Видео сам јуче на Инстаграму да је један достављач на бициклу поломио руку кад је пао преко ивичњака.
Видео сам јуче на Инстаграму да је један достављач на бициклу поломио руку кад је пао преко ивичњака.
То је само онај део цеха за који смо се уверили случајно. Ко зна ко је још и колико оштећен. Ево свеже из Узун Миркове:За кратко постојање овог терористичког саобраћајног објекта градске власти имали смо једног угруваног пензионера, једног изломљеног достављача и безброј соабраћајних конфликата који су врло лако могли да буду озбиљни удеси.
Оно што је овде усуд Хлорисане мафије је то што сада не могу тако лако да уклоне доказе злочина јер су сами буквално уклесали каменом исте у сред асфалта.
Те дијамантске раскрснице су настале у САД, ако се не варам, и тамо су се показале одлично, с обзиром да њихови возачи једва савладавају кружне токове...Nije za temu, ali mislim da su ovi pobedili i Sapica
Zapravo, Diverging diamond rešenje se pokazalo jako dobro. Da, sa strane ili iz vazduha deluje sumanuto, ali zapravo radi odlično. To je još jedna potvrda da su perspektive i iskustva na papiru i planu, i ona u praksi i iz ugla čoveka na samoj ulici, sasvim drugačija.Nije za temu, ali mislim da su ovi pobedili i Sapica