Poceli su da se bave svojim poslom,i mene to plasi.GOJE":1vscfcp4 je napisao(la):Ja prosto ne mogu da verujem šta čitam! Dal' je moguće da neko zvanično priča o prednostima kružnih tokova. Saobraćajni mozgovi konačno dobijaju malo mozga.
Usporava ako nije dovoljnog kapaciteta, nakon neke granice popunjenosti se jednostavno zaguši...mislim da bi se ovo desilo sa tokovima izgrađenim u "centralnijim" delovima grada. Nema dovoljno prostora da se izgrade dovoljno veliki.hazard":v1qd3vh3 je napisao(la):Najbolji je genije u komentarima koji kaze da kruzni tok usporava protok.
Zar isto ne vazi i za semaforizovanu raskrsnicu? I da, ne kaze niko da treba svaka raskrsnica da bude kruzni tok.lukpot":1hosucbo je napisao(la):Usporava ako nije dovoljnog kapaciteta, nakon neke granice popunjenosti se jednostavno zaguši...mislim da bi se ovo desilo sa tokovima izgrađenim u "centralnijim" delovima grada. Nema dovoljno prostora da se izgrade dovoljno veliki.hazard":1hosucbo je napisao(la):Najbolji je genije u komentarima koji kaze da kruzni tok usporava protok.
Ove na periferiji, naravno, podržavam.
E pa ne znam sad da li je veća šteta od preopterećene raskrsnice ili kružnog toka...hazard":2syvx0fu je napisao(la):Zar isto ne vazi i za semaforizovanu raskrsnicu? I da, ne kaze niko da treba svaka raskrsnica da bude kruzni tok.lukpot":2syvx0fu je napisao(la):Usporava ako nije dovoljnog kapaciteta, nakon neke granice popunjenosti se jednostavno zaguši...mislim da bi se ovo desilo sa tokovima izgrađenim u "centralnijim" delovima grada. Nema dovoljno prostora da se izgrade dovoljno veliki.hazard":2syvx0fu je napisao(la):Najbolji je genije u komentarima koji kaze da kruzni tok usporava protok.
Ove na periferiji, naravno, podržavam.