Šta je novo?

Kružni tokovi

@kopmania
Ovo je ipak smislio neki genijalni inženjer i u pitanju je ozbiljan pristup i primer kako treba da se radi.
Definiše se problem, odredi se koliko se investira i za te pare uradi se najbolje što može.
Ima na YT simulacija raznih rešenja ukrštanja puteva.

За кратко постојање овог терористичког саобраћајног објекта градске власти имали смо једног угруваног пензионера, једног изломљеног достављача и безброј соабраћајних конфликата који су врло лако могли да буду озбиљни удеси.

Оно што је овде усуд Хлорисане мафије је то што сада не могу тако лако да уклоне доказе злочина јер су сами буквално уклесали каменом исте у сред асфалта.
То је само онај део цеха за који смо се уверили случајно. Ко зна ко је још и колико оштећен. Ево свеже из Узун Миркове:
1756817372089.png

Ček jel ovo dodatna oznaka? Pa majke mi nisu normalni, mogli su onda i bez toga, jel teško bilo staviti kršteni znak za obavezan obilazak ivičnjak ostrva.

Ne, stavili su napelnice ekipa iz opozicije danas..

Ja zaista vise u centar ne dolazim osim na proteste… Kad razmislim, nisam ni bio jedno 6 meseci skoro onako da se prošetam samo, iako mi je peske od kuće na sat vremena…

Ne mogu više ovaj kolektivni kretenizam, sa ćacistanom u epicentru sve zajedno 🤬

To ti je ko dvojezični nazivi za turiste - imamo dvosistemsku signalizaciju iz raznih država, šta nam teško :LOL:

Zapravo, Diverging diamond rešenje se pokazalo jako dobro. Da, sa strane ili iz vazduha deluje sumanuto, ali zapravo radi odlično. To je još jedna potvrda da su perspektive i iskustva na papiru i planu, i ona u praksi i iz ugla čoveka na samoj ulici, sasvim drugačija.

Ima na Youtubu dosta videa o tom tipu raskrsnice/ petlje.

Vrh