Ambassador
Advanced
Mislim da su podzemni prolazi isto nesigurni koliko i nadvožnjaci, takođe, za nadvožnjak moraš više da se penješ gore-dole, nego za podzemni prolaz.
Пази, то би било привремено сређивање док се обилазница не заврши. Не би коштало много, а добило би се много, јер питај Бога кад ће тај део обилазнице да се ради. Осим тога, већ сам много пута напоменуо да је Кружни пут вероватно саобраћајница са најдебилнијим укрштањима у ближој и даљој околини.stf":1yhxclst je napisao(la):Sto se tice ideje Wile-a da se denivelise podvoznjak kod kasarne, to podrzavam jer je prosto bolje, ali zaboravljas da je planirano da se obilaznica ukrsta sa autoputem u vidu neke ogromne petlje, poput one prema Sapcu. Trebalo bi da tada kvalitetno to rese.
Па да. Тако нису предвидели ни петљу за Сурчин, па су накнадно схватили колико су глупи. :rant:Homer Jay":1yhxclst je napisao(la):Da ne idemo u preterani off - samo ukratko, poslednje što sam čuo jeste da projektom nije planirana petlja Smederevskog puta i obilaznice, kao i da se radi na tome da se taj projekat izmeni. Problem je navodno što na tom mestu ima dosta objekata čije bi rušenje bilo neophodno da se napravi poštena petlja. U prevodu - skupo. Naravno, sve ovo je nezvanično.
Pa to je Kruzni put, on ........kruzi......Wile E. Coyote":1ppfffsq je napisao(la):већ сам много пута напоменуо да је Кружни пут вероватно саобраћајница са најдебилнијим укрштањима у ближој и даљој околини.
Јеси ли сигуран да су схватили? Ја мислим да и даље истрајавају на томе да им не треба излаз са обилазнице ка Сурчину. Волео бих да грешим, али...Wile E. Coyote":3a4ct79v je napisao(la):Па да. Тако нису предвидели ни петљу за Сурчин, па су накнадно схватили колико су глупи. :rant:
Pa najvise oko njih......Wile E. Coyote":1aw83a8y je napisao(la):...и око нормалних решења... :lool:
To mi u komsilukuberekin":2sfz6huw je napisao(la):Нису сви ружни као Славија .
[url]http://i242.photobucket.com/albums/ff162/berekinac/zombi/th_IMG_0786.jpg[/url]