Bulbulderac17
Expert
Danas su komunalci bili ovde n svakih 5 metara.
Ima znak zaustavljanja na semaforu, a trake pokazuju da onaj ko je unutra nema prednost...
Niđe veze.
Ja ne vidim nista sto pokazuje da unutar kt nemas prednost.
neutralan je eufemizam od kukavica.Ovo je čist amaterizam i debilizam ekipe koja je ovo uradila, a što da ne, i tih nekih stručnih ljudi u Sekratarijatu što ćute.
I kad smo kod ćutanja Sekretarijata - ovo vam je klasičan primer tih neutralnih i šta dovodi kada su mnogi neutralni.
bukvalno sa svakom izmenom se pokazuje koliko sve luđe postaje...Nepoštovanje propisa se nastavlja. Ovo je vožnja u suprotnom smeru!!! Nekako bih razumeo da je neka sporedna ulica na periferiji grada, pa 'ajde. Neko će da nastrada.
Pogledajte prilog 250640
Čovek prilazi kružnom toku (ne čita naš forum) i sasvim je logično da ako ne vidi znak da može da skrene kuda god hoće (recimo u Prizrensku). Ne očekuje fizičku barijeru na svom putu.
Šta će radi?
Čak i da postoji vidljiva VERTIKALNA signalizacija da je zabranjeno skretanje u Prizrensku, da se ne lažemo, retko ko očekuje neki zabranjeno pravac u kružnom toku.
Ovo je čist amaterizam i debilizam ekipe koja je ovo uradila, a što da ne, i tih nekih stručnih ljudi u Sekratarijatu što ćute.
I kad smo kod ćutanja Sekretarijata - ovo vam je klasičan primer tih neutralnih i šta dovodi kada su mnogi neutralni.
Rekao sam šta sledi!Nepoštovanje propisa se nastavlja. Ovo je vožnja u suprotnom smeru!!! Nekako bih razumeo da je neka sporedna ulica na periferiji grada, pa 'ajde. Neko će da nastrada.
Pogledajte prilog 250640
Tako je! Mora jasno da piše da Prizrenska ima prednost, ko to može da očekuje?Ovo na slici je katastrofa, sa svakom izmenom, u ovom slučaju dodavanjem stubića, prave situaciju još kritičnijom.
Takođe, ako nema trougla iz Prizrenske, što će reći da imaju prednost, mislim da to ovi što su već ušli u KT neće konstatovati jer su navikli da u KT imaju prednost ako su već ušli.
Za ovo pomažu samo jednosmerni ležeći:Nepoštovanje propisa se nastavlja. Ovo je vožnja u suprotnom smeru!!! Nekako bih razumeo da je neka sporedna ulica na periferiji grada, pa 'ajde. Neko će da nastrada.
Pogledajte prilog 250640
Ne bih nazvao bahatost, jer ako je Prizrenskoj crveno dok oni idu, a još je i kružni tok, nekako je logično da mogu da prođu. Jednostavno, nema nikakve poente stavljati kružni tok, a da ne sme levo, a ljudi umorni od svega samo voze i ne žele da lome mozak sa horizontalnim signalizacijom, a znate kakve strelice su do skoro bile u Prizrenskoj.Kapiram da si se uhvatio skretanja u Prizrensku i sa time se apsolutno slažem ali hajde pokušaj ovo da objasniš:
A da nije u pitanju bahatost (da ne upotrebim neku drugu reč)
Daleko je taj semafor, a tamo se baš agresivno kreće na zeleno. Neko će se zalepiti pre ili kasnije.Ne bih nazvao bahatost, jer ako je Prizrenskoj crveno dok oni idu
Ko vas plaća da mrzite ovu državu i postavljate takva pitanja?Ајде овако:
Који је то тачно проблем постојао са овом раскрсницом пре др Сапица? Колико је било инцидената, тешко повређених, настрадалих? Да ли је сама раскрсница толико отежавала проток саобраћаја, да је била неопходна измена? Колико је било кршења саобраћајних прописа, у односу на неки просек у граду?
Marinika Tepić.Ko vas plaća da mrzite ovu državu i postavljate takva pitanja?
Ne bih nazvao bahatost, jer ako je Prizrenskoj crveno dok oni idu, a još je i kružni tok, nekako je logično da mogu da prođu. Jednostavno, nema nikakve poente stavljati kružni tok, a da ne sme levo, a ljudi umorni od svega samo voze i ne žele da čine mozak sa horizontalnim signalizacijom, a znate kakve strelice su do skoro bile u Prizrenskoj.
Jeste, ali običan vozač ne misli ni o tome. A ne bi ni trebalo, jer mu je zeleno.Daleko je taj semafor, a tamo se baš agresivno kreće na zeleno. Neko će se zalepiti pre ili kasnije.
Nisam mislio na to skretanje levo. To je bezobrazluk (jeste, to što radim isto biciklom je isto bezobrazluk, ali može mi se ako nema murije i zabole me jer neću izazvati sudar u kome bih uvek sam izvukao deblji kraj).Pogledajte prilog 250644
Ovo je logično? Nije mogao da skrene levo teko što će da prođe sa gornje strane, u pravilnom smeru KT-a?
Nikakav umor ili navika ne može da bude izgovor za ne gledanje ili ignorisanje trenutne signalizacije, pa čak i ako je nelogična. Svi ovi problemi i nastaju jer ljudi misle da mogu prosto da ignorišu signalizaciju ako se ne slažu s njom.
Da raskrsnica je užasna i KT je loše rešenje ovde, ali bar ovo skretanje je vrlo jasno kako treba izvršiti (apsolutno ne ovako kako je gospodin sa slike uradio).