po vertikali, sve resio

Mozda moze da proba i umesto belih linija zidove visine 2 metra. Tako bi resio problem brze voznje, saplitanja biciklista, svih nedozvoljenih skretanja. Plus bi imao prvi kruzni lavirint za automobile

Čekaj pa da li je ovo realno, koliko sutra će morati još stubića, pošto je zaustavna linija za semafor tu gde jeste, ostavili su taman lepo prostora za ubacivanje.
Screenshot 2025-09-03 at 23.24.07.png

Poslednja izmena:
Људи, ово је надреално.

Ми као маштамо о неком прогресу а тренутна власт у центру града изучава неки њихов саобраћај у реалном простору и времену нашим парама али без отварања икакве књиге или приручника или консултовања са неким писменим или недај Боже надлежним.

Ali fascinantno je odakle izvlače sve ove silne ogradice, stubiće, stajališne barijere i ostalu prateću opremu.

Da mi je samo znati koji rođak im valja ovo, pošto do sada nigde nismo viđali ovakve stubiće.

Јбт, направили (лош, опасан и беспотребан) кружни ток, означили га као кружни ток и онда поставили препреке на коловозу како би спречили функцију кружног тока.

Невероватно шта смо доживели у овом граду.

Ovde fali da se postavi jos gorila sa staih igrica, koji baca burad, da bi dozivljaj bio potpun

Vrh